Stelian Dolha: Pute a trădare națională! O prostie monumentală

Holistic

”Ați remarcat reacția isterică a PSD la plângerea penală pe care președintele PNL, Ludovic Orban, în nume personal a făcut-o doamnei Dăncilă. Au fost toți ca unul, au primit scenariul de la partid. Era un freamăt de revoltă al corifeilor lui Dragnea: s-a vorbit de Iohannis, de statul paralel, de lovitură de stat și de intenția PNL de a prelua guvernarea PSD care a mărit pensiile, salariile. Nu i-am auzit să vorbească despre inflație, la care suntem campioni în UE. Cel mai trist e că au amestecat Colectivul în toată povestea asta și aici se vede practic nesimțirea social-democraților. I-am văzut și pe cei de la Bistrița intrați în hora asta, în jocul ăsta. Domnul Deneș a scris după dictare și el, e cam trist ca după atâta vreme de politică să scrii încă după dictare. L-am văzut și pe Daniel Suciu, care a avut treabă cu Iohannis și își imaginează tot felul de scenarii, dar la un moment dat a trecut la bărbăția în politică, lucru care îl caracterizează”, a declarat într-o conferință de presă prim-vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha.

El a adăugat: ”Cred că acești oameni fac foarte mult rău României, românii au foarte mult de suferit de pe urma lor, după zeci de ani de diplomație în Orientul Mijlociu ajungem acum să ne întrebăm: România, încotro? Și asta doar pentru a-i face pe plac domnului Dragnea. Mie îmi sună acest lucru ca un fel de prostie monumentală și, dacă vreți, un fel de trădare națională. Le spun domnilor Suciu și Deneș că asta pute a trădare națională, dragilor, legat de ce faceți voi acum. Pe doamna Dăncilă ce să o mai întrebi, că singurul lucru pe care îl face este să meargă de la coafor la Palatul Victoria. După atâta vreme, încă nu știe pentru ce merge la Palatul Victoria”.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a depus joi o plângere la Parchetul de pe lângă Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie împotriva premierului Viorica Dăncilă, acuzând-o, printre altele, de înaltă trădare şi uzurparea funcţiei publice, în legătură cu mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim.

Referindu-se la campania ”Alege oaia” desfășurată în centrul Bistriței week-end-ul trecut, Stelian Dolha a spus că ”Biserica Evanghelică n-a văzut oi și berbeci de când era Târgul Mare, dar nici atunci nu se vindeau direct din țarc. Acum e ”oaia evanghelică”. L-am auzit pe președintele CJ cum implora divinitatea să-i dea minte președintelui Iohannis să aibă sentimente, că n-a făcut nimic pentru țăranul român. Ar trebui să știe foarte bine care sunt atribuțiile președintelui în politica internă, iar pe politica externă singurul lucru pe care îl face PSD este să îi știrbească toate atribuțiile. Că președintele României blochează legi. Care, alea cu dedicație pentru PSD? A mai spus că subvențiile vor fi mai mari la anul. De unde? Poate din lada de zestre proprie. Tot ce se întâmplă în Comisia Europeană ne spune că alocările vor fi diminuate”.

Google Ads

Comentarii

 1. Balan Marius -ecologist PV

  No bine bugat ! Pana vine putorea de la Bucuresti pute a cacat in juma de oras tata vara de la EPURARE. No ce facem ? Solutia este simpla si ieftina. Adica bagi cacatul sub un borcan, si nu mai pute. Adica mai pe domneste se face CAPSULAREA bazinelor de decantare. Cand ? Ca numa vise erotice are administratia, adica taxarea minunatiilor din NEWARLAND. Deci PUTE la doi pasi de Primarie si de casele noastre.

  (0)
 2. Ioan Gura de Aur

  Ce fura unii curent…din greu….electrica..la taxare..sau nu, mai bine nu, camasa, camasa, camasa….la nr.9…..la Nica…..

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.