Ultimii pași în pregătirea Olimpiadei Inocenţilor, a campaniei “Lampioane pentru Inocenți” și Tombolei

Merigo

Fundația Inocenţi organizează campania de strângere de fonduri ”Lampioane pentru Inocenți”, și Tombola în preambulul Olimpiadei Inocenților.

„Pe lăngă scopul declarat de strângere de fonduri, această campanie reprezintă un gest de solidarizare cu cauza tuturor copiilor noștri, în special cu cei cu dizabilități, care se confruntă cu multiple probleme”, se arată într-un comunicat.

În prima zi a evenimentului „Olimpiada Inocenților” (10 Mai 2017), la ora 20:00 va avea loc lansarea lampioanelor – “Lampioane pentru Inocenți”. Cu această ocazie, se va realiza și extragerea biletelor câștigătoare de la tombolă.

La tombolă poate participa orice persoană fizică sau juridică, fiind puse la bătaie premii importante precum: tabletă, X-Box și marele premiu – o BICICLETĂ!

„Prin generozitatea doamnei Cristina Ionela Toadere, directorul general în cadrul S.C. ComAutoSport S.A., căreia îi mulțumim pe această cale, câștigătorul marelui premiul se va bucura de o bicicletă excepțională, cu schimbător de viteze- 6 trepte, echipare originală Shimano, pliabilă, numai bună pentru vacanța care urmează!

Ne-au mai rămas încă 200 de lampioane, pe care dorim să le oferim celor care fac donații de minim 10 lei și 200 de biletele de tombolă cu care puteți câștiga în schimbul unei donații de 15 lei. Acestea pot fi achiziționate de la Fundația Inocenți (str. Toamnei, nr. 1 A) de luni pâna vineri, interval orar 8-16, sau în ziua premergătoare evenimentului la standul special amenajat”, precizează Fundația Inocenți.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.