Ionuţ Simionca (PMP): Căutăm candidaţi la alegerile locale. Traian Simionca se crede la Constanţa

Holistic
PMP BN a demarat pregătirile pentru alegerile locale din 2016, fiind desemnaţi lideri ai organizaţiilor comunale şi preşedinţi interimari la cele din oraşe. ”Vrem să propunem candidaţi în toate localităţile, inclusiv la Bistriţa şi Consiliul Judeţean”, a spus preşedintele filialei judeţene, Ionuţ Simionca.

”PMP Bistriţa-Năsăud a intrat într-un amplu proces de reconstrucţie. Au fost desemnaţi oameni noi la conducerile organizaţiilor noastre din cele 58 de comune. Am numit preşedinţi interimari la filialele din oraşele Beclean, Năsăud şi Sîngeorz-Băi. Pregătim, de asemenea, o conferinţă de alegeri pentru organizaţia Bistriţa a partidului nostru. Trebuie înţeles faptul că eforturile noastre au un singur scop: identificarea acelor personalităţi interesate de a susţine şi candida pentru Partidul Mişcarea Populară în vara anului viitor la alegerile locale. Nu ascundem faptul că vrem să propunem candidaţi în toate localităţile judeţului nostru, la Primăria municipiului Bistriţa, dar şi o listă completă pentru Consiliul Judeţean”, a precizat preşedintele Ionuţ Simionca.

În opinia preşedintelui PMP Bistriţa-Năsăud, în administraţia publică locală e nevoie de oameni noi, tineri şi care să vină cu un suflu nou în primării. El a dat şi un exemplu, cel al comunei Livezile, acolo unde, explică Ionuţ Simionca, este obligatorie alegerea unui alt primar în locul lui Traian Simionca.

”Îi reproşez actualului primar Traian Simionca lipsa de eficienţă în exercitarea actului administrativ, a unei strategii clare de dezvoltare a comunei. Ce observ este faptul că Traian Simionca confundă Livezile cu Constanţa, chestiune absolut inexplicabilă şi de nedorit. Din aceste motive, Partidul Mişcarea Populară va propune în anul 2016 un om al locului, un gospodar adevărat, unul care ştie problemele cu care se confruntă toţi locuitorii comunei, un om care va pune capăt acestei administraţii haotice şi fără nici o logică administrativă”, a concluzionat preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. zorro

  Berbecul, absolvent al Liceului AGRICOL, a reaparut in peisaj?!?!?
  Hai, propune-o pe geeeeea candidata la Primaria Bistrita, pe tine la Livezile…. si?…. si cam gata…

  (0)
 2. Vali - unul dintre cei 7.400.000

  Costan ar fi o alegere potrivita… Ii cer scuze domnului Costan daca l-am jignit…, mai mult ca sigur ca da…

  (0)
 3. cristian munthiu

  Oameni tineri, aceleasi discusuri lipsite de viata. Povestea asta cu bunul gospodar ete o nebunie. Ce insemna bun gospodar, cu ce ajuta la dezvoltarea viitoare a unei comunitati? Nu aud la partide nimic clar, doar generalitati. Definiti fratilor profilul ”catindatului ideal” si cautati-l. Dar pentru asta, trebuie sa mai cititi cate ceva, despre ”administratie publica eficienta”. Va recomand o carte, ”Marketingul Locurilor” scrisa de catre Phillip Kotler. Veti gasi aici, informatii utile, si veti afla si voi, cum se conduce o localitate catre prosperitate.

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.