Studenţii de la Administraţie Publică, voluntariat în perioada înscrierilor

Holistic

Departamentul de Administrație și Management Public din cardul Extensiei Bistriţa a Universităţii „Babeş-Bolyai” i-a invitat pe studenţi să se implice ca voluntari în sesiunea de admitere din iulie 2017. Potrivit unui anunţ postat pe site-ul universităţii, programul de voluntariat se va desfășura în perioada 12-31 iulie 2017, după un orar stabilit de comun acord împreună cu studenţii.

Voluntarii vor fi implicați în oferirea de suport și informații generale candidaților, consilierea candidaților referitor la alegerea unui program de licență, supervizarea candidaților și verificarea completării Fișei de înscriere și a Scrisorii de motivație, introducerea unor date în baze de date electronice, preluarea și verificarea dosarelor candidaților admiși (pentru confirmarea locurilor), alte activități legate de admitere sau promovare.

Voluntariatul poate fi recunoscut ca și stagiu de Practică profesională în cadrul programului de Licență (sau de Master) în septembrie 2017 (pentru acest an universitar) sau în iunie 2018 (pentru anul universitar 2017-2018). Mai multe despre acest subiect, AICI. 

Reamintim că Universitatea „Babeş-Bolyai” Cluj va scoate la concurs, pentru anul universitar 2017-2018, un număr de 376 de locuri la nivel de licenţă destinate celor vor să studieze în Extensia Universitară Bistriţa. Dintre acestea, 76 sunt la buget, iar restul cu taxă.

Potrivit planului de şcolarizare publicat de UBB, la Facultatea de Geografia Turismului sunt 24 de locuri la buget şi 61 cu taxă, la Administraţie publică – 21 de locuri la buget, 75 cu taxă, la Educaţie fizică şi sport – 7 locuri la buget, 33 cu taxă, la Business – 9 locuri la buget, 66 cu taxă, iar la Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar Năsăud – 15 locuri la buget şi 65 cu taxă.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.