Zilele Becleanului: Show Anda Adam, Taxi, Alina Eremia și foc de artificii

Holistic

(FOTO) A XV-a ediție a Zilelor Becleanului s-a încheiat târziu în noapte, cu un show de zile mari. Dacă în prima parte a serii Sergiu Vitalian Vaida cu „Nănașii” au asigurat buna dispoziție atât de pe scenă, cât și din mijlocul mulțimii, în cea de-a doua parte artiștii Anda Adam, trupa Taxi și Alina Eremia au făcut show.

 

Pe scena amplasată în Piața Mare din Beclean au urcat în prealabil mai mulți artiști, printre care ansamblul Someșana Năsăud, ansamblul maghiar Alma Virag, ansamblul Mara Sighetu Marmaţiei și Sergiu Vitalian Vaida cu „Nănaşii”. Aceștia din urmă au captat spectatorii cu un număr special de glume și cântece populare. La un moment dat, Sergiu Vitalian Vaida a fost și în mijlocul mulțimii, spre deliciul audienței. Primarul Nicolae Moldovan a fost adus pe scenă de către Sergiu Vitalian Vaida, de unde le-a mulțumit beclenarilor pentru prezența în număr mare la Zilele Becleanului, urându-le totodată „la mulți ani”.

În jurul orei 21.00, în fața unei piețe pline de oameni și-a făcut apariția Anda Adam, care a fost întâmpinată cu ropote de aplauze. Impresionată de publicul numeros, cântăreața a postat o fotografie pe rețeaua de socializare Facebook, cu mențiunea: „A voastră ❤”.

Și trupa Taxi avut parte de o primire călduroasă, publicul fredonând mai multe melodii împreună cu solistul Dan Teodorescu, printre care „Cele două cuvinte”.

Ultima care a urcat pe scenă, și prezentată de Mariana Harosa și Daniel Deneș, a fost cântăreața Alina Eremia, care a făcut un show de zile mari și le-a mulțumit tuturor pentru prezență, dar și pentru aplauze.

La final, spre miezul nopții, mii de beclenari au asistat împreună la un foc de artificii, prin care s-a marcat închiderea Zilelor orașului Beclean.

MIHAELA HITICAȘ, Știri din Beclean

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.