Valea Străjii Motorfest, 29 iunie – 1 iulie: Paradă moto, concerte, concursuri

Holistic

Între 29 iunie și 1 iulie, la poalele Munților Bârgăului are loc evenimentul moto Valea Străjii Motorfest, care cuprinde întâlniri ale motocicliștilor din țară și din străinătate, paradă moto, concursuri, concerte rock, în organizarea Holy Sinners RC: ”În ţinutul Contelui Dracula, la poalele Munţilor Bârgăului, într-un peisaj ce-ţi taie răsuflarea, în zile de vară se petrec motocicicliștii, motoriştii şi motocicliştii acompaniaţi de lupii din pădurile vecine şi urşii ce străbat aceste meleaguri. Călătorind de la Bistriţa înspre Pasul Tihuţa sau de la Vatra Dornei înspre Bistriţa este imposibil să nu ne găseşti. În caz că te-ai rătăcit şi lupii îţi dau târcoale, nu prea mai sunt multe de făcut. Însă dacă nu te-au încolţit deja, poţi participa la Motorfest”

”În România fenomenul moto este în continuă creştere. Numărul celor care folosesc motocicleta pentru deplasări de plăcere este tot mai mare. Acest lucru se datorează pe de o parte traficului în creştere, dar în cea mai mare parte modalităţii uşoare de a petrece timpul liber. Motociclismul îmbină călătoriile cu adrenalina. O frază foarte des întâlnită printre motociclişti este ‘Din maşină eşti un spectator al naturii, de pe motocicletă faci parte din ea!’. Întâlnim la aceste evenimente moto şi demonstraţii de cascadorii. Bineînţeles că nu sunt uitaţi nici cei care nu sunt încă motociclişti. Există peste tot standuri şi chiar o mică pistă unde cei ce sunt curioşi pot să se urce pe o motocicletă sub supravegherea unor instructorii afiliaţi şcolilor de şoferi”, spun organizatorii.

Vor cânta:

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.