Liberalii şi-au pus amprenta pe intrarea în oraş. Au făcut ordine şi curăţenie sub pasarelă

Holistic
Intrarea în oraş dinspre Viişoara, pe sub pasarelă, este mai curată începând de astăzi datorită liberalilor. Organizaţia Bistriţa a PNL, condusă de senatorul Dorin Dobra, dar şi organizaţia de tineret în fruntea căreia se află Marian Radu, au făcut lună şi bec. Printre cei care au pus osul la treabă au fost şi consilierii locali. Cu toţii au purtat tricouri pe care scria: "Mă implic, îmi pasă, votez PNL!".

Liberalii bistriţeni au înţeles să celebreze Ziua Internaţională a Muncii şi pe cea a Tineretului la pachet, organizând, vineri, o acţiune de salubrizare sub pasarela de intrarea în oraş, o zonă intens circulată, dar în acelaşi timp o pată neagră pe obrazul Bistriţei europene. Seniorii din organizaţia municipală, în frunte cu preşedintele lor, senatorul Dorin Dobra, şi juniorii de la TNL Bistriţa, conduşi de Marian Radu, au adunat 20 de saci cu gunoi, au curăţat şanţurile, au măturat, au dat cu var stâlpii şi au trasat linii albe în staţia de autobuz.

„Oamenii care au trecut pe aici ne-au privit miraţi. Le-am spus şi lor, vă spun şi dumneavoastră, că noi facem astfel de acţiuni în mod obişnuit. Acum suntem probabil ceva mai vizibili fiindcă e campanie electorală. Vă amintesc doar că am mai salubrizat şi Heidenfeld, am marcat şi amenajat Drumul Romanilor. Deci nu suntem la prima acţiune de acest fel. Toată această lună de campanie ne propunem doar să facem ceva mai mult din ce facem în mod obişnuit. În fiecare săptămână de campanie ne vom alege un reper de comportament european. De exemplu, săptămâna viitoare vom organiza o serată liberală în care nu vom mânca mici, ci vom dansa vals. Va fi de Ziua Europei, în 9 mai. Tot în această lună ne propunem să salvăm şi locomotiva şi avem în plan şi alte lucruri interesante pe care le vom comunica la momentul potrivit”, ne-a spus senatorul Dorin Dobra.

La rândul lui, preşedintele TNL Bistriţa, Marian Radu, ne-a declarat că peste 25 de tineri din organizaţia pe care o conduce s-au implicat îna cţiunea de salubrizare. „Am ales această zonă fiindcă e o intrare în oraş, iar prima impresie contează pentru oricine. Alături de mine sunt 25 de colegi care au lucrat pentru ca, în urma noastră, să rămână curăţenie. Sperăm ca oamenii să aprecieze şi să păstreze ceea ce am făcut noi”, a spus Marian Radu.

La acţiunea de salubrizare au participat şi seniorii partidului, consilierii locali Sorin Hangan şi Marius Armean, fostul consilier municipal Viorica Calo, dar şi Jenor Beudean, membru în Biroul Permanent Judeţean, care le-a adus participanţilor la acţiune o recompensă din partea conducerii judeţene a partidului, câteva răcoritoare ca să-şi astâmpere setea după efortul făcut.

Marian Radu TNL PNL salubrizare 2 PNL salubrizare 3 PNL salubrizare 4 PNL salubrizare 5 PNL salubrizare 6 PNL salubrizare 7 PNL salubrizare 8

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. ionica

  20 de ani am fost cu P N L ul.La ce este acum PNL ul si ce oameni are, ma face sa stau acasa si sa nu i mai votezi. Toata cloaca politica ar merita un absenteism puternic la alegeri si nu numai.

  (0)
 2. IONUKA

  Dl Jenor ar fi indicat sa faci curatenie si la tine la ODORHEI ,macar in curte la primaria unde esti consilier.Multumesc!

  (0)
 3. Laura

  Daca ala e activist PNL,adica CUCU ,nu vreau sa mai aud de ei.Pacat pe ce miini a ajuns acest partid .

  (0)
 4. Marius

  Domnule Dolha,l-ati trimis pe Jenor să dea o mâna
  de ajutor organizaţiei municipale?
  Destul de târziu v-ati dat seama că aici aveţi o
  problemă ! Strategia cu Dobra primar,a fost cred
  să lăsati primăria Bistriţa pe mâna PSD-ului,fără să
  puneţi niciun fel de problemă.

  (0)
 5. Viişoara

  Baftă Jane la alegeri !
  Ati arătat că se pot face si lucruri bune în campania
  electorală.Să nu întreprinzi şi tu obiceiurile social-democraţilor
  aduse în municipiu de Romeo,să dea mici electorali şi
  patru ani să stea la vânătoare şi concedii !

  (0)
  • vasile

   Piftie ii face la alegeri Jenor pe rosii in Odorhei cu toata forta lui Daniel Suciu si Romeo.

   (0)
 6. Dionisiu Darida

  …de cinste, pentru Bistriţa europeană!
  Hopa, că începe PNL-u să-şi revină.
  Păcat de rătăcirea în proiectul, mort din faşă, USL, care a creat acestui partid nişte deservicii imense, ce vor fi decontate la alegerile din acest an. E dovada supremei prostii de orientare politică, prin faptul că românii ştiu că binele nu-i niciunde, dar nu văd că răul absolut are un nume: PSD! Aici o fo’ liberalii orbi, şi nu Orban.

  (0)
 7. raul adrian

  nu am vazut astfel de actiuni intr-o perioada normala din an adica fara alegeri. oare de ce ??? si acest tip de actiune trebuie penalizata ptr. ca e mita electorala. iti fac ,ca sa-mi dai voturi.scurt.

  (0)
  • oaspetele

   raule, te-am mai intrebat : oxigenul l-ai vazut vreodata ?
   🙂
   Dupa mine, aceste actiuni sunt binevenite, dar intr-o societate normala n-ar trebui sa existe. De ce? Fiindca nu e normal ca noi sa aruncam mizerii pe jos, iar cei platiti sa le adune sa nu o faca.

   (0)
 8. Indignatul

  Nu pot sa cred ca si-au scris acolo, sub pasarela, VOTEZ PNL… ar trebui amendati ca cei care fac grafitti pe pereti… Foarte urat din partea lor!

  (0)
 9. Marius Balan - PER -Bistrita.

  Actiune laudabila la care ar fi bine sa participe si cetateni care nu sunt membrii vreunui partid politic. Multumim pentru implicarea voastra.

  (0)
 10. Florin Deac

  Greu cu poporul român… dacă unii fac ceva, altii care nu fac nimic, sar în sus că de ce ăia care fac, fac ceea ce fac… daca nu fac nimic, tot aia care n-au facut niciodată nimic, sar în sus că de ce ăia care fac, nu fac… nici cum nu e bine. Norocul meu e ca-s in Franta unde dacă faci ceva (similar cu ce au facut oamenii astia, chiar daca fac parte dintr-un partid si acuma e campanie) chiar ti se multumeste si esti respectat.

  (0)
 11. vio

  Problema curăţeniei ţine de noi toţi şi de cei care au in atribuţiunile de serviciu acest capitol. M-a indignat, sâmbătă 03.05.a.c, faptul că maşina de la Urbana, care a colectat gunoiul din Unirea, str. Agronomului, a trecut pe lângă coşul de gunoi din staţie şi, deşi era arhiplin, nu l-a golit. Veşnic acolo stă gunoiul mai bine de o lună până vine de la primărie să-l golească. Intre timp gunoaiele se împrăştie peste tot…
  Am inteles că Urbana nu are contract să golească coşurile din staţii !!! Dar oare spiritul civic al angajaţilor , lipseşte cu desăvârşire?

  (0)
 12. raul adrian

  Vio prietene , iti raspund printr-o intrebare scurta: la ei sint alegeri luna asta ??? o zi cit mai placuta !

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.