De ce nu se pot asfalta încă în totalitate străzile din Bistriţa. Cristian Niculae: Aruncăm banii pe geam

Peste 80 de străzi din Bistriţa au fost sparte în ultimii doi ani pentru reabilitarea reţelelor deţinute de furnizorii de utilităţi, iar pe alte 200 de artere au fost făcute intervenţii pentru avarii, a declarat viceprimarul Cristian Niculae, care are în subordine Direcţia de Servicii Publice a Primăriei Bistriţa.

Potrivit lui Cristian Niculae, Direcţia de Servicii Publice a executat reparaţii curente pe un număr de 81 de străzi, prin frezare şi turnare de mixtură asfaltică la cald pe o suprafaţă de 31.000 de metri pătraţi. Pe şase străzi s-a turnat mixtură asfaltică pe toată suprafaţa. Este vorba de: Axente Sever, Garoafei, Alexandru Mureşan, Vasile Pârvan, Gavril Tripon, Oituzului, iar pe porţiunea cuprinsă între Dimitrie Cantemir şi calea ferată de la fostul Mopal s-a asfaltat din nou din bordură în bordură.

„Din păcate, aşa cum spunea domnul primar, petecul nu e ca sacul. Nu vom ajunge să asfaltăm din bordură în bordură fiindcă tot timpul e nevoie de intervenţii la utilităţi. Numai iarna trecută am semnat peste 200 de autorizaţii de spargere pentru diverse avarii la reţelele electrice, de apă, canalizare sau gaz. S-au spart anul trecut 200 de străzi anul trecut, pe o suprafaţă mică, dar am fost nevoiţi să semnăm aceste autorizaţii. Dacă nu dai autorizaţie firmei respective să-şi reabiliteze reţelele, dai la avarii, şi tot le sparg. Când rămâne un bloc fără curent sau fără apă, eşti nevoit să semnezi autorizaţia ca să se repare. Trebuie să avem răbdare în acest sens. Cu cât vom avea reţele mai noi şi mai bune, cu atât vom avea spargeri mai puţine. Până nu reabilităm toate reţelele nu putem asfalta. Aruncăm banii pe geam. A asfalta o stradă din bordură în bordură, apoi să vină Aquabis să-ţi spună că pe Masterplanul II îţi bagă apă şi canalizare pe stradă, mi se pare cea mai mare prostie. Vrem să asfaltăm, însă anul trecut şi anul acesta s-au spart 83 de străzi pentru reabilitarea reţelelor de gaz. Adică s-au scos conductele vechi din oţel şi s-au înlocuit cu altele din polietilenă. Aşadar, 83 de străzi au fost sparte, iar noi am dat autorizaţii de spargere numai zonal ca să fie suportabile. Dacă spargi un cartier întreg, nu mai poţi circula. Aşa că spargi trei străzi din zona asta, te duci în altă parte, te întorci în zona asta. Trebuie să ai variantă auxiliară lângă. Primarul Creţu a spus acum câţiva ani – când eu nu aveam nicio treabă cu Primăria că Bistriţa –  va fi un şantier în următorii zece ani. Acum suntem în timpul şantierului. Cel puţin trei-patru ani mai durează. Reţelele de apă, de gaz, de electricitate, toate trebuie reabilitate şi făcute la standarde de 2020. Continuăm şi îngroparea cablurilor inclusiv prin proiectul european de extindere a iluminatului public în Bistriţa. Avem proiecte în diverse stadii de execuţie, iar de la anul sper să ne apucăm şi de Linia Verde”, a spus Cristian Niculae.

Primăria Bistriţa a modernizat şi anul acesta 10 străzi de pământ, dar Cristian Niculae spune că ritmul ar putea deveni ceva mai alert: „Continuăm programul de modernizare a celor 10 străzi, eu sper să suplimentăm”

În ce priveşte strada Colibiţei, lăsată ani la rândul de izbelişte, Cristian Niculae spune că lucrările vor începe în 2018: „Eu vreau să văd strada Colibiţei reabilitată şi rezolvată anul viitor. Am stat după avize doi ani. Nu am primit doi ani aviz de la CFR să lucrăm mai aproape de calea ferată. Acolo trebuie să asfaltezi strada, ca să faci acea bretea, foarte aproape de calea ferată şi am stat după acel aviz doi ani, gândiţi-vă. Anul viitor vor începe lucrările. Va merge până la gară”, a spus el.

Conform viceprimarului, anul acesta, Direcţia de Servicii Publice a municipalităţii a făcut reparaţii curente şi la parcări, mai precis a turnat mixtură asfaltică pe toată suprafaţa a 11 parcări, în total pe 9800 de mp. Este vorba de parcări situate pe: C.R. Vivu, Bd. Decebal în faţă la Flanco, Narciselor lângă Comelf, Libertăţii lângă pasajul denivelat peste calea ferată, Libertăţii lângă fosta ITA, Parcului între sala de sport şi Metropolis, Drumul Cetăţii lângă Cristiro, Constantin Dobrogeanu Gherea, Alexandru Vlahuţă şi Calea Moldovei lângă piaţă.

DSP a mai făcut şi lucrări de înlocuirea bordurilor şi asfaltului cu dale din beton pe următoarele străzi: Gavril Tripon, Cezar Boliac, Griviţei şi Nicolae Drăgan. Mai precis s-au pus pavaje pe 2700 mp.

La începutul anului 2018, vor mai fi reabilitate trotuarele de pe încă nouă străzi: Panait Cerna, Sergent Major Octavian Popa, 1 Mai, strada Scurtă, Grădinilor, Narciselor, V. Alecsandri, Zorilor şi Piaţa Mică. „Străzile Vasile Alecsandri şi Zorilor vor fi asfaltate în 2018 din bordură în bordură şi vor avea inclusiv trotuarele reabilitate”, a adăugat viceprimarul.

Şi anul acesta, Primăria a făcut lucrări de întreţinere a străzilor pietruite. „Până în prezent s-au efectuat lucrări pe 99 de străzi din Bistriţa şi localităţile componente, mai puţin Sărata. Cantitatea de piatră aşternută a fost de circa 8000 de mc. S-au mai făcut şi lucrări de întreţinere cu reprofilare. Nu am mai adus piatră, doar am băgat grederul şi am recilindrat pe un număr de peste 150 de străzi pe o suprafaţă de circa 400.000 de mp. Deci DSP a lucrat în acest an, a făcut reparaţii, dar oamenii încă sunt nemulţumiţi. Dacă peticirile pe care le vedeţi sunt mai bune, asta se datorează şi insistenţelor mele şi faptului că am verificat de fiecare dată şi am vrut ca străzile să fie mai arătoase chiar şi aşa peticite”, a conchis viceprimarul Cristian Niculae.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. Mihaela

  Care sunt criteriile de stabilire a ordinii in care se asfalteaza strazile de pamant?
  Pe principiul iarna e ca vara, cei de la Dimex au inceput in aceasta perioada asfaltarea strazii Armoniei…haos total. Cel mai mult m-a amuzat titlul proiectului: modernizare strada noua:))). Ce sa zic, de zece ani locuiesc pe o strada perpendiculara cu Armoniei, care deserveste un numar mai mare de locuitori decat Armoniei, evident, inca neasfaltata. Cred ca nu am eu notiunea de nou si vechi. Asta e Bistrita…un oras al contrastelor care te duce de la agonie la extaz!

  (13)
  • Lacri

   Care sunt?Pai prima data informeaza te, si apoi critica si ia pe cine trebuie la 11 m! Cum ar fi fost sa traim tot cu fostul primar care nu nici macar o strada nu a reusit sa o asfalteze ?

   (-17)
  • cand adevarul deranjeaza

   No, Lacri, nu fa spume.
   Vezi ca cratima, adica liniuta (-) e in coltul din dreapta sus al tastaturii.
   Si mai ai una linga tasta 0.

   (5)
  • Raducu cel preocupat de lins

   Pt Radu cel obsedat de lins:

   „Un mos cu umblet lin si o copilita s-au oprit sub tei, linga strain” G.Cosbuc.
   „Linga el s-a oprit o masina cu roatele de guma si cu geamuri de clestar.”
   C.Petrescu
   „De ce m-ati dus de linga voi, de ce m-ati dus de-acasa” O.Goga.

   M-ai studiaza, Raducule, si mai lasa videochat-ul.

   (-1)
  • pt Raducu lingaciosul

   Pt Raducu lingaciosul,
   De cand, sfaturile se termina cu semnul „!” ?
   Macar ai mai invatat ceva.

   (1)
  • Radu

   De unde sa sti tu de propozitii exclamative?! Ti-am mai zis, opreste-te ca te faci de minune!

   Semnul exclamării, numit și semnul mirării sau semn de exclamație, marchează grafic intonația frazelor și a propozițiilor exclamative sau imperative.

   (0)
 2. Singura explicatie=FURT

  Scuze si iar scuze, explicatii si iar explicatii, dar ce scuza aveti la faptul ca o strada astfaltata din BORDURA IN BORDURA ca cea de linga sala polivalenta a trebuit peticita dupa 2 saptamini?
  Ce explicatie aveti ca linga petice au aparut alte gropi in astfalt?
  Ce explicatie aveti ca linga peticul de linga petic au aparut alte gropi la nici o saptamina?

  Petic linga petic, groapa linga petic pe o strada proaspat astfaltata cu ocazia campionatului de fitness.
  Explicatia=INCOMPETENTA si LIPSA DE RESPECT fata de cetatean.

  (23)
  • Stiutor

   Pe str Barbu Lautaru in fata la polivalenta nu este gata lucrarea. In primavara cand temperaturile si conditiile atmosferice permit acest lucru se va mai turna un strat de uzura de cativa cm de asfalt si atunci va fi finalizata strada. S-a dorit finalizarea in aceasta toamna a lucrari dar nu s-a putut din cauza vremii.

   (-1)
  • tot prostul e fudul

   Aha,deci nici stratul de baza nu a fost de calitate din moment ce au aparut gropi dupa cateva zile.
   Peticele de care raspunde Niculae de ce nu au fost de calitate?

   Inseamna ca la primavara va trebui refacuta toata strada din nou.
   Bravo ba stiutorule, asta da competenta, asta da lucrari de calitate.
   Nu va e rusine?

   (6)
 3. Mitrut

  Problema nu vine de la primarie, tocmai.. cand se vor schimba capete si la Aquabis poate nu ne vom mai trezi cu strazile sparte dupa ce vor fi asfaltate.

  (7)
 4. Cand te lauzi ca ai facut prost

  Bine ca recunoasteti ca ati verificat de fiecarea data.
  Sa retinem, vicele Niculae este vinovat de gropile de linga petice!

  (4)
  • din jeepul de serviciu se simte bine

   Se vede implicarea viceprimarului, NICI O REPARATIE la acelasi nivel.
   Nici un petic nu este la nivelul astfaltului vechi, numai damburi si gropi.
   Se vede progresul si se simte din masina personala, ca din jeep-ul de serviciu totul e de calitate.

   (10)
 5. Ionuka

  Daca ar fi mai responsabili cei de la Aquabis, gaz….etc situatia nu ar mai fi atat de drastica. Dar la astia ba se infunda canalizarea, ba se sparge cate o teava ….toate sunt depasite raportat la nr de locuitori care a crescut simtitor in ultimii ani. Ar tebui sa se puna piciorul in prag si sa fie obligati sa schimbe in totalitate reteaua. Ca pana atunci o sa fim ca in epoca de piatra. 🙁

  (2)
  • Intotdeauna altii sunt vinovati

   Cine e vinovat ca strada nu e repara la nivelul astfaltului existent?

   Cine e devina ca decuparea astfaltului se face cu rupturi in care nu se taseaza umplutura iar astfaltul se prabuseste dupa cateva zile?

   Cine e devina ca se lasa cate o bucata cu pamint?

   Nu dati vina pe Aquabis pentru incompetenta voastra.

   Intotdeauna alii sunt vinovati, bine ca voi stiti incasa taxele.

   (0)
  • Intotdeauna altii sunt vinovati, voi doar incasati

   Ionuka, canalizarea se infunda pentru ca muncitorii care matura straziile arunca gunoiul maturat in gurile de canalizare?
   Cine se ocupa de serviciul de salubritate? Cine incaseaza salar exorbitant?

   (7)
  • Intotdeauna altii sunt vinovati, voi doar incasati

   Am tastat gresit semnul (?), trebuia (.) sau (!)
   Gunoiul maturat il arunca in canal.

   (3)
  • Cretu, Avram si Niculae SUNT VINOVATI

   Ionuka , dar pentru pavajul care misca si se ridica de pe zona Piata mica, tot Aquabisul e vinovat?
   Pentru trotuarul de 40cm cu stalpi, tot ei sunt vinovati?
   Pentru celalte tampenii tot altii sunt vinovati?

   Tu Ionuka, tu vrei sa iti bagi vreo ruda incompetenta la Aquabis, vrei sa schimbi conducerea, asa-i?

   Auzi Ionuka, stii cine este vinovat pentru toate aceste lucrari PROST EXECUTATE?
   PRIMARIA! Cretu, Avram si Niculae!

   Pentru ca ei semneaza receptia acestor lucrari.
   Pentru ca ei deconteaza aceste lucrari.

   Asa ca, nu arunca pisica la altii.

   (6)
  • Florin

   :))) Ionuka draga asa e , cand o sa termine Aquabisul de schimbat retelele vechi de apa o sa trebuiasca sa o ia de la capat ca o sa fie vechi cele schimbate primele . E bine ca dragii bistriteni au tap ispasitor pt orice nu e facut in oras sau facut prost: ADMINISTRATIA

   (0)
 6. Cand te lauzi ca ai facut prost

  Da, da e o mare realizare sa astfalatezi o strada din bordura in bordura si dupa nici 2 saptamini sa apara gropile.

  Da e o mare realizarea sa astfaltezi strada Falezei, fara sa introduci teava de apa, canal, gaz si electricitate ca sa vina oamenii sa ceara spargerea strazii la anul pentru introducerea utilitatilor.

  Da e o mare realizare ca proaspat astfaltata strada a Falezei sa o racordezi cu strada Zavoaie, cu 1 m de portiune neastfaltata (pamint si noroi). Nu a mai ajuns astfaltul? Sau sa ramina ceva de spart si la anul? Altii bani de decontat inca odata?

  Bravo Niculae, bravo Cretu, bravo Avram, bravo administratiei incompetente!

  (13)
 7. Tomoroga Ion

  Imi place de viceprimar, desi nu s fan PSD, dar omul.asta pe langa ca sta f bine la.capitolul comunicare si faptele sale vorbesc de la sine
  .felicitari si lasati p3 cei din fata calculatorului sa critice, dumneavoastra faceti treaba buna pt oras;)

  (-15)
  • cand furi mult iti permiti sa dai 1 kil de zahar

   Lasa-ti voi pe cetatenii nemultumiti sa-si rupa masinile pe strazi prost atfaltate, lasati-i in bezna, lasati-i in noroi, lasati-i sa se certe pe locurile de parcare insuficiente….
   Voi plimbati-va in strainatate, mergeti la ski in Elvetia, plimbati-va in masini de serviciu, dati-va premii nemeritate, cumparati inchisori pentru animale nenorocite, cumparati mere si tzepuse in sensuri, faceti poduri in panta, vopsiti bazinul strandului cu vopsea exfolianta dar decontata cu 7 milioane de euro…. umpleti-va buzunarele, ca oricum se vor gasi prosti care sa va voteze.

   (9)
  • Intelectul tradeaza convingerea politica

   Se vede intelectul dupa modul de a scrie. Te credem ca nu esti fan psd. Da,da.
   E posibil sa iti placa de Niculae, ca doar ui ce frumos e, pupa-l mama lui de bucalat. Si ce privire inteligenta are. ))))
   Aaaaa, aaaa, pai, aaaa, pai….

   (2)
 8. ca la noi la nimeni

  Cu conducatori de genul Cretu si Niculaie, Bistrita va fi un santier pentru urmatorii 100 de ani. Niste habarnisti. Iar reparatiile executate sunt numai carpeli.

  (4)
 9. Andrada Moldovan

  Domnule Niculae, în ceea ce privește strada Colibiței, n-aveți nicio scuză. Am înțele că strada n-a putut fi reabilitată, dar n-am înțeles de ce nu a fost reparată. Chiar intenționați să așteptați reabilitarea integrală? Să ignori o stradă de 200 m, pe care nu ai pus o lingură de asfalt de la Revoluție dar care deservește 500 de familii, consider că este crasă indolență sau, mai corect, o totală lipsă de respect pt locuitorii ei. În fond, de mai bine de 10 ani primarul Crețu are bani pt tot felul de proiecte (ouă, struți, pârtii,serbări,etc.) și nu binevoiește să toarne 200 m de asfalt, ignorându-ne total. Este frumos decorat orașul pt Sărbători, dar nu mă pot abține să nu mă gândesc că decembrie trece și de 2 ori pe zi măcar, trebuie să-mi rup mașina pe tranșeele de pe Colibiței. D-na Sabău, așa, ca să ne liniștim, poate aflați pt noi, cât a costat iluminatul cu sărbătorile(acziție, montaj, energie electrică) ?

  (7)
 10. Andrada Moldovan

  Re: Cred că este cazul, de foarte multă vreme, să lăsați deoparte proiectele populiste și să vă ocupați de proiectele care contează cu adevărat pentru noi: asfaltări, creșe și școli în cartierele noi. O ținem langa cu tot felul de festivități și n-avem creșe la care să ne ducem copii, străzi pe care să circulăm civilizat și multe altele.

  (9)
 11. Silvia

  Stimate viitor candidat la primarie, aveti o echipa proasta.
  Formata probabil, mai mult din rude, prieteni , cumetrii si obligatii !
  Oameni partial calificati si neinteresati sa-si faca bine treaba. Avem dovezi cu duiumul, de la colectarea deseurilor la asfaltarea drumurilor, de la haosul urbanistic la uriasele mere ce reduc vizililitatea soferilor si pana la sensurile giratorii tip puț, nemarcate cu nici un minim semn de avertizare pe timp de noapte.
  Abia in momentul in care o sa fiti mai riguros si mai implicat cu adevarat in realizarea lucrurilor pe bune si cu simt de raspundere o sa se vada rezulatate. Trebuie schimbata mentalitatea si trebuie sa accentuat pe profesionalism,responsabilitate,seriozitate, mai presus de realizare personala, orgolii si nepotisme.
  Judecati va rog corect si fiti de partea lucrurilor bine facute pentru acest oras.

  (6)
  • seful ca si subalternii

   Nu doar echipa e asa ci si conducatorul, atita timp cat considera ca lucrarile sunt bine facute si se lauda cu supervizarea lor.

   (3)
 12. Ecaterina G

  Intr-un final faptele vorbesc si nu tastele altora ! Asa ca domnu’ Viceprimar o clasare in prioritati 2018 a acestui proiect , e cat se poate de minunat !

  oricum va felicit pt consegventa faptelor dvs.

  (-9)
  • blegu se roaga sa-i dea fasole cu carnat

   Ce Doamne ajuta? Astfaltarea tine de Dumnezeu?
   Gandire tipica de roman care zice „doamne ajuta” si „las ca se poate si mai rau” in loc sa ia atitudine.

   Vedem deja ce treaba face vicele. S-a inpaunat ca, verifica personal astfaltarea si se vede de ce e capabil: Gropi linga petice, petice linga gropi. Nici o strada fara petic, nici un petic fara o groapa linga.
   Nici o strada astfaltata complet fara zone ramase cu pamint.
   Nici o lucrare facuta bine.
   Bani multi si lucrari proaste.

   (7)
  • inca unul care vrea sa se capatuiasca

   Ba Jolt, cred ca tu te rogi ca sa ajunga primar, ca sa pupi si tu un loc bun in administratie linga alti incapabili.
   Vrei la Aquabis?

   (4)
  • Jolt astronautul

   Jolti, bine ca recunosti ca strazile arata de groaza.
   Bine ca recunosti ca administratia lui Cretu, Niculae si Avram este incompetenta si este paralela cu nevoile cetatenilor.
   Mai ramine si sa constientizezi acest lucru.

   (4)
 13. INCOMPETENTA, HOTIE, LIPSA DE RESPECT

  Halo, tovarasu vice Niculae,
  ce scuza aveti pentru groapa neastfaltata de 2 luni de pe strada Abatorului?
  Reparatia retelei s-a facut in 2 zile. Voua cate luni va trebuie ca sa astfaltati 4mp?
  Ce asteptati, zapada?… ca sa se niveleze singura strada?

  Tovarase Niculae, nu mai veni cu scuze la ziar, RECUNOASTE CA ESTI INCOMPETENT!

  (10)
 14. Adrian Bechis

  Doamnelor , domnisoarelor si domnilor, pe scurt , stimati concitadini. Sunt de acord ca pe vremea celorlalti primari si viceprimari, era mai greu sau chiar nu aveam posibilitatea sa ne exprimam online, dar am impresia ca unii dintre noi exageram. Domnul viceprimar Nicolae are un pic mai bine de un an , in aceasta functie, si foarte interesant , tot ce s-a intamplat rau si se intampla in prezent rau, este aruncat in spatele lui. Eu cred ca ar trebui sa fim putin mai responsabili, atunci cand lansam in spatiul public tot felul de acuzatii si insulte, pentru ca sunt sigur, multi dintre dumneavoastra nu puteti proba cea ce spuneti. Sunt de acord ca se fac multe greseli, dar ar fi bine sa ne analizam si greselile noastre, sa vedem noi in raport cu bunul mers al orasului ,ce aport am adus, de vorbit este foarte simplu,haideti sa ne schimbam si noi ,in mai bine, si sigur ii vom face si pe cei care ne conduc sa se schimbe. In ceea ce il priveste pe domnul viceprimar Nicolae, sunt convins de faptul ca ne va arata multe lucruri bine facute, pentru ca gandeste altfel, pentru ca are o alta viziune despre administratie, totul e ca noi sa fim mai buni si mai intelegatori si nu in ultimul rand mai rabdatori. Sa nu uitam ca altii sunt la scoala democratiei de sute de ani, nu de 28 de ani , si tot mai invata. Ganduri bune, tuturor!!!

  (-7)
  • Incompetenta dovedita de lucrari

   Probarea incompetentei este simpla: o vizita in teren.
   Strada de linga Polivalenta este cu gropi si petice? Este. Dovada este clara.
   Strada Zavoaie are o portiune de 1m pe un sens ramasa cu pamint? Are! Dovada este clara.
   Strada Abatorului are o portiune de 4mp ramasa cu noroi? Are! Dovada clara.
   Strada St.O.Iosif are o portiune de vreo 6mp ramasa cu pietris?
   Toate strazile unde s-au facut lucrari la retele au ramas cu stratul de astfalt decalat fata de astfaltul initial? Da! Santurile au marginile rupte ca sa se surpe astfaltul? Au.

   Vrei si alte dovezi?

   Vezi tu Adrian Bechis, vicele si-a asumat verificarea lucrarilor de astfaltare, iar lucrarile arata prost, asa ca, incompetenta este evidenta.

   (4)
  • Cetatenii isi fac datoria, Primaria nu

   Pt Adrian Bechis,
   aportul cetatenilor este evident, PLATIREA TAXELOR SI IMPOZITELOR.
   Primaria Bistritei se lauda cu incasarea a peste 100% a taxelor, asa ca cetatenii isi fac datoria.
   Dar primaria de ce nu si-o face?
   De ce se cheltuie bani exorbitant de multi pe tampenii nesustenabile?

   (3)
  • gropi si gunoaie

   Halo Bechis,
   arata-mi un lucru bine facut de viceprimarul Niculae.
   Eu iti arat sute de strazi carpite, sute de strazi cu gropi linga petice.
   Viziunea lui Niculae despre cum se administreaza un oras este clara: gropi linga gropi, santuri, gunoaie… si sindrofii cu medalii de aur decernate, pentru gusa si falci de slanina, linga strada peticita cu gropi.

   (4)
 15. platitor de taxe

  Cine e de vina ca Drumul Dumitrei Vechi este in asteptarea lucrarilor pe a 2-a parte a drumului – din 20015? Eu zic ca Primaria! prin Directia de drumuri unde a fost cuprinsa a se finaliza in 2015 si se tot asteapta pana vom merge acasa – unde nu mai e nevoie de interventia primariei. Chiar asa incompetenti sunteti domnilor drumari? Chiar nu aveti nici un pic de mustrare vizavi de oamenii care sunt nevoiti sa mearga zilnic pe partea neamenajata, pe noroi, pericol de a fi acrosati de masini. Ma gandesc la elevii care sunt pusi in pericol – neavand trotuar pe care sa circule in siguranta. Daca ar fi avut casa vreunul din functionarii primariei tot asa ar fi fost situatia – va spun sigur ca NU. Strada unde locuieste domnul presedinte al judetului, desi este inafara orasului, afost asfaltata imediat ce s-a construit casa. Oare cu ce sunt mai neinsemnati cei ce locuiesc pe strazile orasului – lasate in paragina. Nu mai vorbim de Tihutei care este ca dupa o calamitate, asteapta modernzarea promisa de primar de la campaniile electorale anterioare. Se pare ca numai in campanie se fac promisiuni si apoi sunt lasate de izbeliste. Am ajuns la conclizia ca nu am avut primar responsabil de la revolutie incoace, care sa fie interesat de gospodarirea orasului in favoarea cetatenilor. Imi pare foarte, foarte rau ca asa stau lucrurile. Cand e vorba de distractie – sunt bani dar pentru lucrari de reparatii si modernizarea strazilor nu sunt domnule. Ce ziceti domnule Moldovan dar dv domnule primar, dar dv seful dep. drumuri??????????????????????????????????????

  (4)
  • fasolea te face primar

   De ce nu se astfalteaza strazi dar se fac paranghelii?
   Motivul este simplu, si declarat de OTC: Pe o strada, cum este de exemplu str.Zavoaie locuiesc 100 de persoane, adica posibil 100 de votanti.
   La o pomana de fasole cu carnat vin 5000 de votanti.
   Deci logica lui Cretu este clara, decat lucrari pentru oras si cetateni mai bine o pomana electorala. Galeata, fasolea, kilu de faina, pixul si sacosa fac mai mult decat o lucrare pt comunitate.

   (4)
 16. promisiune tinuta

  De ce ziceti ca primarul nu isi onoreaza promisiunile?
  Primarul Ovidiu Teodor Cretu a promis ca, cat este el primar, Strada Zavoaie NU se va astfalta. Si s-a tinut de cuvant. Nu este astfaltata.

  (2)
 17. Alta promisiune tinuta

  Ovidiu Teodor a promis ca strada Viorelelor NU se va astfalta, atita timp cat este el primar, si iata ca s-a tinut de cuvant. Viorelelor NU este astfaltata.

  (5)
 18. Platiti impozite mari ca stim noi sa-i cheltuim in Elvetia

  De ce nu se face un amarat de trotuar pe strada Drumul Tarpiului, cea care duce din fosta centura catre Leoni? La Leonii sunt mii de angajati dintre care , sute merg pe jos si sunt nevoiti sa mearga pe carosabil si asta in conditiile unei circulatii auto (autoturisme, microbuze, autobuze) foarte mari.
  Stiti de ce nu se face un trotuar pe o parte a drumului?
  Pentru ca acei angajati fiind din alte localitati nu sunt votanti in urbea noastra, deci nu sunt importanti pentru primarul Bistritei.

  Taxele sa curga, oamenii sunt neimportanti.
  Impozitele sa se incaseze in favoarea lui Tanase, mere de plastic si partie de noroi.

  (4)
 19. votant

  De ce s a construit don vice Niculaie un bloc intre case sub firele de curent pe str G. Pletous la prienteni tai de la AMARETO la a caror terasa iti duci veacul? Ai implicatii la acest sens? Pai daca da, ce o sa se aleaga de orasul asta daca o sa devii primar?De ce nu dovediti ca vreti binele orasului? VA BATETI JOC DE EL pentru niste promisiuni desarte (votul) si un blid de zama, sau este mult mai mult de atat?

  (4)
 20. cami

  Doamna Silvia si echipa e proasta dar nici pe el nu l intereseaza decat afacerile stiu din surse sigure cate presuni face asupra salariatilor pentru asi rezolva acolitii. Il doare in cot de primarie, dimineata la 7 pleaca la sala de forta sa arate bine pe cand va candida. Cu asta o sa ajunga Bistrita sa l regret pana si pe Cretu.

  (4)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.