Copiii Ninei Rus din Romuli, pe urmele mamei în „Chefi la cuţite” (FOTO)

Holistic

Maria Gabriela şi Bogdan, cei doi copii ai familei Rus de la Păstrăvăria Rin Romuli, au demonstrat că aşchia nu sare departe de trunchi. Cu un preparat pe bază de peşte, copiii Ninei Rus, semifinalistă în ediţia 2016 a concursului „Chefi la cuţite”, au reuşit să intre şi ei în arena bucătarilor, cel puţin deocamdată.

Cei doi copii au mărturisit că şi-au ales singuri felul de mâncare cu care au venit în faţa chefilor, responsabilă de plating fiind Maria. Pentru aspect şi gust, cei doi au luat două cuţite.

„Platingul e senzaţional, tartarul foarte gustos, dar peştele nu e prăjit cu pielea în jos mai întâi, pentru a avea crustă interesantă. Ideea e că e foarte drăguţ ce aţi făcut, dar puteaţi lua trei cuţite. Profitaţi de faptul că aveţi restaurant şi aveţi unde lucra. Salutări acasă”, a spus chef Florin Dumitrescu.

„Partea mea de peşte mai are câţiva solzi. Acum înţeleg de ce. Voi aveţi păstrăvi şi păstrăvul nu are solzi. Luaţi cuţitu, îl împărţiţi voi c um vreţi şi lucraţi în bucătărie cu el”, a spus şi Cătălin Scărlătescu.

„Foarte mult usturoi, dar e foarte interesant ce aţi făcut”, a spus chef Sorin Bontea.

„Auziți la ei !!! …. cică surpriza pentru mamii ……. pai cum ați reușit să-mi coaceți voi una ca asta??? Dar stați asa: să vedeți voi surpriza!!! de nu luați cuțitele. Și tu Păstrăvăria Rin ai fost complice, ai știut și ai tăcut ca porcu-n cucuruz !!! Așa că dragii mei diseară o să urmăresc #ChefilaCutite cu niște emoții pe care nu le-am avut nici o dată 😍😍😍”, a scris mama lor pe Facebook. 

Despre familia Ninei Rus, Timp Online a scris AICI.

Competiția s-a încins luni și se va întâmpla acelaşi lucru şi marți de la ora 20:00 la „Chefi la cuțite”, căci e ultima etapă de jurizări pe nevăzute.

Concursul va continua cu Bootcamp-ul, unde cei calificați se vor duela “la cuțite” pentru a ajunge în una dintre cele trei echipe ale chefilor.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.