Record de înscrieri la Liceul cu Program Sportiv Bistriţa

Holistic

Liceul cu Program Sportiv Bistriţa înregistrează un record de cereri de înscrieri pentru susținerea probelor sportive de aptitudini. Sunt 164 de elevi care vor să îşi câştige dreptul de a da admitere în acest liceu, cei mai mulţi din ultimul deceniu, anunţă conducerea liceului.

Potrivit unui comunicat al şcolii, sporturi care în anii anteriori au avut puţini candidați, anul acesta au devenit atractive pentru elevii din județ. Astfel, atletismul, voleiul, schiul și handbalul au înregistrat înscrieri peste estimări.

Interesul absolvenţilor de gimnaziu pentru LPS Bistriţa se datorează în mare măsură promovării făcute de către profesorii de educație fizică și sport, de profesorii de cultură generală, de directorii școlii, dar și rezultatelor obținute de elevii acestei şcoli la concursuri și examene naționale.

„Munca în echipă a dat roade și a făcut că LPS să aibă un stătut special în județul Bistrița-Năsăud. Le mulţumesc profesorilor de educație fizică și sport, directorilor unităților școlare din județ și Inspectoratului Școlar Județean care s-au implicat în promovarea selecției școlare vocaționale”, a spus profesorul Mircea Gătej, directorul şcolii.

Potrivit sursei citate, în continuare, sunt așteptați să se înscrie la repartiția computerizată, elevi la profilele turism și servicii și protecția mediului.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.