Ce obiectiv are Gloria 2018 în noul sezon. ”Vrem să fim o forță!”. Când va fi prezentat lotul la Polivalentă

Holistic

(FOTO-VIDEO) ”Plecăm la un nou drum, proiectul clubului CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, nou înființat în subordinea Consiliului Județean, este unul pe termen mediu și lung, este al tuturor cetățenilor județului. Noi vom asigura cele mai bune condiții pentru performanță. Relația noastră cu echipa va fi directă prin viitorul președinte al clubului, vom vedea cine va fi. CJ nu decide cine joacă și nu face transferuri, deciziile finanțatorilor vor fi atunci când trebuie luate anumite măsuri în urma unor analize serioase. Sunt foarte mulțumit de ceea ce s-a întâmplat cu această echipă. Mă bucur că o jucătoare ca Valentina Ardean Elisei a ales să vină la Bistrița. Cred că avem condiții propice pentru a face performanță. Din câte îl cunosc pe antrenorul Horațiu Pașca, are un obiectiv asumat. Nu eu stabilesc targetul echipei”, a declarat președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, într-o conferință de presă comună cu stafful tehnic și jucătoarele echipei de handbal.

 

Antrenorul Horațiu Pașca a vorbit despre obiectivele pentru sezonul care începe în 2 septembrie și despre programul de pregătire al echipei: ”M-am ferit întotdeauna să folosesc cuvinte mari. Activăm într-unul dintre cele mai puternice campionate ale lumii, care dă permanent o echipă în Final Four-ul Ligii Campionilor și, mai nou, câștigătoarea Cupei EHF. Asta ca să ne încadrăm într-un context cât se poate de real. Cu siguranță că ne va fi extrem de greu. Am promis progres bistrițenilor și cred că până acum l-am înregistrat. Progres poate însemna multe: un număr mai mare de puncte, o altă filosofie de joc, un număr mai mare de goluri marcate, un număr mai mic de goluri primite. Ne dorim foarte multe, cu siguranță, avem o echipă extrem de ambițioasă. Progres poate însemna locul 5 în următorul sezon, dar și locul 6 cu un număr mai mare de puncte și mai puține goluri primite. Vă asigur pe toți că vom depune toate eforturile posibile și imposibile ca acest club să reprezinte o forță în handbalul românesc.

Ne vom pregăti la Bistrița până în 24 iulie, când vom pleca la Colibița pentru un program de pregătire centralizată. În 10 august va fi meciul de prezentare a lotului, în compania celor de la Roman. În 17-18 august vom juca la ediția a treia a Cupei județului Bistrița-Năsăud, apoi vom participa la un turneu de pregătire la Baia Mare. Am optat pentru un maxim de opt-nouă meciuri amicale pentru că până acum participam la trei-patru turnee și până începea campionatul noi aveam deja practic un tur de campionat jucat. Îmi doresc mai degrabă de la sportive să le fie dor de handbal, nu să fie sătule de handbal până începe Liga Națională”.

 

Cu această ocazie, a fost lansat site-ul oficial gloria2018.ro. Pagina cuprinde toate informațiile care contează pentru iubitorii handbalului bistrițean.

AICI UN ALBUM FOTO

Reamintim că CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, club nou înființat în subordinea Consiliului Județean, a preluat echipa de handbal feminin de la CSM Bistrița, care în sezonul trecut a ocupat locul 6 în Liga Națională.

Au plecat: portarul Viorica Țăgean, extrema stângă Alexandra Orșivschi, pivotul Roxana Cârjan, interul stânga Irina Ivan. Au venit: pivotul Paula Garcia Avila (Spania), extrema stângă Valentina Ardean Elisei, interul stânga Teodora Bloj, portarul Ana-Maria Inculeț. Continuă: Ana Maria Măzăreanu, Cristina Sîntămărean, Laura Pristăvița, Nicoleta Dincă, Daniela Rațiu, Almudena Rodriguez, Magdalena Paraschiv, Oana Țiplea (Chirilă), Szilvia Szabo, Andreea Tetean, Bianca Zegrean, Andreea Bărbos, Denisa Giurgiuca.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.