Unul dintre cei mai mari retaileri germani de îmbrăcăminte vine la Bistriţa

Merigo

Unul dintre cei mai mari retaileri de îmbrăcăminte, lansat în 1971 în Germania, vine la Bistriţa. Firma deține 1000 de filiale în 40 de ţări şi este prezentă pe piața din România încă din 2007, când a deschis primul său magazin în Cluj-Napoca. Este vorba despre New Yorker care a anunţat că este dispusă să angajeze zece persoane din Bistriţa dintre care şef de magazin şi personal de vânzări.

Şeful de magazin trebuie să vorbească fluent engleza sau limba germană şi să aibă experienţă de minim un an într-un post similar de conducere. Mai multe despre condiţiile cerute celor interesaţi aflaţi aici.

New Yorker furnizează grupului său ţintă, cu vârsta între 12 şi 35 de ani, colecţii trendy la preţuri atractive. Gama produselor constă în cinci branduri proprii: Fishbone şi Fishbone sister oferă îmbrăcăminte de stradă sportivă şi casual cu detalii „obraznice”, Amisu înseamnă ultimele trenduri ale modei pentru tinerele elegante şi strălucitoare, iar marca Smog oferă variaţii în stilul străzii ca şi un look clasic pentru bărbaţii care ştiu ce înseamnă moda. Lenjeria seducătoare marca Censored oferă look-uri strălucitoare şi obraznice ca şi costume de baie, pentru o înfăţişare-trăsnet.

Compania nu a anunţat data deschiderii magazinului, dar acesta va funcţiona cel mai probabil în noul Bistriţa Retail Park 1 de lângă Kauflandul de pe Calea Moldovei care se va deschide, cel mai probabil, înaintea de sărbătorile de iarnă.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.