Ce piese ale trupei ”Hara” sunt marile câştigătoare ale unui important concurs internaţional

Holistic

Două dintre piesele compuse şi interpretate de trupa „Hara”, al cărui solist este bistriţeanul Flavius Buzilă, sunt marile câştigătoare ale unuia dintre cele mai mari şi importante concursuri muzicale internaionale din Statele Unite ale Americii – Alademia Music Awards.

Este vorba de piesele „Ce ţi-aş face” şi „Totaya te” care au fost desemnate Best Pop şi Best World Beat , anunţă Flavius Buzilă pe Facebook adăugând că, din juriu, au făcut parte nume mari din industria muzicală americană şi internaţională. Flavius Buzilă citează din concurs şi următoarea afirmaţie: „Este spectaculos ca o trupă din afara SUA să câştige două secţiuni în acelaşi timp, în concurs fiind acceptate sute de piese din întreaga lume”.

Hara, înfiinţată în 2000 la Cluj-Napoca, îl are drept lider pe Flavius Buzilă (voce şi chitară acustică), originar din Bistriţa. Colegii săi de trupă sunt Marius Aştilean – vioară, Valentin Muşat – chitară electrică, acustică, Nunu Racris – tobe, percuţii.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.