Doi poliţişti, răniţi într-un accident pe DN 17 după ce au încercat să evite un biciclist

Holistic
Doi poliţişti ai Secţiei 2 de Poliţie Prundu Bârgăului au fost accidentaţi, sâmbătă seara, pe DN 17 în satul Rusu Bârgăului, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-un şanţ, şoferul încercând să evite un biciclist.

Comisarul şef Ioan Andreica de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud a declarat, sâmbătă,  că echipajul Secţiei 2 de Poliţie Prundu Bârgăului se afla în misiune, deplasându-se spre Mureşenii Bârgăului unde au fost anunţaţi că a izbucnit un incendiu.

„Pe raza localităţii Rusu Bârgăului, şoferul a încercat să evite un biciclist şi maşina s-a răsturnat, ajungând în şanţ. Ambii colegi au fost răniţi uşor, ei fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru prim ajutor şi investigaţii. Maşina este grav avariată”, a declarat Andreica.

Potrivit sursei citate, martori oculari le-ar fi declarat poliţiştilor chemaţi la locul accidentului că biciclistul era băut.

„Nu avem însă date certe în acest sens. Tot ce ştim este că echipajul cu cei doi agenţi s-a răsturnat şi că ambii colegi au scăpat cu răni uşoare”, a declarat Andreica.

DN 17 face legătura între Transilvania şi Moldova, Valea Bârgăului fiind un tronson foarte aglomerat cu multe localităţi legate una de alta.

Foto: arhivă

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.