Primăria a montat jardiniere în faţa Policlinicii pentru ca şoferii să nu mai parcheze în zona pietonală

Merigo

Primăria Bistriţa a montat jardiniere la intrarea în zona pietonală a Policlinicii Bistriţa ca să restricţioneze accesul auto din faţa ambulatoriului de specialitate al Spitalului Judeţean de Urgenţă.

„Mulțumim Primăriei Bistrița pentru jardinierele montate în fața Policlinicii, cu scopul restricționării accesului auto în zona pietonală. Mulțumim domnului viceprimar Cristian Niculae pentru înțelegere și promptitudine”, a scris pe Facebook directorul administrativ al spitalului, Gabriel Lazany.

Policlinica Bistriţa a fost reabilitată cu peste 36 milioane de lei bani europeni şi inaugurată în decembrie 2015.  S-au făcut lucrări la trei corpuri de clădiri: corp 1 – Policlinică, corp 2 – Anexă și corp 3 – Pediatrie, curte exterioară (spate) unde s-a amenajat parcarea instituției și curte exterioară (frontală) unde s-a amenajat un mic parc cu bănci, spațiu verde și spațiu de promenadă.

În fața Ambulatoriului a fost amplasată o statuie realizată de Tănasă Anton și intitulată ”Măiastra”.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. Balan Marius- ingrijitor al STATULUI.

  Bravo CRISTI NICOLAE. Cine se pricepe si vrea face treaba buna. Se vede ca vicele a fost comisar sef la MEDIU.

  (2)
 2. Camataria

  In piata decebal cand puneti niste jardiniere sa nu mai parcheze valutistii, comatarii si interlopii???? Avem niste incompetenti care lucreaza la stat si nu vad camataria

  (4)
 3. Anamaria Moldovan

  Ideea este ca pe strada Garii, se parchează de-a lungul străzii, pe trotuar, don fata Ventrului de Sanatate Mintala pana în dreptul vechii treceri de pietoni. Daca ai de mers cu un bolnav care se deplaseaza cu un cadru netalic, faci slalom printre masini. Zilnic sunt trei-patru mașini parcate acolo desi peste drum exista o parcare. Adevarat ca e ocupata integral, mai ales in prima parte a zilei. Poate ar trebui jardiniere si în acea zona.

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.