Daruri de la poliţişti pentru două fetiţe care şi-au pierdut părinţii într-un accident rutier (FOTO)

Holistic

Doi bătrâni care îşi cresc nepoatele orfane de ambii părinţi au primit un ajutor neaşteptat din partea reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, care nu au uitat tragedia prin care au trecut.

”Consecințele accidentelor rutiere grave se răsfrâng întotdeauna asupra celor mai dragi! Polițiștii văd zilnic urmările grave pe care accidentele rutiere le au însă sunt unele accidente care nu pot și nu trebuie să fie uitate. Cu greu poți uita reacția la fața locului al unui părinte care și-a pierdut copilul, ori a copilului care-a rămas orfan.

În iunie 2016, două fetițe au rămas orfane după ce părinții lor și-au pierdut viața într-un tragic accident produs pe raza localității Susenii Bârgăului. Mașina condusă de bărbatul de 33 de ani, tatăl fetițelor, a lovit un parapet şi un stâlp de susţinere a reţelei electrice, răsturnându-se apoi în afara părţii carosabile. În autoturism se afla și mama. Ambii au murit pe loc.

Cele două fetițe, pe atunci de 2 și 4 ani, au rămas în grija bunicilor care locuiesc în Prundu Bârgăului. Îndurerați de pierderea copiilor, cei doi își cresc cu greu nepoțelele din cauza problemelor financiare. An de an, pe lângă ajutorul primit de la cei care le știu greutățile, polițiștii s-au implicat și au dat o mână de ajutor ori de câte ori a fost nevoie.

Reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, împreună cu alți polițiști care le știau trista poveste, au fost în vizită la fetițe și le-au dus cadouri, de care s-au bucurat foarte tare. Bunicilor le-au dăruit bonuri de cumpărături în valoare de 1.200 de lei ca să se descurce mai ușor cu cele necesare. Le dorim multă sănătate și îi asigurăm că nu vom uita povestea lor!”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean.

Foto: IPJ Bistrița-Năsăud

Google Ads-sub articol

Comentarii

  1. gânditorul de la Hamangia

    Felicitări polițiștilor, care în timpul investigațiilor trebuie să participe la drame, ale căror efecte psihice sunt foarte greu prelucrate și uneori lasă chiar urme adânci în subconștient. Un asemenea gest făcut pentru ameliorarea ”rănilor” lăsate aparținătorilor este și o medicație psihologică, cu efecte benefice și pentru cei în cauză, dar și asupra polițiștilor. Le urăm sănătate și un an liniștit, dacă s-ar putea, să nu aibă parte de evenimente grave, care sunt destul de dese, cauzele fiind diferite, care nu pot fi eliminate cu una cu două.

    (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.