Un tronson din DJ 172 D va fi închis circulației timp de 6 luni din cauza lucrărilor

Holistic

Deoarece în această perioadă se fac lucrări de modernizare pe DJ 172 D ”Poarta Transilvaniei”, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud a luat decizia de a închide circulația, pe o perioadă de șase luni (25 mai – 25 noiembrie), pe tronsonul Int. DN 17/Josenii Bârgăului – Strâmba – Ilva Mică (Lotul 3). Hotărârea va fi aprobată în ședința de plen din 17 mai.

Lucrările se vor încheia în acest an, iar circulația va fi închisă așadar pe toată durata acestora, ”din cauza complexității lor și a perioadei scurte de execuție”.

Participanţii la trafic care vor intenționa să tranziteze acest tronson de drum vor fi direcționați prin intermediul rutelor ocolitoare, marcate prin indicatoare de dirijare amplasate la intersecțiile de la capetele drumului.

De la această măsură sunt exceptați riveranii și autovehiculele speciale (poliţie, jandarmerie, pompieri, salvare, transport persoane).

Traseele alternative stabilite: a) Ilva Mică-Bistrița pe rutele: Ilva Mică-Năsăud (DN 17 D), respectiv Năsăud-Bistrița (DN 17 C); b) Josenii Bârgăului-Ilva Mică pe rutele: Josenii Bârgăului-Bistrița (DN 17) respectiv Bistrița-Năsăud (DN 17 C).

Pe Lotul 3 (Int. DN 17/Josenii Bârgăului – Strâmba – Ilva Mică, 14,2 km) lucrează asocierea Dimex Company – Star Comexim SRL Cluj (34,3 milioane lei, adică 7,5 milioane euro).

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.