Iubitorii muntelui din Bistriţa au dat o mână de ajutor la construcţia unui refugiu în Rodnei

(FOTO) Iubitorii de drumeţii montane din Bistriţa, în frunte cu Albert Gavrilă, au dat o mână de ajutor Asociaţiei „Hai pe munte” Iaşi care lucrează, în această perioadă la amenajarea unui refugiu în Munţii Rodnei, în zona „La Cărţi”. De altfel, ieşenii au şi scris pe pagina lor de Facebook că au nevoie de orice ajutor din partea celor care „nu știu ce să facă la începutul acestei săptămâni și vor să meargă pe munte”.

Echipa „Hai pe munte” a motivat decizia de a amenaja un refugiu prin aceea că „e ușor să folosim infrastructura montană (marcaje, refugii), să putem să ne orientăm pe ceaţă/viscol, să avem unde să ne adăpostim la nevoie. Dar doar prin muncă, aceastea se construiesc și întrețin, iar acum e ocazia să contribuiți și voi!”, au scris voluntarii pe Facebook.

În drumeţia lor, bistriţenii au văzut şi alte locuri frumoase pe care le-au suprins în fotografii de colecţie (foto credit: Albert Gavrilă)

 

 

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.