Oază de bucurie, marca Inocenți, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița

Holistic

Fundația Inocenți Bistrița anunță redeschiderea camerei de joc din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița. În ultima perioadă, camera de joc din secția de pediatrie (etajul 5) a trecut printr-un adevărat proces de transformare: renovare, mobilare, dar și dotarea cu multe materiale educaționale, jocuri și jucării care abia așteaptă să țină companie micilor pacienți.

Evenimentul de inaugurare a camerei de joc va avea loc miercuri 16 mai, etajul 5 (secția pediatrie) în sala dedicată programului Inocenți “Viața Copilului”. De la această activitate nu putea lipsi Clovnul Winkey, cel care naște multe zâmbete pe chipurile copiilor în cadrul fiecărui eveniment Inocenți.

”Fundația Inocenți Bistrița derulează programul de suport psiho-social “Viața Copilului” în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița încă din anul 1998. De atunci și până în prezent, mii de copii bolnavi s-au bucurat de beneficiile activităților derulate de către specialiștii Inocenți în camera de joc. Este vorba despre activități de relaxare, ludo-terapie, joc medical, dar și alte activități menite să îi ajute să obțină mai multă înțelegere și stare de confort în raport cu boala, cu ustensilele medicale și tratamentele necesare. Camera de joc reprezintă oaza de bucurie, culoare și energie pozitivă într-o perioadă mai dificilă din viața copiilor (și implicit, a întregii familii) și anume, spitalizarea. Înfrumusețarea camerei de joc a fost un efort de echipă, Spitalul Județean de Urgență Bistrița ocupându-se de procesul de renovare, iar Fundația Inocenți asigurând mobilierul și jocurile, prin proiectul Erasmus+ “Together we face difficulties!”. Mulțumim din suflet conducerii spitalului, personalului administrativ, personalului medical și auxiliar!”, se arată într-un comunicat al Fundației Inocenți.

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.