Începe a doua cosire a ierbii la Bistriţa. Pe câte străzi se va lucra, în cât timp va fi gata

Holistic

După o perioadă foarte caldă în care a plouat aproape în fiecare zi, iarba tunsă cu puţin timp în urmă a crescut la loc, aşa că de luni, veţi auzi din nou motocoasele sunând prin oraş. De data aceasta se va lucra mult mai organizat, spune viceprimarul Crisatian Niculae care a avut unele nemulţumiri legate de felul în care a lucrat firma ce a adjudecat lucrarea.

„Tundem iarba pe 80 de străzi din municipiul Bistriţa conform unei hotărâri a Consiliului Local, nu pe toate străzile. Şi mă refer la zonele de blocuri, alei. Am verificat tunsul ierbii în etapa întâi. Am avut nişte nemulţumiri referitoare la felul în care firma a executat lucrările. Firma care a câştigat licitaţia pentru această lucrare nu ridica iarba tunsă în cel mult 24 de ore cum era scris în caietul de sarcini. Am avut sesizări de la cetăţeni, am fost în teren, am verificat şi am constatat cu ochii mei că aşa e, le-am atras atenţia că, dacă nu îşi fac datoria cum trebuie, le reziliez contractul. Au promis că vor respecta de acum contractul. A doua etapă de tundere a ierbii începe luni, 25 iunie a.c. Dacă va fi nevoie, va exista şi un al treilea tuns al ierbii. Depinde de când de secetoasă va fi vara. Le-am impus să se lucreze pe şase zone odată, cu şase echipe, adică să nu înceapă dintr-o parte cu două echipe şi tunsul să ţină două luni. O etapă trebuie să ţină două-trei săptămâni, perioadă în care cele şase echipe trebuie să termine în mod unitar tot oraşul”, a spus Cristian Niculae.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. Alex

  Așa și, dacă nu ridica iarba tunsă în 24 de ore ce mare șmecherie era? Care era înțelepciunea profundă din spatele cerinței din caietul de sarcini?? Nu credeți că mai în interesul cetățenilor ar fi să treceți în caietele de sarcini că marcajele rutiere se fac noaptea sau în week-end, în afara orelor de varf??? Sau că gunoaiele din oraș se ridică când sunt pline tomberoanele???? Sau că dezinsecția se face o dată pe an. Stai că asta e mai grea. Măcar o dată pe cincinal. Bine?????

  (0)
 2. Se da de gol

  „Tundem iarba dar nu pe toate strazile”….
  pai cum ba Niculae tunzi a 2 oara cand pe majoritatea spatiilor verzi nu ai tuns nici macar prima oara?
  tu o sa te lauzi ca ai reusit marea performanta de a tunde de 7 ori iarba…PE ACELASI UNIC RONDOU!

  (0)
 3. casian ordace

  Niculaie nu tunde nimic este in concediul binemeritat dupa o juma de an de munca asidua. Oare de ce credeti ca toate le face Niculaie? El doar pozeaza si apare in presa, ca si alt mare fauritor al judetului.

  (0)
 4. unul de la leoni sau RUSINE PRIMARIEI BISTRITA

  SE TUNDE IARBA IAR IN DECOR APAR CHIOSCURI CU PEPENI CA LA USA CORTULUI
  CUM DE AM AJUNS MANCATORI DE PEPENI DE LA FIECARE POARTA?
  IN PARTEA DE SUS A ORASULUI PARCA SUNTEM UN SAT UITAT …FARA DE PRIMAR!!!!
  RUSINEEEEEEEEEEE
  PARCA AM FI CEI MAI MARI MANCATORI DIN LUME CA ACCEPTAM MIZERIA FACUTA DE FETELE PALIDE CU ACCEPTUL PROPRIETARILOR PENTRU 1000LEI PE LUNA IN CONCUBINAJ CU PRIMARIA CARE NU VEDE….
  RUSINEEEEEEEEEEE PRIMARIEI BISTRITA!!!!!!!!!!

  (0)
 5. casian ordace

  Pai cine mai este la primarie? Primar plecat, Niculaie plecat, arhitecta plecata, Avram plecat. Cine tunde iarba?

  (0)
 6. gicu

  numai Niculaie putea sa spuna ca tunde iarba pe strazi… poi pe strazi e asfalt bai nea caisa. ce iarba sa tunzi?

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.