Ce costum a îmbrăcat chef Cătălin Scărlătescu la Alba Iulia (FOTO)

Din dragoste faţă de tradiţii şi din respect faţă de gospodarii pe care le promovează, chef Cătălin Scărlătescu a îmbrăcat, la Festivalul Gustului Românesc de la Alba Iulia, un costum popular din zona noastră. I l-a pregătit special pentru această ocazie chef Nina Rus de la Păstrăvăria Rin Romuli.

Nina Rus şi întreaga ei familie participă zilele acestea la Festivalul Gustuzlui Românesc de la Alba Iulia unde se găteşte exclusiv în spirit tradițional. Toţi vizitatorii care trec pragul Cetăţii se pot bucura până astăzi inclusiv de bunătăţile pregătite de chef Cătălin Scărlătescu şi de foşti concurenţi de la „Chefi la cuţite”. Timp de 4 zile, bucătarii s-au întrecut în preparat reţete românești în cele mai autentice moduri, pe Latura de Vest a Cetății Alba Carolina.

De 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, Cătălin Scărlătescu şi echipa lui au pregătit 12.000 de porții de fasole cu cârnați și varză cu ciolan ce au fost servite la masa populară din în curtea unității militare UM 415, aflată lângă Piața Cetății.

Festivalul Gustului Românesc ”Din dragoste pentru tradiții” de la Alba Iulia se încheie astăzi, duminică, 3 decembrie a.c.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. Costi

  A fost minunat la ALBA , la ALBA Iulia-n Ardeal! M-am întîlnit cu Scarlatescu, cu Nina noastră, cu câștigătorul emisiunii unde a fost și Nina. Produs in Bistrița Năsăud a fost la înălțime . Seara de 1 Decembrie s-a văzut in direct și la tv in emisiunea lui Brancu de pe Antena stars. Nina ne-făcut reclama buna .

  (6)
  • Necunoscut

   Reclama ca reclama…cu zacusca „fara” conservanti? Am trecut pragul bucatariei, sa nu spuna oamenilor ca ii un produs fara conservanti ca nu ii asa! RUSINE!

   (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.