Cadastru general în centrul Bistriței. ”Permiteți accesul în incinta imobilelor”

Holistic

”Stimaţi cetăţeni, începând din anul 2019 Municipiul Bistriţa va continua executarea lucrărilor de cadastru general – Lucrări sistematice de cadastru – cu personalul din aparatul propriu al primarului, adică funcţionari angajaţi ai primăriei. Datorită faptului că, pe unele sectoare cadastrale, măsurătorile au fost efectuate în perioada 2012-2014 de fostul executant SC Ramboll care nu a mai continuat lucrările, este necesară remăsurarea limitelor imobilului teren şi construcţii. În perioada 16.05.2019 – 21.05.2019 se vor măsura imobilele terenuri şi construcţii din sectorul cadastral nr. 824 delimitat de str. George Coşbuc – str. Alexandru Odobescu – str. Nicolae Titulescu – str. Dogarilor, astfel că vă solicităm să permiteţi accesul reprezentanţilor Primăriei Bistrița în incinta imobilului”, spune într-un comunicat primarul Ovidiu Crețu:

”Precizăm că măsurătorile se vor efectua numai pentru exteriorul construcţiilor, nu se vor efectua măsurători în interiorul constucţiilor.

La finalizarea documentaţiei cadastrale pentru sectorul cadastral nr. 824 în care se regăseşte şi imobilul din perimetrul mai sus menţionat, veţi fi anunţaţi în scris cu privire la data efectuării etapei de publicitate, prin afişarea documentelor tehnice cadastrale pentru o perioad[ de 60 de zile după care se va proceda la eliberarea noilor extrase de carte funciară din oficiu, cu titlu gratuit.

Detalii / date cu privire la această acţiune se pot obţine de la funcţionarii din cadrul Primăriei municipiului Bistriţa, Serviciul cadastru revendicări imobiliare, din str. Gheorghe Şincai nr. 2, telefon 0263-224706 interior 143”.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Balan Marius - contribuabil

  Dupa ce primarul Cretu isi cere scuze fata de mine , public in sedinta de CL pt. ca mi-a refuzat eliberarea AUTORIZATIEI platita din 2007 , voi permite accesul angajatilor Primariei in proprietatea mea nerecunoscuta de marii juristi si urbanistii habarnisti din administratia comunistoida B-ta. Dupa ce cu totii isi vor cere iertare si vor recunoaste imixtiunea statului(primariei) in CF-ul colectiv al imobilului meu si vor cere in scris instantei radierea inscrisurilor frauduloase atunci mai stam de vorba. Dupa ce isi vor cere scuze ca nu au fost prezenti la nici un termen de judecata fiind citati de peste 30 de ori in acest timp , atunci le voi deschide usa. HABARNISTILOR din cauza voastra am avut de suferit si inca am si trebuie sa imi omor inima sa demonstrez ce am de mostenit de la tatal meu decedat in 1973. Toate actele mele sunt in regula , si voi va faceti ca nu le vedeti. NESIMTITILOR !!! Administratia locala si-a batut joc de mine si familia mea nepermis in toti acesti ani, dar cersesc cu nerusinare si asteapta banii mei pt. salarile lor si functionarea unui aparat supradimensionat si neatent la problemele celor care -i sustin cu bani. Sa va fie RUSINE !!!

  (1)
 2. Anna

  Se fac remasuratori cu angajații primăriei pt ca primarul Crețu sa-si „legalizeze” înstrăinarea imobilelor din centrul orasului inainte de incheierea mandatului! Se vede de la distanta scopul acțiunii!

  (2)
 3. cadastru

  Dar banii pentru Rambol cei care au lasat lucrarea balta, ce se intampla????
  Se reiau lucrarile??
  Banii, unde sunt banii.?

  (3)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.