Campanie umanitară pentru femeia din Rusu de Jos care şi-a pierdut ambii băieţi în decurs de un an

„Cu toată jena și cu sufletul sfâșiat de durere vă cer din nou ajutorul! Dacă aveți posibilitatea și doriți să îi fim pentru a doua oară 😢😢😢alături aceastei mame îndurerate – care la interval de un an și-a pierdut și al doilea fiu- mă puteți contacta. Dumnezeu să îl ierte”, a scris pe Facebook Mihaela Săliştean, care administrează grupul „Dar din dar se face rai – Beclean”.

Ea a postat o fotografie în care se află alături de mama lui Bogdan Mocodean (stânga) la mormântul fratelui său, răpus anul trecut de cancer. Puteţi lua legătura cu Mihaela Săliştean pe Facebook.

Bogdan Mocodean, un tânăr de 25 de ani din Rusu de Jos care lucra voluntar la construcţia casei pentru Maria, o fetiţă şi mama ei bolnavă din Ciceu Corabia, a murit duminică seara după ce un tractor s-a răsturnat peste el în pădurea dintre Figa şi Rusu de Jos. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18.00, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Tragedia este cu atât mai mare cu cât tânărul şi-a pierdut singurul frate anul trecut, acesta fiind răpus de cancer. De altfel, aşa a cunoscut-o şi pe Mihaela Săliştean, o doamnă inimoasă din Beclean care a încercat să-l salveze pe fratele lei. În momentul în care a aflat că Mihaela Săliştean vrea să o ajute pe Maria, fetiţa din Ciceu Corabia despre care Timp Online a scris AICI, el a sărit în ajutorul ei şi a celorlalţi voluntari care au lucrat zi şi noapte să finalizeze căsuţa celor două, înainte să vină iarna. Dar nu a mai apucat să o vadă gata. S-a dus în cer alături de fratele lui de la moartea căruia a trecut un an.

Vestea i-a răvăşit pe toţi cei care l-au cunoscut. „E o tragedie, un necaz foarte mare. Atât de mult a lucrat la căsuţa Mariei, necondiţionat. Nu-mi vine să cred că a murit. A fost un suflet atât de generos şi de bun. Suntem răvăşiţi toţi cei care l-am cunoscut. Nu am cuvinte să îi aduc un ultim omagiu. Pur şi simplu a dăruit cu atât de multă dragoste şi generozitate timpul şi puterea sa pentru căsuţa Mariei. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Ne rugăm pentru mama lui care nu şi-a revenit nici acum după moartea celuilalt copil. E o tragedie”, a spus Iulia Dragu, preşedintele Asociaţiei Mereu Împreună.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.