”Zestrea Nordului”, în week-end pe pietonal. Programul festivalului de folclor

Holistic

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, prin Centrul Județean pentru Cultură, organizează în perioada 22-24 iunie, pe pietonalul Liviu Rebreanu, Festivalul Național de Folclor ”Zestrea Nordului”.

Spectacolele vor începe în fiecare seară la ora 19.00.

Vineri 22 iunie: ”Din lada de zestre a județului Bistrița-Năsăud”. Participă ansamblurile ”Doinița” din Bistrița, ”Codrișorul” din Bistrița, ”Măgureanul” din Măgura Ilvei, ”Drumașii Grănicerilor” din Budacu de Jos, ”Colibița” din Bistrița Bârgăului, ”Someșul” din Beclean, ”Mugurașii Țibleșului” din Spermezeu, ”Nunta Zamfirei” din Livezile, ”Baltagul” din Monor, ”Păunița” din Sîngeorz-Băi, ”Flori Dumitrene” din Dumitra, ”Dor Someșan” din Rodna, ”Doina Rebrei” din Rebra

Sâmbătă 23 iunie: Niculina Stoican și Ansamblul profesionist ”Maria Tănase” din Craiova, Ionuț Fulea, Bogdan Toma, Cătălin Hașa, Marian Gogan, Nelu Gabor, Mirela Mănescu, Oana Bozga, Cristina Bugnar, Carmen Ștețco, Iulia Bucur. Acompaniază Orchestra Ansamblului profesionist ”Dor Românesc”, dirijor Ștefan Cigu

Duminică 24 iunie: Liliana Laichici și Ansamblul profesionist ”Banatul” din Timișoara, Alexandru Pugna, Ovidiu Homorodean, Sebastian Stan, Răzvan Năstăsescu, Daniel Pop, Mariana Deac, Ina Todoran, Ioana Dârstar, Stela Botez. Prezintă Iuliana Tudor.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.