Pr. Cristian Pomohaci, înregistrat făcându-i avansuri sexuale unui minor. Ar putea fi exclus din preoţie

Holistic

Preotul Cristian Pomohaci, originar din Rebrişoara unde este şi cetăţean de onoare, dar cu parohie la Moşuni în judeţul Mureş, şi totodată vedetă de muzică populară, a fost înregistrat făcându-i avansuri sexuale unui minor. „Te iubesc! Te plătesc pentru sex!”. Scandalul uriaș din sânul Bisericii Ortodoxe Române a apărut după ce înregistrarea audio în care îi face avansuri sexuale unui minor a devenit publică.

Potrivit Pro TV, care citează NCN Cluj şi pe Liviu Alexa, în discuțiile dintre ei, slujitorul Domnului se arată dispus să-i dea bani băiatului ca să întrețină relații intime cu el. Mai mult decât atât, îl roagă să-i prezinte și alți tineri.

https://www.youtube.com/watch?v=AOuYzJmfam4

Discuția revoltătoare dintre preot, în vârstă de 48 de ani, și băiat ar fi avut loc în mașina preotului cu numărul BN II SUS, din cauza căreia preotul a avut de-a face cu autorităţile.

Preot: Eu trebuie să zic, nu tu trebuie să zici! Că te iubesc!
Victima abuzului: E bine dacă mă iubiți…
Preot: Uite-te ce speriat e… Gândești că e o căprioară… Vai… Așa ești, da?…
Victima: Nu îs comod cu treburile astea!
Preot: Nici nu vreau să fii, că dacă ai fi, nu erai lângă mine!… În timp, o să fii obișnuit!

Pe de altă parte, cei doi nu ar fi la prima întâlnire.

Victima abuzului: Ce vreți să vă arăt?
Preot: Ce să îmi arăți? Păi, ciocanul…
Victima abuzului: Ciocanul? Eu știu… când să vi-l arăt? Vi-l arăt într-o zi!
Preot: Când?

Ca să își atingă scopul, slujitorul bisericii este dispus să plătească.

Preot: Dacă între noi o să fie, Flaviu, numai drag… de exemplu, facem sex, te plătesc pentru sex! Dacă între noi o să fie o relație de prietenie, atunci eu știu ce am de făcut, deci nu o să trebuiască să îmi ceri tu sau să trebuiască să mă cauți tu, că știu eu ce am de făcut pentru ține!
Victima abuzului: Eu știu că dumneavoastră vă plac bărbații, nu?
Preot: Îhî!

Mai mult decât atât, preotul îi reproșează că nu i-a prezentat alți tineri așa cum i-a cerut.

Victima abuzului: Aș avea unul și cred că a venit, nu e așa, nu arată neapărat așa frumos… nu arată așa bine că și mine…
Preot: Câți ani are?
Victima abuzului: Eu imediat fac 18, el are 24-25!

Ca să își atingă scopul, preotul încearcă să îl convingă pe băiat că atracția dintre ei este de natură divină.

Preot: Hai să îți spun ceva! Aș putea să am bărbați, să fie aici după mașină și o remorcuță încărcată, aș putea să am bărbați! Nu îmi trebuie! Dar, încă o dată, între mine și ține a fost ceva special! Parcă te-am așteptat din veșnicie!

Înregistrările audio au ajuns și la urechile superiorilor. Înalții prelați au convocat de urgență consistoriul pentru a vedea ce măsuri se impun și cel mai probabil vor decide să îl excludă pe preot din biserică.

Oliviu Botoi, purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Alba Iulia: „Noi vom demara o anchetă internă. Este un aspect grav disciplinar și moral și vom lua măsuri. Acestea pot să ducă la excluderea lui din viață bisericească.”

Părintele a mai avut abateri disciplinare și chiar a fost sancționat.

Vasile Bănescu, purtător de cuvânt Patriarhia Română: „Am luat la cunoștință cu siderare despre cele întâmplate. Dacă se va dovedi că e adevărat, părintele va fi exclus din preoție.”

Preotul cântăreț a fost de negăsit vineri. În schimb, impresara lui crede că la mijloc este vorba despre un șantaj. „Toată lumea îl șantajează, toată lumea are ceva de împărțit”, spune impresara.

Cel în cauză este preot în parohia Moşuni, din județul Mureș. Este divorțat și a înfiat 4 copii. Are o gopsodarie impresionată, unde lucrează și ucenicii săi. (Sursa: Pro TV)

În judeţul nostru, Pomohaci e invitat la numeroase zile ale comunelor şi chiar la Târgul Mare al Bistriţei.

Pe Facebook, fanii preotului îl consideră nevinovat:

„Iubiți frați întru Domnul! Să-i transmitem Părintelui Cristian Pomohaci multă putere și credință în Domnul, să treacă cu bine peste toate încercările. Trist este că IPS Irineu Bistriteanul a reacționat imediat, și a reacționat foarte urât, neștiind că acel video poate fii trucat foarte ușor, ”va spun ca era dosarul pregatit pentru caterisirea lui Pomohaci”. Multă rugăciune în aceste zile!”.

Google Ads

Comentarii

 1. BOR

  Trebuia caterisit cu mulţi ani înainte….a încălcat în mod repetat canoanele Bisericii Ortodoxe…să sperăm că în al 12 lea ceas autorităţile bisericeşti vor refuza mita lui Pomohaci şi vor respecta canoanele şi regulamentul Bisericii Ortodoxe….e posibil să doneze vreo trei ferestre la catedrala mantuirii neamului pentru a scăpa şi de data asta….toţi care l-aţi ridicat în slăvi acum v-aţi luat plata…să vă arate ciocanul…bietul primar Creţu…cine îi mai cântă la petreciuri…..

  (0)
  • Pocaitu

   Sa vedeți ce e pe la noi, la pocaiti! Predicatorii (adică vagabonzii) cei mai cunoscuți sunt Căzuți in curvie cu „cântărețe” întreținute la greu adică tarfe bine plimbate prin lume si acolo daca s-ar înregistra puțin ar cădea tot cultul jos. Rușine pastorilor care încurajează muzica tarfelor rurale in biserici!! „TARFA CU MICROFONUL IN GURA”!!:) tu-ti morții matii…

   (0)
  • Ywan

   Cel mai bine ,ar merge la pușcărie, și el și toată adunătura de gunoaie mizerabile de preoți.Acolo s-ar sătura de ciocane și baroase.Ar avea din belșug, și ar fi totul gratis,și de 10 ori pe zi.Ce ziceți ?Nu ar fi super pentru Preoții ăștia împuțiți și nenorociți și excroci .

   (0)
  • E(mmmm)anuela

   Se întâmpla si la pocaiti… vb lu unu. Predicatori bătrâni cu copii si soții dar din cale afara de vicleni, sunt aprinși in călduri după tarfulite care umbla prin lume ca ca sa „cânte” vezi doamne, atat de aprinse sunt ele după Dumnezeu….si nicidecum dupa imaginea lor…:) si, acești „predicatori” știu cum sa le ofere laude bărbaților acestor tarfulite care sunt de regula neiubiti dar la greu folosiți de aceste tarfulite harnice si care nu au avut parte vreodată de admiratie iar ei acești predicatori știu cum sa exploateze acest lucru ca sa le câștige bunavointa ca mai apoi sa poată sa meargă tot mai des împreuna cu ei in „slujire” si in final sa le fie aproape acestor tarfulite.. Si sa le futa bine cand au ocazia mai ales telefonic!!!!! Si mai ales ca umbla de ani grei împreuna… Oare nu s-a legat nimic? Vb la unu, daca s-ar înregistra toate convorbirile predicatirilor si a ” tarfulitelor” toți ar rămânea trăzniti si ar spune : „bă, aia au avut dreptate cand au comentat pe timp online despre ei”

   (1)
  • Ywan

   De geaba sperăm că se vor deștepta în ultimul ceas.Toată adunătura aia au pe diavol băgat în ei.Voi nu vedeți ???.Aurul,bolizii,vilele,averile ,afacerile.Chiar suntem un popor de proști ?.Mai umblă cu sicriile in spate,și poporul se închină la toate spurcatele de oase pe care ei le numesc moaște, că râd și câinii de noi.Suntem de circul Europei.80 la sută sunteți pe invers.Prea înaltul umblă cu bolid de 50000 euro.Sper in deșteptarea acestui popor creștin….

   (0)
 2. eu

  Ioi Ishtenem, bine ca in sfarsit l-ai dat de pamant si te rog Ishtenem sa-i dai de pamant pe toti cei care l-au sustinut si au lucrat in cele necurate alaturi de dansul.
  Prin cele necurate te rog sa intelegi Ishtenem relatiile politico securiste!
  Amin!

  (0)
  • Mia

   Unii în treaba lor,,,
   Alții își pierd crucea în Bootează, de beți ce ajung,,, alți vb lu Pocaitu se incuscresc intre ei ele,,,,
   Aşa cã bgeatta lumea în ce sa mai creadă,,,

   (0)
  • ENORIASUL

   Foarte urit din partea celor care-l ponegresc pe parintele POMOHACI.tOTUL ESTE FACATURA IMPOTRIVA LUI.NUESTE ADEVARAT CE SE SCRIE.

   (0)
 3. garfield motanu™

  Până la urmă ,,minciuna” s-a repetat de peste 100 de ori și uite așa a devenit adevăr. Că popa e homosexual și în anii ’90 căuta ,,ciocan” undeva în partea de sus a orașului cred că nu-i bistrițean să nu fi știut…pe vremea aceea, nu acum.

  (0)
 4. Mc. Hammer

  Ar fi interesant de cercetat retrospectiv cati politicieni locali s-au tinut de mana cu „omul lui Dumnezeu” pe la diverse ocazii. Desigur ca vocalii homofobi, sustinatori ai coalitiei ptr. Fam.Ilie vor tacea malc ascunsi prin brusturi ca poate-poate lumea va uita ca au cantat impreuna si l-au platit pe folclorist ori de cate ori era rost de o mica baie de multime. Da’ uite ca la baie, mai patzasti.

  (0)
 5. geo

  toti ciumpalacii imi explicau cat de divin e parintele ppomohaci ,iar eu in zadar incercam sa le explic ca-i maricon!!!

  (0)
 6. mircea

  :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  vai… asa sunt multi preoti, care este mirarea ? :))

  Si toti sunt mari sustinatori ai Coalitiei pentru Familia Traditionala :))))))))))))))))

  Asta e Familia Traditionala? IPOCRITILOR DE DOI BANI :)))))))))))))

  (0)
 7. Raluca

  Fiecare ar fi bine sa cerceteze înainte de a formula o părere dar cu mare băgare de seama și cu multă înțelepciune Pt ca presa romana nu este de încredere asta e clar.
  Cum zicea un actor american:
  „Dacă nu citești presa ești neinformat
  Dacă citești presa ești dezinformat”

  (0)
 8. Mihaela

  Esti la pamant ,Pomo! Am avut oportunitatea sa il intalnesc pe preaslavitul acum cativa ani la un spectacol in Alba-Iulia. Ma asteptam ca un slujitor al Domnului ce este, sa fie putin mai smerit, dar dansul mi-a aratat din prima clipa contrariul. Ipocrizie maxima. Sa speram ca o sa ajunga acolo unde ii e locul.

  (0)
 9. cc

  Am avut intervenţii destul de recente , clare pe subiect , anticipând ceea ce raţional era statistic foarte probabil , aici , la secţiunea comentarii.
  QED.
  Continuând.

  E vârful aisbergului privind practicile sexuale în Biserică.
  Şi a ipocriziei sociale şi cognitive practicate.
  Sexualitatea e umană.
  Iar ştiinţa spune că există un procentaj x în populaţiile umane, procentaj care se reproduce natural în orice instituţie.
  Biologia bate ideologia şi teologia.
  Un alt exemplu şi preoţii sunt bărbaţi, se masturbează în aceiaşi proporţie cu populaţia normală de referinţă.
  De ce nu spunem asta, Kinsey a demolat miturile despre sex de mai bine de o jumătate de secol .
  La români pe plan politic şi educaţional e tabu subiectul, dar pe plan practic există aceiaşi dezvoltare a curentelor contemporane de practici, pornografia se vinde la fel de bine.

  În cazul preotului Pomohaci, asistăm totuşi la un caz soft să-i spunem de utilizare a poziţiei de autoritate, dată de funcţie şi celebritate , pentru a racola un minor.
  Violenţa fizică nu e implicată.
  Promisiuni monetare, negociere, în care consensul minorului (nu e clar, la 18 ani s-a întâmplat sau înainte) e obţinut prin manipulare.
  Dar sunt cazuri ascunse publicului în care s-au petrecut lucruri oribile.

  Un număr de denunţare ale acelor practici pentru a proteja victimele, ar fi trebuit deja pus în practică de autorităţi şi mediatizat, la orice oră de educaţie civică.
  Copiii trebuie protejaţi de îndoctrinare de tip religios şi abuzuri.

  Şi aici se poate pune întrebarea învăţătoarei, care decis fără acordul părinţilor să deplaseze copiii , spre o reuniune ‘duhovnicească’ unde poate foştii sau viitorii agresori erau prezenţi.

  E extrem de important ca părinţii să aibă un cuvânt de spus în privinţa activităţilor şcolare.

  (0)
  • Emilia

   Sa le fie rusine acestor prelati ca nu se mai satura scot tot felu de minciuni despre oameni care au har de la dumnezeu ii fac de ris numai ca ei sa fie sus pusi sa ne manince banii ca sacali sa ne prosteasca sasi umple sacii si sa se plimbe de ce nu fac si ei ceva pentru popor cum a facut cristian pomohaci cintecele lui iti mingiie sufletul sa le fie rusine acestor prelati hotii tarii de aceia nu ne mai trebuie biserici ortodoxe in biserica ortodoxa sint foarte multi hoti impreuna cu patriahul rominiei amin .

   (0)
  • eu123

   Ideologia bisericeasca este una sanatoasa si asa cum exista riscul de a intalni persoane bolnave psihic printre preoti exista in aceiasi masura riscul si ca oricine ar fi acele persoane bine scolite care vin sub tutela profesorului de educatie sexuala sa fie la fel de ipocrite. Sa nu dam cioara din mana pentru pasarea de pe gard.

   (0)
  • cc

   Argumentația dvoastră nu ține.

   Nu e vorba de ideologie sănătoasă ci de realitate.

   Teoretic și practic dpvdv al statisticilor instituționale, orele de educație sexuală dacă ar fi să fie(inutil de spus că e o carență enormă se pare judecând după rata sarcinilor la vârsta adolescenței, prezenței îngrijorătoare a unor boli cu transmitere sexuală în rândul populației) în general rolul de educator e acordat femeilor.

   Care practic, teoretic din punct de vedere a statisticilor criminale au un risc infinimal de agresiuni sexuale comparativ cu cel al bărbaților.
   Procentaje minimale.

   Asta e realitatea , dincolo de religie și ideologie, ține mai degrabă și de cantitatea de hormoni recte testosteron.

   Încercați să sugerați egalitate și inutilitatea schimbării practicilor pe prezumții false.

   (0)
  • Ion

   Nu stiu ce esti, mascul sau femela? CC nu inseamna nimic. Un lucru insa e clar. Esti o persoana desteapta, analizand termenii folosti in comentariu. Nu cred ca as rezista mai mult de cinci minute in compania ta. Imi produci greata. Va bagati nasul in tot rahatul. Vedeti-va de treburile voastre toti cei care comentati, ca aveti destule vai mama lor! Sfintilor!

   (0)
 10. Ioan

  Se stia de zeci de ani ca asta ii (…), ii fetita, vrea ca vada „CIOCANUL” sa simpta „CIOCANUL”…SE VEDE DE LA O POSTA CA ARE APUCATURI PE INVERS…UN NEMERNIC DE DOI BANI…(comentariu editat)

  (0)
 11. Raul Perseus

  din cauza BOR nu vor sa legalizeze bordelurile de ex
  sunt multi care vor sa fie asa ceva ca in toata europa…legal si curat…nu in boscheti
  dar ei nu SMERENIE si alte alea blah blah
  acuma despre subiect omul in mod sigur a fost si vanat….100%
  ca e gay sau nu e treaba lui dar sa o spuna si sa ramana cantaret daca sutana nu permite
  nu canta rau…il apreciez aici
  daca aia sunt minori…aughhh…deja e o problema mai mare

  (0)
 12. Ioan

  Acest „poponohaci” demult trebuia dat afara din biserica. O mare vina o au si sefii lui, ca s-au complacut in aceasta situatie. Rusine lui si sefilor lui care l-au aparat atata timp. Sa speram ca va fi dat afara cat mai repede pentru a nu-i mai putea aburi pe unii care-s mai slabi de „ingeras”si a face de ras biserica.

  (0)
 13. HammerSmith

  Nu ma deranjeaza ca e poponaut, e treaba lui, e boala lui cu care s-a nascut. In mod normal ar trebui sa fie si biserica mai flexibila, sa fii poponaut nu e o alegere, te nasti cu asta. Nu are nimic de-a face cu educatia. Nici nu e legal sa facem asemenea discriminari. Ar putea fi judecat doar pt tentativa de sex cu un minor.

  (0)
  • un om

   Te nasti cu asta????? Cât de prost sa fi sa crezi minciuna asta vehiculata de evolutionisti?! Priveste in istorie: in toate comunitatile din mileniul nostru, din cel trecut si de acum 4.500 de ani relatia era intre barbat si femeie. Exceptii : in cadrul palatelor marilor imperii unde depravarea era la cote maxime se practicau chestii deastea.. Dar sa nu uitam ca acestia erau persoane care nu aveau altceva de facut decat sa se distreze pana dincolo de limite..Dar in cadrul populatiei muncitoare ,a oamenilor fara multa scoala nu exista asa ceva.. Si atunci se mi se pare logic sa ne intrebam : de ce vreme de milenii homosexualitatea nu a foat ceva ereditar si natural ci exceptional, (in cadrul grupurilor de oameni instariti care incercau prin orice mijloace doar sa gaseasca placere) iar acum dintr-o data un procentaj insemnat din populatie ,,se naste anormal” ( dar paradoxal aceasta anormalitate se manifesta doar de la o vârsta matura ). Raspunsul este foarte simplu: la fel cum in societatea romanā bogatā( la care aveau acces doar o mica parte a populatiei ) datorita lipsei principiilor morale fundamentale s-a ajuns la depravare coruptie si autodistrugere EXACT asa se intâmplā si azi, doar cā datorita faptului cā toatā lumea are acum acces la ceea ce promoveaza liderii lumii prin mass media v-om avea de-a face cu o SOCIETATE MONDIALĀ DEPRAVATĀ care este rodul manipularii universale..

   (0)
  • un om

   Te nasti cu asta????? Cât de prost sa fi sa crezi minciuna asta vehiculata de evolutionisti?! Priveste in istorie: in toate comunitatile din mileniul nostru, din cel trecut si de acum 4.500 de ani relatia era intre barbat si femeie. Exceptii : in cadrul palatelor marilor imperii unde depravarea era la cote maxime se practicau chestii deastea.. Dar sa nu uitam ca acestia erau persoane care nu aveau altceva de facut decat sa se distreze pana dincolo de limite..Dar in cadrul populatiei muncitoare ,a oamenilor fara multa scoala nu exista asa ceva.. Si atunci se mi se pare logic sa ne intrebam : de ce vreme de milenii homosexualitatea nu a foat ceva ereditar si natural ci exceptional, (in cadrul grupurilor de oameni instariti care incercau prin orice mijloace doar sa gaseasca placere) iar acum dintr-o data un procentaj insemnat din populatie ,,se naste anormal” ( dar paradoxal aceasta anormalitate se manifesta doar de la o vârsta matura ). Raspunsul este foarte simplu: la fel cum in societatea romanā bogatā( la care aveau acces doar o mica parte a populatiei ) datorita lipsei principiilor morale fundamentale s-a ajuns la depravare coruptie si autodistrugere EXACT asa se intâmplā si azi, doar cā datorita faptului cā toatā lumea are acum acces la ceea ce promoveaza liderii lumii prin mass media vom avea de-a face cu o SOCIETATE MONDIALĀ DEPRAVATĀ care este rodul manipularii universale..

   (0)
  • cc

   Din nou argumente neaoşe conforme ideologiei religioase simpliste, la un nivel extrem de primar de cunoaştere a fenomenului biologic al sexualităţii şi cel sociologic
   Să o luăm metodic.
   Primo, acum 4500 de ani androfilia (atracţia bărbaţilor spre alţi bărbaţi) foarte probabil a existat contrar afirmaţiei.
   La nivel genetic, s-a ajuns la concluzia că regiunea X28 din localizată la un capăt al cromozomului X, este implicată direct în fenomenul homosexualităţii.
   Plus, influenţează similar persoanele de pe diferite continente (eliminând factorul cultură) în atracţia spre bărbaţi şi anxietate. Expunerea la anumiţi hormoni feminini în perioada prenatală creşte riscul de influenţare a unor regiuni ale creierului care sunt legate de orientarea sexuală.
   Nu e magie, nici sociologie , ideologie…e biologie.
   Alt argument, societăţi care acceptă homosexualitatea deschis pe plan administrativ, legislativ , instituţional şi social, au un nivel al violenţei mult mai redus decât societăţi tradiţionale gen Rusia unde a fi gay se traduce automat în a fi o crimă.

   Acum în cazul preotului Pomohaci, reproşul care i se poate adresa nu are legătură cu sexualitatea dânsului, e liber să facă ce vrea cu corpul său, şi dacă într-o relaţie celălalt adult accceptă consimţit şi conştient…nu e nimic de interferat în relaţia celor doi.Îi priveşte strict, în spaţiul privat.

   Reproşul are legătură cu faptul alegat că a utilizat poziţia de autoritate socială conferită de sutană(ştiţi figurile autorităţii în ruralul românesc -popa, învăţătorul, pădurarul, tehnicianul veterinar şi miliţianul…) pentru a convinge minori să se preteze la acte sexuale.

   Homosexualitatea nu e sinonimă ca fenomen cu pedofilia pe care desigur o condamnăm ca şi inacceptabilă.

   Câteva cifre interesante.

   https://kinseyinstitute.org/research/publications/faq.php

   -Mediana în privinţa partenerilor de sex într-o viaţă, 6,6 pentru bărbaţii din categoria de vârstă de 25-44 , 4,3 parteneri pentru femei.
   -21% din bărbaţi au avut sex cu mai mult de 15 parteneri comparativ cu 10 % dintre femei . Totuşi bărbaţii care au avut sex cu mai multe partenere, par să fie statistic mai puţini satisfăcuţi pe termen lung.

   -71 % consideră sexul oral ca şi fiind *sex*. O proporţie mai mare, surprinzător 80% consideră sexul anal fiind ‘sex’

   -relaţiile sexuale între femei par mai răspândite în societatea americană decât cele între bărbaţi.

   (0)
  • Sa spunem lucrurilor pe nume

   CC, ai dreptate intrutot.
   Doar idoctrinatii religios sunt atat de categorici si resping – conform tipicului si traditiei milenare religioase – orice cercetare, orice deomnstratie stiintifica.

   Daca omenirea ar fi ramas inchistata in dogmele sau practicile religioase, si astazi am fi obligati sa spunem ca soarele se invarte in jurul pamantului sau ca omul este facut din lut si a suflat Dumnezeu peste acea figurina de lut si a aparut omul…

   Hai sa lasam totusi aceste imbecilitati la o parte.

   Religia are rolul ei social, este necesara in aducarea generala a maselor, dar mai ales in a tine sub control imensele mase de populatie.

   Nici un partid politic din lume nu poate detine controlul asupra unui numar atat de mare de populatie precum o face religia (de orice fel).

   Dealtfel este general admis si demonstrat ca religia este PRIMA FORMA DE ORGANIZARE SI CONTROL POLITIC AL MASELOR.
   Sa nu ne mai ascundem dupa deget.

   Dealtfel daca vom lectura cu atentie si nepartinitor ORICARE dintre scrierile dogmatice ale ORICAREI religii, constatam fara tagada formatul clar dictatorial al atot-puternicilor fiecareia dintre culte, unde indiferent ca il invocam pe Dumnezeu, pe Hristos, pe Buda ori Alah, toti la unison sustin ca EI SUNT ALFA SI OMEGA…., Ei sunt singurii atot puternici ca ta totul si toate TREBUIE sa respecte vointa LOR !

   Da, Este dretul fiecaruia sa creada sau nu, mai mult – mai putin sau deloc in religie.
   Este dreptul fiecaruia sa hotarasca pe ce principii isi construieste viata.

   INSA hai sa nu ridicam in slavile cerului religiile si practicile lor.

   Sa nu uitam ca peste tot in lume religiile – prin interpusii sau reprezentantii lor – PAQTRUND CU FORTA IN VIETILE OAMENILOR – si asta o fac de secole.
   Sa nu uitam cati oameni au fost arsi pe rug sau decapitati pentru ca nu au vrut sa creada cu forta in doctrinele IMPUSE !

   Pana si astazi religiile cauta sa patrunda cu forta in vietile oamenilor si se amesteca nepermis si dictatorial in modul lor de viata, incalcand grav libertatea de a alege si libertatea constiiltei.

   Dar, asa cum religiile SUNT DEASUPRA LEGII si nu la egalitate cu cetatenii de rand, ele fiind scutite de taxe,impozite sau in a respectat toate legile Statului, tot asa li se permite sa incalce grav drepturile fundamentale ale multor cetateni, cu incalcarea grava a Constitutiei chiar.

   Dar OARE CARE PARTID POLITIC are tupeul sa se puna cu marele partid BOR ????
   Vorbind aici numai de religia nationala.

   Am facut aceasta interventie cu precizarile legate de religie, pentru a intelege mai bine care este adevarul legat de dogmatismul religios, de intransigenta fata de anumite fenomene – DICTATE de discipolii religiosi – pentru a intelege de unde apare aceasta forma manipulata puternic pe teme sexuale.

   Dealtfel la cate MAGARII se fac zilnic in BOR – ce alt subiect ar fi putut prinde mai bine la credinciosii indoctrinati profund- pentru a ascunde sau a masca restul ?
   FAMILIA !
   Cele peste 3 milioane de semnaturi ADUNATE DIN CASA IN CASA DE PREOTI CU TABELE DE SEMNATURI – IN MOD MINCINOS FIIND FACUTA AFIRMATIA CA 3 MILIOANE DE ROMANI AU SEMNAT DIN PROPRIE INITIATIVA ACEA PETITIE !!!

   Nimic mai mincinos decat asta.
   TOTI POPII – SUB DICTATURA BOR – au mers din casa in casa – cu ocazia Botezului – si efectiv au solicitat IMPUS semnarea acelor tabele.

   OARE CARE DINTRE ENORIASI AR FI INDRAZNIT SA NU SEMNEZE – STIIND CA PREOTUL IL POATE FACE DE RAS IN TOT SATUL ???

   Dar asa cum este in intreaga Romanie, si in sanul BOR – MINCIUNA SI MANIPULAREA ESTE LA EA ACASA !

   (0)
 14. Rotari Floin-Traian

  Toti stim sa judecam!,si sa aruncam cu pietre in cel vinovat…nu ne vedem barna din ochiul nostru,dar vedem paiul din ochiul altuia..cum scrie in BIBLIE nu judeca sa nu fi judecat!,arunca TU primu cu piatra, daca n-ai pacat…si atunci poti sa zici de alti cum sunt… daca in BISERICA isi face SLUJBA CRESTINA si nu se abate de la EVANGHELIE.. cu atat mai putin ma deranjeaza ce face in timpul liber….

  (0)
  • john

   Nu am sa cred niciodata in vreun preot care este preot doar in biserica.E drumul pe care l.au ales si trebuie sa.l respecte k sfintenie.

   (0)
  • Rus Marta

   Dar ti -ar placea sa mergi la biserica cu copilul si preotul sa ti-l abuzeze.

   (0)
  • Natalia

   Treaba lui ce face cu rozeta dar cind ma gindesc ca profita de copii sa -si satisfaca placerile diavolesti ma ingrozesc. Am avut cazuri de persoane abuzate sexual si pot spune ca. Aceste bestii distrug psichicul si viata acestor copii nu se tine cont de virsta chiar si de la o luna doua pedofili abuzeaza copii pt mine sint bestii cu fata umana. Pedofili schimva poze intre ei pe bani grei si pe net cu cat sant copii mai fragezi cu atit sant mai cautate!!!!

   (0)
 15. I. Alexa

  Căutarea “Cristian POMOHACI. Scandal” este acum foarte accesata ca informaţie pe Google. Curajul de a expune public, imediat şi neutru, acest subiect delicat de către Timponline.ro este de recunoscut şi apreciat ! Marea masă de cetăţeni, cu personalităţi distincte sau de turmă, doreşte să afle un răspuns personal sau colectiv la întrebarea: “Este vinovat Cristian, cântăreţul şi preotul ?” Când se emit asemenea informaţii publice cu dovezi clare, care, dacă ajung în Justiţie trebuie DOVEDITE, în lumea românească de astăzi apar nedumeriri, împotriviri sau acceptări. Pe reţelele de socializare subiectul e promovat din mai multe motive. Persoana în cauză este foarte cunoscută ca interpret excelent de muzică populară dar ca şi ca preot, cu o activitate controversată într-o parohie din jud. Cluj. Aceste două preocupări principale ale lui Pomohaci, cel divorţat şi aflat de câtva timp în atenţia Bisericii Ortodoxe pentru abateri dogmatice şi de conduită publică, sunt legate constructiv/destructiv în ochii societăţii corecte şi cinstite, a Bisericii Ortodoxe şi ONG-ului “Familia Tradiţională” de sexualitatea nedeclarată public a personajului: hetero sau gay, care este, în esenţă o chestiune strict personală, care nu o poate judeca nimeni, decât Dumnezeu. Mass-media, scrisă sau digitală, poate informa sau influenţa OPINIA GENERALĂ din societate, dar fiecare cititor, pe baza informaţiilor sau a conştiinţei lui nealterate, îşi va avea părerea lui personală. Instituţiile publice care au conexiuni de promovare la personajul numit Cristian POMOHACI sunt acum în derivă, dar în curând se vor detaşa şi îşi vor expune public, în modul lor, părerea despre acest episod controversat. Dacă afirmaţiile publice se vor dovedi temeinic în Justiţie Cristian POMOHACI îşi va recunoaşte greşelile, va cere IERTARE lui Dumnezeu şi celor apropiaţi lui şi va părăsi SCENA românească, în tăcere, anonimat şi umilinţă!

  (0)
  • Maşina din spatele lui îi aparţine şi e un Audi Q7 cu care a venit să cânte la zilele unei comune. Când vin la tine bătrâni, bolnavi, oameni care-ţi dau ultimul leu, iar tu foloseşti banii lor de „văduvă” (metaforic vorbind) ca să-ţi cumperi bolizi pe care pui numere dubioase, mi se pare aproape imposibil să facă ce aţi scris dumneavoastră.
   În ce priveşte meritul pentru dezvăluiri, acesta îi aparţine în exclusivitate fiului dvs., Liviu. Şi doar el merită felicitări.

   (0)
  • cc

   În opinia mea meritul principal, îl deține denunțătorul acel Flaviu care să spunem a avut de depășit 2 obstacole majore.
   A admite că a întreținut relații sexuale cu un bărbat- victimă minoră sau nu, e rolul justiției să decidă și a doua, asumarea publică a statutului de denunțător.
   Dl Alexa deja a avut și meritul dânsului, dar căutând vizualizări.
   O intervenție destul de ciudată..în sensul în care susține că tot demersul dânsului nu se vrea un act împotriva B.O.R și credinței se vrea împotriva unui om în particular care în opinia dânsului a dezamăgit profund etc.

   Păi a făcut orice cetățean normal ar trebui să facă,dacă i se aduce la cunoștință să denunțe un act criminal, abuz sexual împotriva unui minor. În mod cert instrumentele unui jurnalist, accesul la o comunitate de cititori facilitează denunțul și clarificarea situației.

   În toată istoria, încă sunt necesare detalii pentru a vedea dacă sunt mai multe victime minore. Acolo este cheia interpretării cazului. Consințământul liber între doi adulți îi privește pe aceștia și dacă nu a fost executată o formă de constrângere..nu e o problemă dpdv legal.

   Desigur B.O.R e liberă să impună ce sancțiuni administrative vrea pe linie internă, dar din punct de vedere penal, răspunderea e individuală.

   Acolo unde s-ar face vinovată B.O.R , recte superiorii direcți a domnului Pomohaci , ar fi infracțiunea de tăinuire. Dacă au existat denunțuri anterioare și au fost sau nu raportate la Poliție.

   Iar aici e rolul instituțional al Poliției și Justiției în general. care ar trebui să facă o anchetă, dacă abuzuri împotriva minorilor au fost denunțate în trecut de către terțe persoane, dar au fost mușamalizate.

   Ceea ce este și mai fascinant e sindromul Stockholm manifestat pe Facebook, solidarizarea cu un agresor. Găsit scuze, manipularea unor declarații clare spre un sens speculativ etc.

   E fascinant de-a binelea să vezi o victimă transformată în agresor, iar agresorul apare ca o victimă.
   E simptomul unei societăți bolnave într-un sens, dacă eliminăm empatia umană din ecuație, rămâne faptul că oamenii pur și simplu distorsionează realitatea și nu sunt capabili să judece singuri fraze care incriminează în mod clar. Disonanță cognitivă în toată splendoarea ei.

   (0)
 16. Sagau

  Are cineva ciudă pe el de asta baga strâmbe ca ii plac bărbați .pe pochi care vând mormintele de doua ori si pun taxa ficsa la mormântări cununi boteze si vând lumânările supra preț ,cer contribuție dubla .când umbla prin sat cu boboteaza de paști se uita chiorâș daca ii dai cinci lei si Nui dai mai mult .nuti face aghiazma fara o suta de lei si altele

  (0)
 17. un oarecare

  DUMNEZEU sal ierte daca este adevarat. E o mare cruce de dus, poate este o boala grea, dar sa nu l judecam daca este adevarat. Dumnezeu are dreptul sa nu judece pe toti. Sa arunce cu piatra cel fara pacat. Asa ca Dumnezeu sa ne ierte pe toti.

  (0)
 18. Dau Bine

  Inca nu l-a saltat potera pentru corupere de minori pe jegul asta ? Asta se intampla cand bolnavii psihic umbla slobozi. Stie careva unde sta ?ca vreau sa-i fac o vizita sa ma pis pe el…da cred ca nu mai apuc ca deja cred ca i-a rupt capul tatal baiatului… I-au deschis dosar penal ? sau nici aia n-au mai avut ce sa culeaga dupa el ?
  Si astia ce prosti…Au o grija de parerea Bisericii Romane. Pe mine ma intereseaza un comunicat din partea Inspectoratului General de Politie
  Pe cine intereseaza daca e homo sau nu ? Eu vreau sa-l stiu legat
  Unde are parohie zdreanta asta ? sper sa-l scoata oamenii cu pietre ca le spurca satul

  (0)
  • Sa spunem lucrurilor pe nume

   Nu stiu cum sa spun, dar din comentariul pe care l-ai facut observ ca esti nult mai bolnav si periculos decat el.
   Pentru orice fapta exista o raspundere civila si penala.
   Dar asta nu iti da tie dreptul la amenintare sau la instigare ori atentat la viata si siguranta acelui om, oricare ar fi el.
   Greselile, de orice fel, se platesc in justitie si nu la coltul strazii de orice svapaiat.
   Sunt greseli cu mult mai mari care distrug iremediabil viata a sute sau mii de oameni, pe care cu totii le tolerati in inconstienta si nepasarea generala.
   gata. De data asta a aparut un mare motiv de scandal public – o luminita care lasa in umbra napasarii mari si adevarate probleme ale societatii.
   Astfel de evenimente sporadice, de departe, nu produc un atat de mare si periculos efect in societate.
   Sunt simple anomali comportamentale, existente la intregul regn animal si terminand cu omul care si el este tot un animal, exeistenta care nu poate fi negata de nimeni si niciodata de la aparitia lumii si pana in prezent ori viitor.
   Mari somitati mondiale au avut nenorocul de a fi purtatori ai acestei nedorite anomali de care Dumnezeu este in realitate raspunzator – pentru ca El a creat-o, a admis-o existential si a permis perpetuarea acestui comportament gresit considerat a fi deviant.
   OK.
   Hai deci sa impuscam TOATE vietuitoarele care in prostia lor nativa, proliferata de Creatorul suprem si divin, au acest comportament deviant.
   Da.
   Caini, pisici, cocosi, lei, maimute, zebre, cai si exemplele continua la tot regnul animal – din care dupa cum spuneam si noi facem parte.

   NU asta este rezolvarea situatiei de fata.
   Nu a da cu piatra doar dintr-un imbold de turma nesustinut nici duhovniceste, nici moral si nici uman.
   Oricine poate fi supus – fara voia lui – unui asemenea neajuns nedorit dealtfel.

   Cercetari si statistici recunoscute la nivel mondial arata cu certitudine faptul ca atat la nivelul sexului femeiesc dar si masculin, aceste asazise deviatii comportamentae sexiuale se produc la peste 65-70% dintre membrii societatii, in special in perioada de prepubertate si pubertate, perioada a vietii in care organismele isi incheie definrea comportamentului sexual.

   Este adevarat ca NIMENI nu recunoaste aceste fenomene din pudicitate dar mai ales datorita oprobiului social la care poate fi supus cel ce o face – CULMEA – de cele mai multe ori mai vehement TOCMAI de aceia care au avut sau chiar au astfel de anomalii fie temporale fie inca active.

   Cand oare vom intelege ca sunt multe, mult mai multe lucruri serioase care ne distrug existential, si nicidecum aceste anomalii existente de milioane de ani si ACCEPTATE de insusi Creatorul ataotputernic – odata ce nu a decis El sa stopeze aceste fenomene ?

   Da. Da bine sa criticam si sa ne dam mari legat de acest fenomen.
   ATENTIE insa !

   Multi dintre cei ce criticati cu inversunare aceasta stare nedorita poate a altora – puteti ava surpriza neplacuta ca tocmai unui din cei apropiati sau poate foarte apropiati voua – fara sa va spuna de teama – sa fie posesori ai acestei micute dar inocente nenorociri personale.

   Da.
   Corect.
   FAMILIA in sensul RELIGIOS nu poate fi formata decat din 2 persoane de sex diferit, pentru ca rolul ei este procreerea si nu are cum sa fie altfel.

   DAR, hai sa lasam la o parte oprobiul fata de aceste fenomene pe care le infieram cu atata ardoare.
   Chiar si in familie exista un procent delirant de mare de situatii in care au loc anomalii sexuale care nu far obiectul perceptiei reale de reproducere.
   Sa nu ne facem ca nu stim cate cupluri practica sexul oral sau anal, practici care nu au nimic de a face cu reproducerea sau cu credinta in Dumnezeu …. !!!
   Ori sustine careva din BOR sau dintre credinciosi ca in aceste situatii Dumnezeu a dat dezlegare…..

   Este absurd.
   D. Nu este admisibil ca un baiat minor sa fie agresat sexual, prin aceasta intelegandu-se abuzul real sexual asupra lui, mai oprecis penetrarea lui pe orice cale, a violului in sensul real al cuvantului.
   A nu se confunda insa abuzul sexual si in situatiile in care baiatul NU a fost abuzat sexual in md real, NU a fost violat, ci pur si simplu a beneficiat de un „serviciu” sexual – cum ar benefiaia de la orice curvistina la coltul strazii ori pe centura orasului….
   Ca acolo NU mai poate fi vorba de abuz sexual. Sa fim seriosi.
   Ca sa nu mai vorbim de faptul ca exista in realitate sute si mii de tineri, majoritatea sub 18 ani, care ei insisi forteaza nota, trag apropouri sau insista fata de semeni de acelasi sex pentru a beneficia de astfel de „servicii”sexuale….
   Oare nu si ei ar trebui in acest caz sa fie facuti vinovati ?????

   Este dificil si sensibil subiectul DACA VREM SA FIM CORECTI SI IMPARTIALI !

   Sa va mai dau un exemplu.
   Oare cum se face ca la posturile TV pentru adulti, fara nici o jena si opreliste este difuzat permanent sexul intre femei – fara a fi catalogat a fi fenomen homosexual, MAJORITATEA BARBATILOR FIIND ENTUZIASMATI DE ASTA – in timp ce astfel de filme intre sei de sexul opus sunt considerate INTERZISE si in acelasi timp infractiuni ???

   oare nu cumva suntem putin cam curve cu 2 fete cu toatii ????

   (0)
 19. Gabi

  Urmeaza TI seful de la Siletina din Targu Mures . Exact aceleasi apucaturi,dar nu mai dureaza mult. Oare ce boli venerice au astia si la cati le-au transmis acele boli? Presimtirea mortii e mai rea decat moartea insasi. Fiecare nas i-si are nasul lui.

  (0)
 20. Ana

  Cristiana,
  Porno-starul asta de pomohaci chiar si-a cumparat teren pe Pacii? Poti verifica? Sa stim si noi daca dezvolta proiecte imobiliare, nu de alta….

  (0)
  • Sa spunem lucrurilor pe nume

   Pe bune. E rau sa fi porno-star ?
   Stiu ca aceasta indeletnicire chiar este legala.
   Nu si daca esti popa. Asta e adevarat 🙂

   (0)
 21. BRENDEA

  Si ce daca si-a cumparat teren cumparati si tu.Felicitari parinte.Ai fost,esti si vei ramane o persoana VALOROASA.toTUL ESTE UN PAMFLET.

  (0)
 22. ORTODOX

  PARINTE TOT UN COLEG A SCOS IN SPATIUL VIRTUAL ASEMENEA VORBE DE D-VOASTRA…INVIDIA si neputinta altora.PARINTELE POMOHACI A FOST ESTE SI VA RAMANE O MARE VALOARE.

  (0)
  • garfield motanu™

   O mare valoare nulă, la fel ca și cei care îl victimizați pe acest agresor sexual. Aveți copii, ……cililor?

   (0)
 23. Natalia

  Voi…toti cei „albi ca spuma laptelui” fara vina si fara pacat, n-ar fi rau sa verificati daca aveti creierul conectat inainte sa dati drumul la gura, inainte sa comentati!

  (0)
 24. Batahan

  Biserica ortodoxa, depozitara unei credinte despre care prea multi neaveniti isi dau cu vederea, are de pierdut enorm in urma acestui scandal. E dureros ca pierderea credintei apare ca urmare a unor metehne ce tin de prea multa aplecare a slujitorilor bisericii spre cele lumesti. Iisus Hristos are un cu totul alt mesaj dat omenirii, din pacate extrem de greu de perceput in zilele nostre.

  (0)
 25. Ionut

  Bestiilor, nemernicilor, nerusinatilor ,BLESTEMAȚILOR, Cum îndrăzniți sa va luați de părintele Cristian??
  E un om și un preot plin de har și de adevăr!Nu vedeți ca și mașinile i le-a dat Iisus și Duhul Sfant!
  Și ce dacă are o casă pe Pacii, 2 case pe Tarpiului, 4 apartamente în blocul de la Magnolia ??,asta e! La dânsul și „ciocanul” „e plin de sfințenie!
  Dar de ce nu va luați de preotul de la azilul de bătrâni din Bistrița ??și el e divorțat din septembrie 2010 ,duce viata de ficior,iți leagă și dezleagă ce vrei tu !?
  Răi sunteți mă popilor și plini de invidie!
  Și ce dacă merg la MOŞUNI patroni, polițiști, intelectuali….. și cu alte funcții ??
  Cine ați vrea să meargă? Prostimea? Are părintele slugi la oi!
  Voi va implicați pentru el și îl scoateți din orice necaz!! Și pe voi va iubește (și portofelul vostru )

  (0)
 26. marcel

  Ce ma dosre cel mai mult cum a inscris masinile. Mare pacat. Doamne e lucrul cel mai urat. De baiatul care l a inregistat e vizibil ca a facuto intentionat altfel ar fi plecat nimeni nu l a tinut cu forta. Totul este facatura. Despre boala lui nu ma pronunt.

  (0)
 27. !!!

  Oare de ce am impresia ca si popa acesta este doar ,,fatada” pentru unul dintre politicienii importanti din B-N.
  Nu este singura ,,interfata”, cred.

  (0)
 28. Sa spunem lucrurilor pe nume

  Ei, hai ca asta e buna.
  Tot atat de fiscalizati precum ai lui Dragnea, Ponta, Udrea, Tariceanu, Basescu sau oricare dintre ei.
  Hai sa ne intrebam de fiscalizarea averilor si in cazul astora.
  Vorba aia. Acum ce are sula cu prefectura….
  Ori discutam despre anomaliile lui sexuale ori despre fiscalizarea veniturilor TUTUROR CLERICILOR !
  Acum l-am gasit pe asta singur evazionist in sanul BOR ??????

  (0)
 29. Sa spunem lucrurilor pe nume

  Greselile, de orice fel, se platesc in justitie si nu la coltul strazii de orice svapaiat.
  Sunt greseli cu mult mai mari care distrug iremediabil viata a sute sau mii de oameni, pe care cu totii le tolerati in inconstienta si nepasarea generala.
  gata. De data asta a aparut un mare motiv de scandal public – o luminita care lasa in umbra napasarii mari si adevarate probleme ale societatii.
  Astfel de evenimente sporadice, de departe, nu produc un atat de mare si periculos efect in societate.
  Sunt simple anomali comportamentale, existente la intregul regn animal si terminand cu omul care si el este tot un animal, exeistenta care nu poate fi negata de nimeni si niciodata de la aparitia lumii si pana in prezent ori viitor.
  Mari somitati mondiale au avut nenorocul de a fi purtatori ai acestei nedorite anomali de care Dumnezeu este in realitate raspunzator – pentru ca El a creat-o, a admis-o existential si a permis perpetuarea acestui comportament gresit considerat a fi deviant.
  OK.
  Hai deci sa impuscam TOATE vietuitoarele care in prostia lor nativa, proliferata de Creatorul suprem si divin, au acest comportament deviant.
  Da.
  Caini, pisici, cocosi, lei, maimute, zebre, cai si exemplele continua la tot regnul animal – din care dupa cum spuneam si noi facem parte.
  NU asta este rezolvarea situatiei de fata.
  Nu a da cu piatra doar dintr-un imbold de turma nesustinut nici duhovniceste, nici moral si nici uman.
  Oricine poate fi supus – fara voia lui – unui asemenea neajuns nedorit dealtfel.
  Cercetari si statistici recunoscute la nivel mondial arata cu certitudine faptul ca atat la nivelul sexului femeiesc dar si masculin, aceste asazise deviatii comportamentae sexiuale se produc la peste 65-70% dintre membrii societatii, in special in perioada de prepubertate si pubertate, perioada a vietii in care organismele isi incheie definrea comportamentului sexual.
  Este adevarat ca NIMENI nu recunoaste aceste fenomene din pudicitate dar mai ales datorita oprobiului social la care poate fi supus cel ce o face – CULMEA – de cele mai multe ori mai vehement TOCMAI de aceia care au avut sau chiar au astfel de anomalii fie temporale fie inca active.
  Cand oare vom intelege ca sunt multe, mult mai multe lucruri serioase care ne distrug existential, si nicidecum aceste anomalii existente de milioane de ani si ACCEPTATE de insusi Creatorul ataotputernic – odata ce nu a decis El sa stopeze aceste fenomene ?
  Da. Da bine sa criticam si sa ne dam mari legat de acest fenomen.
  ATENTIE insa !
  Multi dintre cei ce criticati cu inversunare aceasta stare nedorita poate a altora – puteti ava surpriza neplacuta ca tocmai unui din cei apropiati sau poate foarte apropiati voua – fara sa va spuna de teama – sa fie posesori ai acestei micute dar inocente nenorociri personale.
  Da.
  Corect.
  FAMILIA in sensul RELIGIOS nu poate fi formata decat din 2 persoane de sex diferit, pentru ca rolul ei este procreerea si nu are cum sa fie altfel.
  DAR, hai sa lasam la o parte oprobiul fata de aceste fenomene pe care le infieram cu atata ardoare.
  Chiar si in familie exista un procent delirant de mare de situatii in care au loc anomalii sexuale care nu far obiectul perceptiei reale de reproducere.
  Sa nu ne facem ca nu stim cate cupluri practica sexul oral sau anal, practici care nu au nimic de a face cu reproducerea sau cu credinta in Dumnezeu …. !!!
  Ori sustine careva din BOR sau dintre credinciosi ca in aceste situatii Dumnezeu a dat dezlegare…..
  Este absurd.
  D. Nu este admisibil ca un baiat minor sa fie agresat sexual, prin aceasta intelegandu-se abuzul real sexual asupra lui, mai oprecis penetrarea lui pe orice cale, a violului in sensul real al cuvantului.
  A nu se confunda insa abuzul sexual si in situatiile in care baiatul NU a fost abuzat sexual in md real, NU a fost violat, ci pur si simplu a beneficiat de un „serviciu” sexual – cum ar benefiaia de la orice curvistina la coltul strazii ori pe centura orasului….
  Ca acolo NU mai poate fi vorba de abuz sexual. Sa fim seriosi.
  Ca sa nu mai vorbim de faptul ca exista in realitate sute si mii de tineri, majoritatea sub 18 ani, care ei insisi forteaza nota, trag apropouri sau insista fata de semeni de acelasi sex pentru a beneficia de astfel de „servicii”sexuale….
  Oare nu si ei ar trebui in acest caz sa fie facuti vinovati ?????
  Este dificil si sensibil subiectul DACA VREM SA FIM CORECTI SI IMPARTIALI !
  Sa va mai dau un exemplu.
  Oare cum se face ca la posturile TV pentru adulti, fara nici o jena si opreliste este difuzat permanent sexul intre femei – fara a fi catalogat a fi fenomen homosexual, MAJORITATEA BARBATILOR FIIND ENTUZIASMATI DE ASTA – in timp ce astfel de filme intre sei de sexul opus sunt considerate INTERZISE si in acelasi timp infractiuni ???
  oare nu cumva suntem putin cam curve cu 2 fete cu toatii ????

  (0)
 30. VOINEAG

  BUNA turor. am citit o mica parte din comentarii… si la 58 ani… am destula expierenta…. am copii mari… am fosta sotie maritata cu altii…..etc…!Dar ..educatia…. umila si sincera… nu CURVASARIA… de multe ori pastreaza …relatia bunului simt!…. Eu merg de 7 ani… la biserica… aceluiasi preot….. ce mi-a pus toata viita in fata…. inainte vazator cu duhul….rangul 3sau 4 pe treptele rugaciunii… … e usor de aflat cine sunt adevaratii slujitori ai lui d-zeu. E atunci cand de obicei sambata seara… inainte de culcare… faci rugaciunea… si rogi pe cel de sus sa-ti dea in vis adevarata solutie pt o problema!… cu acel gand…in somn… vei visa , vei traduce apoi visul , functie de acatiste… si in timp….vei constata ca forta divina exista… sa nu spun altfel… sa deranjez…pe unii….!…………..La mine, functioneaza de 5 ani de zile…. prin rugaciune, acatiste… vise… vad… de obicei tot raul… impotriva mea… si imi notez starea, locul, intamplarea…. si ulterior se confirma ca asa a fost!… Fara ajutorul parintelui, stiam seara cand sotia mea era violata de altii… desigur cu voia ei…… si fara a sti unde este, cu cine este, fara a avea nici o data de contact… imi notam doar ce simteam eu…. cand am spus asta fiicei mele…mi-a reprosat ca am intrat in agenda de telefon a fostei sotii…. dar ea era departe, mii de km…si se prostitua… mereu si mereu… timp de 5 ani…. sa demonstreze…. ca ea face ce vrea, cu cine vrea , si ca nu exista …legamant in casnicie…, ce e ala preot, biserica, credinta… DESI A FOST cununata in biserica, a jurat, etc!….. Trebuie sa subliniez… ca mama ei, penticostala a bagat diavolul in ea… in august 2012…….A confirmat si…, stiu toti fratii ei… , a facut ca , copii majori sa nu vorbeasca cu mine, toti sunt peste granita… probabil anglia…. !
  PS. Nu mi-e usor sa scriu… sa rabd… 5 ani de divort, partaj…injosiri… , dar acest preot… si rugaciunile permanente m-au ajutat… sa nu fac gesturi regretabile… CUM FAC MULTI!
  …………..MEREU m-am rugat si ma rog… nu are treaba un anume preot… tu te rogi, tu ceri ajutor, sprijin… preotul iti da doar sfaturi, cai de rezolvare…. rezolvarea e in taria ta, credinta ta… si sigur ti se v-a deschide o cale de comunicare cu d-zeu… …
  ….SFATUL meu… e toleranta, iertarea… dar nu uitarea… si bataia de joc fata de semenii tai… cu cat esti mai sus… mai falos, incapatanat, increzut, fatarnic…. …si CADEREA v-a fi… mai rapida si cu rani mai rele!
  nicu

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.