Vești bune pentru Via Transilvanica. Raiffeisen Bank continuă să investească

Holistic

Asociația Tășuleasa Social anunță continuarea parteneriatului strategic cu Raiffeisen Bank care sprijină și anul acesta organizația pentru amenajarea și marcarea a încă 100 km din Via Transilvanica.

”Anul trecut am reușit să marcăm primii 140 km din povestea și drumul Via Transilvanica. Nu ar fi fost posibil fără sprijinul parteneriatului strategic cu Raiffeisen Bank. Ei au fost primii care au înțeles importanța drumului și au dorit să participe la realizarea lui. Deja 100 de borne kilometrice au fost plantate pe traseu cu ajutorul lor, anul acesta vor urma încă 100”, anunță Asociația Tășuleasa Social pe Facebook.

Raiffeisen Bank este alături de noi pentru încă 100 km!Anul trecut am reușit să marcăm primii 140 km din povestea și…

Publiée par Via Transilvanica sur Lundi 11 février 2019

Organizația reamintește că ”Via Transilvanica este un proiect frumos, pe măsura locurilor pe care le va străbate. Peisajele naturale asigură deja elementul spectaculos al acestui drum, însă infrastructura de care va dispune necesită şi sprijin financiar. Dar povestea este de abia la început, iar noi sperăm să finalizăm cât mai repede cu putință cei 1.000 de km pe care ni-i propunem. Susţinerea de care ne-am bucurat până acum ne dă încredere să mergem mai departe. Cu ajutorul lor vom reuși să înaintăm și anul acesta pe Drumul care unește! Mulțumim!

Ne dorim enorm să finalizăm și să deschidem publicului acest drum și de aceea vă chemăm să ne fiți alături și să contribuiți fiecare, alături de partenerul nostru strategic. Via Transilvanica are nevoie de voi”.

Reamintim că, până acum, au fost amenajați 140 de km – 134 în Bistrița-Năsăud și 6 în județul Suceava, prezența lui Tibi Ușeriu la Yukon Arctic Ultra 2019 determinându-i pe susținătorii lui să doneze bani pentru încă 4,4 km. La rândul ei, Tășuleasa are acum resurse pentru alți circa 25 de km a căror amenajare va începe în primăvară.

Lista donațiilor este deschisă aici: https://www.viatransilvanica.com/contribuie/ !

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.