Ionuț Simionca: Susțin fără rezerve familia tradițională

Holistic

”Am crescut într-un sat din Ardeal, într-o familie tradițională căreia îi datorez toate lucrurile bune pe care le-am făcut în viață. În fiecare zi mă trezesc cu sentimentul că familia este cel mai important lucru de pe pământ! Micul univers în care am crescut și mi-am format caracterul a fost construit pe câțiva piloni de rezistență: familia tradițională, biserica și școala. Dacă nu îngrijim acești piloni, riscăm să ne pierdem identitatea națională și să nu ne recunoaștem, atunci când ne privim în oglindă. Cred că orice demers al societății care are drept obiectiv conservarea acestor valori trebuie sprijinit. Susțin fără rezerve revizuirea Constituției, în sensul introducerii precizărilor legate de faptul că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie”, spune deputatul Ionuț Simionca, liderul PMP Bistrița-Năsăud:

”Pe de altă parte, nu am nicio rezervă să particip la reglementarea altor raporturi care privesc interese individuale sau de grup ale unor minorități, să asigur aceste minorități că toți suntem cetățeni egali ai statului român. În contextul discuțiilor legate de revizuirea Constituției, mi-e teamă însă că PSD nu face altceva decât jocuri populiste și diversioniste în raport cu susținătorii familiei tradiționale. Spun acest lucru fiindcă, de exemplu, avem un referendum valid de micșorare a numărului de parlamentari pe care PSD nu l-a pus niciodată în practică. Am făcut un apel la colegii mei din Parlament să trateze definirea familiei în cel mai serios mod cu putință, să fie conștienți de faptul că de această definiție depinde viitorul națiunii române. Mă declar, încă odată, un român dedicat familiei tradiționale, bisericii naționale și școlii! Așa să ne ajute Dumnezeu!”.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Comentarii

 1. Mxc

  Bravo Ionut! Dumnezeu sa iti ofere putere de munca si sanatate. Esti un om facut pentru a conduce tara asta. Am incredere ca impreuna cu oamenii de buna credinta si cu ajutorul lui Dumnezeu vom scoate tara asta din bezna, vom raspandii valorile adevarat crestine in tara si in europa. Conducerea europei are mare ura pe aceasta tara, dar mai ales pe calugari, noroc cu acestia ca se roaga zi si noapte ca altfel eram ca Siria sau mai rau. Doamne ajuta sa nu se promulge niciodata vre o lege in favoarea Lgbt. Doamne fereste tara asta de focul razboiului si ne iarta noua pacatele. Dumnezeu sa te lumineze Ionut si sa te ajute.

  (0)
 2. Rabinul

  Domnule Simionca ati inceput bine dar terminati mai putin bine discursul. Daca este sa facem o analiza corecta a acelui referendum nu doar PSD este vinovat pentru ca nu s-a redus nr. de paramentari ci si PNL si chiar PDL! Trebuie sa recunoastem ca de fapt acel referendum nu a fost altceva decat un joc politic mizerabil a lui Traian Basescu care in picaj de imagine a incercat sa mai dreaga busuiocul constient ca de fapt nu se intampla nimic.

  (0)
 3. Alex

  În linie cu legea pentru combaterea antiromânismului. Populist, demagogic, fascist! Cum îngrijești familia dând definiții în constituție? Nu vi-i rușine? Nu mai bine introduceți în constituție apa curentă, canalizarea în toate casele și școlile din țară? Sau eradicarea analfabetismului și hepatitei? MU!E PMP=PSD

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.