Uriel Herman Trio din Israel vine să cânte la Sinagoga Bistriţa

Holistic

„Fiți bucuroși! Avem ocazia să vă propunem un alt grup excelent din Israel, cu melodii splendide, condus prodigiosul pianist și compozitor de formare clasică Uriel Herman. Uriel Herman Trio poposește pentru o seară pe scena Sinagogii Bistrița”, anunţă Societatea de Concerte Bistriţa. Evenimentul are loc în data de 31 mai 2018, începând cu ora 20.00, la Sinagoga Bistriţa.

Uriel Herman Trio Trio (Israel) îi are în compenenţă pe Uriel Herman – pian, Avri Borochov – contrabas, oud şi Haim Peskoff – baterie.

Uriel Herman s-a dezvoltat la granița dintre jazz și rock, cu influențe provenite din muzica clasică și armonii israeliene. În ultimii ani, artistul cutreieră lumea într-un fel de călătorie de cunoaștere, în formule de trio sau quartet.

“Uriel Herman cântă exact acel gen de muzică extraordinară care te lasă transfigurat. Pentru cei ce cunosc muzica lui Avishai Cohen și pe cea a trompetistului Ibrahim Maalouf, ei bine, încercați să vă imaginați că miracolul s-a transformat și așa puteți simți puțin din gustul creației lui Uriel Herman.” (Full Moon Magazine)

Aflat în premieră în România cu ocazia Green Hours JAZZ Fest – X, grupul condus de Uriel Herman va concerta în seara de 1 iunie și în cadrul ediției a 10-a a unicului festival de club din țară, la București.

Evenimentul este organizat de Societatea de Concerte Bistrița, în parteneriat cu Green Hours I T I N E R A N T și Green Hours JAZZ Fest.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.