Cum s-au făcut nevăzute fisurile din breteaua care leagă str. Tărpiului de Subcetate

Holistic

(FOTO) Fisurile din drumul de 565 de metri care leagă străzile Tărpiului de Subcetate, inaugurat în urmă cu patru ani, au fost astupate de municipalitate, după ce Timp Online a scris că acestea sunt atât de evidente încât denotă că structura de rezistenţă a cedat sau pur şi simplu nu a existat. În această bucăţică de drum, Primăria Bistriţa a investit nu mai puţin de 1,5 milioane de lei.

Construită încă de la bun început prost, aşa încât primarul Ovidiu Creţu nici măcar nu a vrut iniţial să o recepţioneze, bucăţica de drum care se numeşte „bretea” a crăpat efectiv în prag de iarnă în mai multe locuri. După ce apa se va strecura în fisuri şi va îngheţa, următoarele apariţii în peisaj vor fi craterele, am scris noi AICI. Semnalul de alarmă însă nu a fost tras degeaba. Fisurile au fost astupate sau mascate fiindcă e greu să-ţi dai seama ce a fost făcut de fapt.

În urmă cu câteva zile, drumul arăta aşa:

 

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

  1. DORU

    E o solutie de moment care inpiedica patrunderea apei in patul drumului, dar din cauza proastei executii a fundatiei din drum ele vor reaparea. Cauza nu a fost rezolvata.

    (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.