Ultima zi în care se mai fac înscrieri la Universitatea Tehnică. La ce specializare au rămas locuri libere

Merigo

Absolvenţii de liceu sau de facultate se pot înscrie, până astăzi la ora 15.00, la Extensia Bistriţa a Universităţii Tehnice Cluj la specializarea inginerie medicală unde au mai rămas 20 de locuri libere pentru sesiunea din toamnă dintre care unul la buget şi 19 cu taxă.

Admiterea se face pe bază de concurs de dosare. Taxa de înscriere la admitere este de 150 lei. Taxa anuală de şcolarizare pentru cei admişi la taxă este de 3.300 lei.

Absolvenţii acestei specializări se pot axa pe imagistică medicală (adică aparate gen RMN, tomograf, etc), pe proteze și implanturi.

„Țin minte când am întrebat un profesor de la facultate, care are multe proiecte de cercetare, în colaborare cu diverse spitale din București, despre șansele de a ne găsi un job când terminăm. Acesta ne-a spus că 90% din cei ce-au terminat specializarea mea și-au găsit de lucru, mulți din ei la firme ce distribuie aparatură, și implicit le asigură service”, a scris un student pe forum.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.