”Dacă Educație nu e, nimic nu e!”

Holistic

”Rezultatele de la Bacalaureat, sesiunea iulie 2018, aduc un județ dinamic precum este Clujul pe primul loc cu un procent de promovabilitate de 81,14%, în timp ce Teleormanul lui Dragnea și Dăncilă, intenționat lăsat în subdezvoltare, a ajuns pe ultimul loc cu 47,3%”, spune prof. Cristina Iurișniți, deputat USR.

Ea a menționat: ”Bistrița-Năsăud, cu 5 medii de 10 (dintre care două, în mod cu totul excepțional și lăudabil, de la un liceu din mediul rural) are un procent de promovabilitate mediu, de 69,22%, în condițiile în care media pe țară este de 67,56%, o medie în scădere constantă, cel puțin în ultimii 5 ani. Totul pornește de la Educație! Dacă Educație nu e, nimic nu e!”.

Cinci absolvenți ai clasei a XII-a au obținut media 10 în Bistrița-Năsăud. La nivel național s-au obținut 104 medii de 10. 1.345 elevi au obținut minim media 6, rata de promovare fiind de 69,22%, peste media națională de 67,56%.

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Stupul bezmetic

  Doamnă profesoară, dacă producem elită – media 10 la bac, de exemplu -, o producem pentru alții. Mergeți la Memorialul Durerii de la Sighet ca să pricepeți unde a ajuns elita României. Mergeți în Cimitirul Montparnasse sau Père-Lachaise și o să vedeți unde își doarme somnul de veci. Este vorba de cei care și-au luat lumea în cap deoarece țara de origine i-a respins, atunci când nu le-a făcut felul. Să revenim la Caragiale: Agamiță Dandanache, cel mai tâmpit personaj din literatura universală, câștigă alegerile. Pavianii, nicolicii, șerbanii, hamsterii, iordachii și alți macaci care ne conduc, nu apar întâmplător. Antiselecția continuă și în România este loc încă și de mai rău.

  (0)
 2. Biro Z.

  Clujul are o medie așa mere la bac pentru că are puține licee cu profil tehnologic ! Iar ….. din USR care fac show în parlament ar face bine să tragă cu ochiul ce se întâmplă în parlamentele Marii Britanii, a Franței, a Statelor Unite să vadă cum se comportă un parlamentar și ce conduită demnă ar trebui să aibă !

  (0)
  • Drag Ne'a fost de ei

   PSD ar trebui să tragă cu ochiul in Parlamentul Marii Britanie, a Franței, Germaniei, Belgiei, Suediei și a altor state europene să vadă că orice lege este supusă dezbaterii, opoziția este ascultată, se respectă regulile și principiile democratice, binele comun și nu interesul unor infractori (care nici nu au ce căuta în funcții publice).

   (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.