CSM Bistrița, două victorii și o înfrângere în turneul amical de la Brașov

Merigo

După ce a câștigat ediția a doua a ”Cupei județului Bistrița-Năsăud”, echipa de handbal feminin CSM Bistrița participă luni 21 și marți 22 august la Brașov la Memorialul ”Dumitru Popescu Colibași”, alături de Corona Brașov, HCM Slobozia și Minaur Baia Mare.

Fetele antrenate de Horațiu Pașca au trecut în primul meci de Minaur Baia Mare, scor 33-19.

Au marcat: Szilvia Szabo (12 goluri), Almudena Rodriguez (3), Irina Ivan (1), Andreea Bărbos (4), Magdalena Paraschiv (4), Andreea Tetean (4), Roxana Cârjan (3), Alexanadra Orșivschi (1), Bianca Zegrean (1).

CSM Bistrița a învins, în al doilea meci al zilei, formația gazdă Corona Brașov cu 31-30, pe care o învinsese cu 30-27 în finala ”Cupei județului Bistrița-Năsăud”, disputată în 13 august.

Au marcat: Szilvia Szabo (7 goluri), Almudena Rodriguez (10), Irina Ivan (3), Magdalena Paraschiv (3), Andreea Tetean (4), Roxana Cârjan (2), Alexandra Orșivschi (2).

”Felicitări fetelor, ne-ați făcut o mare bucurie și suntem tare mândri de voi! Sunteți un pariu câștigat de comunitatea bistrițeană și demonstrați prin atitudinea voastră că investiția comunității în echipa de suflet a bistrițenilor, CSM Bistrița a meritat!”, a menționat pe Facebook președintele CJ Radu Moldovan.

Echipa bistrițeană a întâlnit în ultima partidă pe HCM Slobozia, fiind învinsă cu 25-21. Au înscris: Szilvia Szabo (2 goluri), Almudena Rodriguez (4), Irina Ivan (4), Andreea Bărbos (2), Magdalena Paraschiv (2), Andreea Tetean (2), Roxana Cârjan (3), Alexandra Orșivschi (1), Bianca Zegrean (1).

”Felicitări fetelor, ne-ați făcut o mare bucurie și suntem tare mândri de voi! Sunteți un pariu câștigat de comunitatea bistrițeană și demonstrați prin atitudinea voastră că investiția comunității în echipa de suflet a bistrițenilor, CSM Bistrița a meritat!”, a menționat pe Facebook președintele CJ Radu Moldovan.

CSM Bistrița, locul 8 la prima participare în Liga Națională și medaliată cu bronz în Cupa României, va debuta în noul sezon în 6 septembrie, în deplasare cu SCM Craiova. În etapa a 2-a, echipa bistrițeană joacă tot afară, cu Dunărea Brăila, în 9 septembrie. CSM Bistrița dispută primul meci în fața propriilor suporteri în 16 septembrie, în etapa a 3-a, cu HCM Rm. Vâlcea.

Marți, âncepand cu ora 17:30 și până la ora 19:30, se vor pune in vanzare la casa de bilete din sediul clubului, str. Parcului nr. 1, in spatele terenurilor de tenis, abonamentele pentru sezonul competițional 2017-2018. Totodată, aceasta va fi ultima dată în care se vor vinde abonamente.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.