Oameni minunaţi au făcut zeci de copii fericiţi. Cei mici s-au dus la şcoală cu ghiozdane noi (FOTO)

Merigo

Asociaţia Oraşul Mariei (OM) şi Şcoala Mamei SAMAS au adunat, şi anul acesta, ghiozdane noi pentru copiii defavorizaţi. În cadrul campaniei organizată pentru al doilea na consecutiv, au fost donate 97 de ghiozdane din care au fost distribuite deja 64.

„Am organizat şi anul acesta campania Donează un ghiodan pentru un copil defavorizat. Nu e o idee inedită, e răspunsul la nevoile identificate de noi în comunitate. A prins foarte bine. Lumea a reacţionat foarte bine. Ca profil, pe donatorii noştri îi veţi găsi în multe alte campanii umanitare. Sunt oameni cu venituri decente care, cel mai posibil, au copii la şcoală. Atunci când îi întrebăm pe mulţi de ce donează, ne dau diverse răspunsuri, dar cel mai drăguţ a venit din partea unui domn care ne-a spus că, la fiecare început de an şcolar, îşi dorea un ghiozdan nou, dar niciodată nu l-a avut. Aşa că, de data aceasta, a donat cel mai frumos ghiozdan pentru unul dintre copiii noştri”, a spus Alina Pop de la Asociaţia OM.

 

Potrivit acesteia, 25 de ghiozdane au fost donate de compania Leoni, inclusiv din Luduş. Copiii care au primit ghiozdane sunt de mai mult timp în atenţia Asociaţiei OM, majoritatea din mediul rural.

S-au mai adunat ghiozdane şi de către Asociaţia Filantropia Ortodoxă.

 

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.