PSD BN: A venit, din nou, un moment greu. Oricâtă ură se revarsă asupra noastră, rămânem împreună

Holistic

”Acest partid a trăit multe în existența sa. Ne-am bucurat de fiecare împlinire și nu au fost deloc puține. Și nu ne referim doar la victoriile electorale, ci la fiecare decizie și măsură bună pentru oameni pe care le-am dus la bun sfârșit. Ne-am întristat și am suferit la fel, de multe ori, în existența noastră. Și nu doar pentru înfrângeri în alegeri. Asta contează cel mai puțin, pentru că poporul are mereu dreptate și cei care facem politică știm acest lucru. Am trăit toate acestea, bune și rele, împreună cu toți membrii noștri. Cu sutele de mii și cu milioanele de alegători ce au avut încredere în noi”, se arată într-un comunicat de presă al Biroului Permanent Judeţean PSD Bistriţa-Năsăud:

”A venit, din nou, un moment greu pentru PSD. Pe care îl vom depăși tot împreună. Secretul acestui partid a fost mereu solidaritatea dintre noi. Oricât au încercat unii și alții să ne dezbine, mereu am stat împreună. Oricâtă ură se revarsă asupra noastră, pentru a destructura cel mai mare partid al României, noi trebuie să rămânem împreună. Este evident că în acest moment adversarii noștri vor dori să profite de ceea ce se întâmplă cu președintele Liviu Dragnea. Au depus moțiune de cenzură exact astăzi și vor încerca orice să dărâme Guvernul PSD-ALDE, deși votul din 2016 a fost zdrobitor în favoarea noastră.    Fiecare își face calculele și politica exact cum crede de cuviință, dar PSD Bistrița-Năsăud o spune clar și răspicat: rămânem împreună! La greu se arată caracterele și noi nu suntem nici lași, nici nu abandonăm atâtea speranțe puse în noi!”.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat joi la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, pentru instigare la abuz în serviciu. El a fost achitat pentru infracțiunea de fals intelectual. Decizia instanţei supreme nu este definitivă.

Foto: arhivă

Google Ads

Comentarii

  • Aurel

   Iar ai vorbit Raducule,când trebuia să fluieri. Mai bine te uitai la meci și cu siguranță că aveai mai mult de câștigat.

   (0)
  • Ana

   Soros e de vina .
   D-ul presedinte e nevinovat .
   Traiasca familia traditionala al carei reprezentant de seama e d-ul Dragnea .

   (0)
  • Doru p

   Acum e sansa d-lui Ponta de a redeveni presedintele partidului .
   Va rugam salvati partidul .

   (0)
  • Frăția ticăloșilor

   Adică tartorul de partid angajează fictiv două poame în numele partidului, fură de rupe la Dunăre, fură în Teleorman, fură și la București și tu mergi tot cu el? Du-te, Moldovane! Este alegerea ta, poate amândoi sunteți făcuți din același aluat, dar nu aștepta ca bistrițenii să te urmeze și nici să te admire. Cale bătută pe teldrumul pe care ți l-ai ales.

   (0)
  • Pigs - Three different ones

   De abia aștept să văd în vara asta la București Pink Floyd, cu Liviu Dragnea proiectat pe Palatul Parlamentului, sunet, laseri și lumini și să cântăm acolo împreună toți paralelii din această țară, în cor: Pigs – Three different ones.

   (0)
  • Statul corupt

   Liviu Dragnea reprezintă statul corupt. Radu Moldovan și Doina Pană susțin pe față statul corupt. Noi le spunem de la Bistrița, teldrum bun.

   (0)
 1. Freeman

  Eu zic că a sosit un moment excepțional de frumos, chiar și pt PSD. Puteți scăpa in sfârșit de dictator. Scoateți in față oameni tineri,care nu sunt mânjiți și poate peste 10 ani vom uita ce-ați făcut din țara noastră

  (0)
  • citizen

   vor uita astia care nu si-au pierdut speranta si nu-si vor fi luat lumea în cap între timp.
   autocarele de transport international pleaca pline dincolo si vin goale înapoi.

   (0)
  • CIUMA NEAGRĂ SRI-DNA

   Momentul în care SRI pune cizma pe PSD. Celelalte partide sunt aservire deja STATULUI PARALEL.

   (0)
  • Cetatean

   Sobolani sunte-ti voi iar pana ve-ti face ce a facut Radu Moldovan pentru acest judet ar fi bine sa tine-ti ciocu mic pana la urma chiar nu are rost sa intru in polemici cu astfel de persoane . Felicitari domnule Radu M. cat despre Dragnea ce sa zic justitia sa isi spuna cuvantul Dar oricum ori care dintre noi , lasand deoparte presupusele fapte de coruptie de care este acuzat Dragnea nici unul dintre cei ce isi exprima parerea aici nu si-a pus timpul ambitia munca cu bune si rele in folosul marii majoritati a acestei tari cand o ve-ti face pute-ti inprosca cu noroi dar pana atunci ciocu mic deoarece vorbiti mult prost si fara rost .Si acum datii drumul traista mi goala …….

   (0)
  • veveritza

   si tartacuta ti-e cam la fel.
   ai lipsit la orele de limba româna, putoare comunista ce esti.

   (0)
  • Teo

   pentru cetateanul de mai sus:
   Vezi că e ofertă la cărţi de gramatică, iar dacă nu îţi plac, poate scrie şeful tău una la răcoare, aşa, mai pe înţelesul tău !

   (0)
  • tic

   De ce nu scapa acest partid de lichele? Chiar daca raman doar jumatate dar de calitate. Este nevoie intr-un stat democrat si de partid de stanga. Dar daca nu scapati de Iliescu&co toti va asociaza cu el si urmasi lui. Degeaba ii tot momiti de fiecare data cand sunteti la putere cu functii si bani…galeti si mici. Acei oameni care vin pt asa ceva nu sunt fideli doctrine ci momeli. Cum dispare, cum dispareti. Cat credeti ca o sa mai puteti furniza momeli? Daca va mai sapati si singuri gropi disparreti si mai repede

   (0)
 2. cc

  Nu e vorba de ură.
  E vorba de a constata realitatea.
  Liviu Dragnea a fost condamnat(e adevărat, nu definitiv) la închisoare cu executare pentru fapte care au fost constate și pentru care există sancțiuni penale.
  Ideea e, următoarea.
  Ca și cutumă, în orice țară civilizată din lumea asta, când un lider politic la nivel național este doar acuzat(atenție nu condamnat, nici măcar definitiv cum e cazul dlui Dragnea) acesta în general alege să se SUSPENDE din funcție până la clarificarea situației juridice personale.
  În nici un caz, formațiunea politică nu face scut și pavăză în jurul acelei persoane , cum se întâmplă actual în România.
  O Justiție independentă e capabilă să facă cele mai bune decizii pe baza probelor administrate.
  Presiunea a străzii este, nu spune nimeni, dar dacă e să privim la rece, și Liviu Dragnea organizând mitingul PSD a încercat să pună presiune.
  Dar judecătorii iau decizii pe fapte.
  Iar din decizie faptul că Bonbonica Prodan fosta soție a dlui Dragnea a scăpat relativ ușor, spune un pic mai multe. De pedepse ușoare beneficiază cei care colaborează cu Justiția.
  E un fapt normal, care ajută la înfăptuirea Justiției și aflarea adevărului.
  Vom afla și adevărul ceva mai târziu, dar PSD-ul reacționează extrem de prost, în loc să se depărteze echidistant de situația creată, vor cu orice preț să salveze pe dl Dragnea de la problemele lui personale.
  E ciudat că un Partid de talia PSD nu are antidoții politici interni, nu are celulă de gestionare a crizei(afara de aia care susține *nu e adevărat* vezi cazul Halep-Firea, etc) și nu e capabil să se distanțeze de oamenii problemă și să adreseze problema de la bază.
  Trăiesc într-o minciună creată de ei.
  Că totul ar fi ok, zen și societatea e în Rai, dacă sunt probleme sunt invenții.
  Nu e așa.
  Manipularea are o limită în politică.
  Adevărul va sfârși întotdeauna în a recupera și ieși la iveală.
  Mulți au învățat asta.

  (0)
  • CIUMA NEAGRĂ SRI-DNA

   BA DA !!!! E VORBA DE MULTĂ URĂ !!!! DIN ACEST MOMENT VĂ URÂM ȘI NOI MAJORITATEA TĂCUTĂ ȘI O SĂ VĂ TRATĂM EXACT LA FEL !

   (0)
 3. cc

  Era mai simplu ca în situația creată, dl Dragnea să iasă să spună că se autosuspendă din funcția de Președinte al PSD până la lămurirea situației juridice, PSD-ul să constate condamnarea liderului să spună că nu sunt de acord, să numească o persoană care întrunește consensul intern(și fără probleme) și să guverneze mai departe fără probleme.
  Așa iar din nou, discuții, certuri, pași înapoi , gafe etc.,,iar străinii, iar Soroș, iar Statul Paralel, iar forțele oculte.

  (0)
  • CIUMA NEAGRĂ SRI-DNA

   #NAZISTULE !! NU-ȚI FĂ PROBLEME, SRI O SĂ PUNĂ PE CINEVA LA CONDUCEREA PSD ȘI O SĂ NE ÎNTOARCEM ÎN CEA MAI NEAGRĂ ȘI HÂDĂ DICTATURĂ, DICTATURA CIUMEI NEGRE SRI-DNA !!!

   (0)
  • Cc

   Nazist e cuvântul trigger suprem pentru ruşi. Dacă vrei să-i jigneşti şi să-şi iasă din minți menționezi nazist sau fascist şi gata ai un monstru incapabil de dialog. De înțeles dpvdp uman, educațional sunt condiționați să nu uite ororile umane din multe familii din cel de-al doilea război mondial. Asta îi împiedică să evolueze sunt în nesfârşită competiție cu o „amenințare externă” şi îşi epuizează resursele în direcția respectivă.
   Eu nu sunt nazist şi nici soroşist. Un biet om cu opinia sa şi problemele lui. Avem limite pe de o parte legate de accesul limitat la informație în ansamblu pe de altă parte de capacitatea mea de informare.
   Am opinii pe subiecte, unele mai rigide poate din exterior, dar până la urmă cred că argumentele fac diferența. Dacă dumneavoastră credeți că SRI şi DNA sunt în aceiaşi barcă, eu opinez că sunt facțiuni în SRI (şi SIE) una pro nord atlantică priviți cum ar spune dl Andreica globalişti iar alta centrată spre naționalism identitar de sorginte ortodoxă , a cărui tipar ideologic se bazează pe specificul local. DNA e diferită ca şi instituție , e mai modernă dar bun , pere rele sunt în orice copac şi întradevăr nu are acea complicitate şi sensibilitate politică în modul de funcționare cum are în opinia mea personală SRI şi SIE(decidenți algoritm politic).

   (0)
 4. citizen

  aparatul de propaganda comunist functioneaza ireprosabil.
  în 15 minute s-au dat minusuri cu ghiotura la toata lumea, slugile partidului îsi fac ireprosabil treaba 🙂
  problema e pe când s-or termina banutzii, atunci o sa o luati în natura (ca-n familia traditionala – boarfa de 25 de ani cuplata cu un mafiot de 55)

  (0)
 5. Cc

  Divizia de dislike din TSD PSD la datorie:) Chiar îmi place să-i văd activi, înseamnă că le pasă.
  Băieți vă pierdeți vremea cu mine.
  În loc să vă consumați timpul degeaba(aşa cum o fac eu, recunosc uneori ) mai bine v-ați implica în deciziile propriului partid.
  Dacă sunteți convinşi că Liviu Dragnea şi alți lideri sunt curați ca lacrima, neprihăniți puteți ieşi şi protesta acuşica e o țară liberă. Neorganizat , voluntar şi alături de cel care vă reprezintă. Plus că Dragnea, dacă e nevinovat are şanse pâna la Curtea Europeeană să conteste deciziile, nu e ca şi Justiția din mintea voastră , condamnat fără explicații şi drept de apel şi în secunda următoare dispărut din istorie.
  Dar ştiți şi voi în străfundul profund al vostru că averea şi puterea dlui Dragnea s-au construit prin ilegalități.Ba mai manifestați ceva empatie cumva , de spaima propriilor fapte care vă urmăresc.

  (0)
 6. Joseph Porta

  Te faci de râs și o să creadă lumea că ești mai prost decât proștii. Șobolanii deștepți abandonează barca la timp , ceilalți se îneacă.

  ( proverb marinăresc ) Ați mai avut voi impescindibili de care v-ați lepădat ca și de prezervativele uzate , vă amintiți ? Iliescu , Năstase , Geoană , Ponta…

  (0)
 7. Alex

  Să recapitulăm: sentința de astăzi ne spune că șeful PSD a furat din banii copiilor cu nevoi speciale ca să-i folosească la partid în scopuri electorale. Sunteți solidari cu asta? Sunteți împreună în chestia asta? Dacă da, e foarte nasol! Pentru voi.

  (0)
  • Alan Dala

   Era mai bine sa fie samsar de copii? Asa facea bani din copii si isi lua vreo 6 case.
   Nu s-a furat niciun ban de la copii. Salariile functionarilor de la protectia copilului nu au legatura cu banii pentru copii.

   (0)
  • Alex

   Tipic pesedist. Nesimtire, nerușinare, obraznicie! Femeile alea doua erau angajate ca să desfașoare servicii pentru copii. Nu pentru PSD. fiind plătite pentru asta din banul public. E prea subtil pentru voi. Nu vă e rușine obrazului?! Sunt foarte curios dacă baronii locali își plătesc avioanele pentru deplasarea la Bex-uri din banii lor, din banii partidului sau și le decontează pe la instituțiile statului. Că tot furt ar se numește. Dar, e sub 50.000 de Euro și nu se pune. S-ar pune numai dacă s-ar calcula pe partid. Atunci ar fi evident pentru toată lumea că PSD-ul e culpabil de abuz în funcție în formă continuată.

   (0)
  • Alan Dala

   Tu iti dai seama ca se mai puteau angaja 22 de persoane care sa se ocupe de copii, numai din chiriile necuvenite, incasate de catre samsarul de copii?

   (0)
  • Alex

   Din nou reacție tipică a hoțului prins în fapt. Hai să vorbim de altceva, uite că și pe Soare sunt pete. Nu domnilor pesediști! Susțineți un infractor, un condamnat penal, un om care a abuzat de poziția în Stat ca să FURE! De la copiii din Teleorman, de la Bugetul de Stat, de la noi toți. Acest lucru tocmai a fost confirmat de o Sentința a Înaltei Curți după ani și ani în care proaspăt condamnatul a făcut tot posibilul ca să o amâne și ca să schimbe legile în favoarea lui. Și voi, i-ați fost tovarăși. Tutti quanti! Ce fac alții cu banii lor privați e treaba lor. Voi trebuie să dați socoteală pentru banii furați de la Stat în folos personal și de partid. Și asta e doar începutul!

   (0)
 8. Dan Moldovan

  Sper ca vine si vremuri tulburi pentru Radu Moldovan. Acum sigur isi aduce aminte de acei membri de partid pe care ia indepartat in ultimi ani. ….

  (0)
 9. Ovidiu Florean

  Nu isi revarsa nimeni ura asupra lor , PSD-ul se lamenteaza degeaba . Opozitia le este adversar politic , nu dusman . Aici e vorba de justitie si de dreptate . Esti infractor , trebuie sa faci puscarie pentru faptele tale , PUNCT . Dupa 29 de ani de improvizatie , in sfarsit justitia spune cu tarie : NIMENI NU-I MAI PRESUS DE LEGE .

  (0)
  • Ha..ha

   Atenție că în românica paralelă și neparalelă pentru a lua licența ‘prost’ de finanțator al unei echipe de fotbal este neapărat să absolvi cursul din închisoare și să scri câteva cărți tot acolo.

   (0)
 10. Walter Born

  Intre timp a devenit o onoare sa primesti dislikeuri pentru comentari. Imi place sa vad dislikuri la mesajele care exprim valori democratice si de normalitate. Imi confirm dislikuri ca opozitia din toate partidele in afara de triumfirat guvernal sint pe calea buna.

  (0)
 11. Silvia

  decat 3,6………!

  Ce unitate de echipa? Ca sa se ?
  Nu mai bine ati da dovada de corectitudine si sa respectati o sentinta? Ca e definitiva, ca nu e, se va hotari in viitor.Daca omul e cinstit doarme linistit.Cum e sa fi la guvernare sa ai posibilitatea sa faci tot binele din lume, dar sa alegi sa faci rau, sa faci prost, sa abuzezi, sa sustragi, sa inciti, sa jignesti, sa furi(vezi sentinta de ieri)?

  mai bine taceti si va puneti pe treaba.
  Bistritenii nu protesteaza dar va promitem ca o sa ne vedeti la vot!

  auzi la ei ‘vot zdrobitor’ cand tot ei ridiculizeaza alte sase milioane de voturi.

  (0)
  • Alan Dala

   Stai sa apara motivarea, sa o citeasca, sa o inteleaga si pe urma sa faca o dezbatere … =))
   Mai rau, acuma ridiculizeaza 12 milioane de voturi. 6,2 mil. ale lui Klaus si 5,2 mil. ale lui Ponta, ca doar si ponta e impotriva lui Dragnea.
   Ponta e al doilea cel mai legitim om politic din tara si are aproape dublu decat PSD-ul. Asa ca va rog sa aveti putin respect!

   (0)
  • Alan Dala

   Sentinta de ieri nu a fost pentru furt, ci pentru instigare la abuz in serviciu.
   Iti dai seama ca daca ar mai fi instigat sa angajeze fictiv inca 22 de persoane, ar fi ajuns aproape la prejudiciul pe care l-a facut Klaus prin incasarea chiriilor necuvenite.

   (0)
  • Silvia

   Alan Dala ai dreptate cu voturile, dau o bere cu ghimbir!
   in rest ……..uite citez”Paguba adusă statului este puţin peste 100.000 de lei, iar un parlamentar social-democrat a scris un proiect de lege în care abuzul în serviciu, acuzaţia care i se aduce lui Dragnea, să fie considerată infracţiune doar de la 200.000 de lei în sus.”Eu zic ca se numeste furt, ai luat ceva ce nu era pe drept al tau.

   in acest timp ONG-urile care se ocupa de copiii cu probleme, de ridicat case pentru cei aflati in dificultate, de adunat bani pentru operatiile unor persoane care nu au acces la fondurile asa zis insuficiente ale Caselor de Sanatate s.a.m.d. ei bine aceste ONG-uri se agata de orice bruma de venit.
   Hai mai Alan Dala!
   Este nemernicie ceea ce se intampla.

   (0)
  • Silvia

   Stimate Alan Dala, observ ca aveti o obsesie vis a vis de casele neamtului, este in buna regula si eu una sunt convinsa de dreptul fiecaruia de-a face analiza pe orice situatie in orice domeniu. Se numeste democratie.
   Insa sunt la fel de convinsa ca fiecare individ are particularitatea lui de-a judeca, eu nu o fac prin comparatie.
   Daca este sa critic si sa condamn ceva nu este pentru ca in paralel am vreo simpatie pentru o situatie de acelasi fel.
   In aceasta situatie legea s-a pronuntat. Eu stiu foarte bine sa tricotez judecatorii cunosc legea. Nu voi da eu sentinte dar nici nu cred ca o sa port vreodata ceva tricotat de vreun judecator.Fiecare sa-si vada locul si lungul nasului.
   Haideti sa nu ne mai „dancilim”

   (0)
  • Alan Dala

   Stiu, dar lacrimogenele astea ca a luat banii de la copii sunt chiar penibile. In 6 si 5 luni ani s-a produs un prejudiciu de 100 de mii de lei. ( iulie 2006 – decembrie 2012). Deci vine un prejudiciu de 1300 de lei pe luna. Uau ce prejudiciu impresionant si cat au avut saracii copilasi de suferit. =)) Din cei 1300 s-au platit la stat impozite si contributii, pentru ca dupa cum e si normal, tot prejudiciu e. Deci doua angajate fictive primeau impreuna 650 de lei pe luna. =))) Deci 325 de lei de fiecare. Super tare! Am vazut cata bucurie a fost ca s-a rezolvat acest caz foarte incalcit, care ca mediatizare si resurse implicate a fost similar celui de la Nuremberg. =))
   Am vazut ca unii si-ar dori sa il vada mort pe Dragnea, ca a furat asa de mult. =))

   Eu zic sa fiti mai resectuosi cu viitorul presedinte al Romaniei.

   (0)
  • Silvia

   Dar daca a vrut sa faca o pomana de ce nu a facut-o din banii lui? ca are destui!
   Deci a furat, a inselat, a abuzat. Si face pe verticalul si isi permite sa-i faca „sobolani” pe cei care au contribuit la bugetul pe care el l-a pradat.
   Pe modelul picatura chinezeasca!
   Actualmente salariul meu este ciuntit lunar de vreo 1750 de lei, de ce as accepta ca acesti bani sa fie impartiti catre doua parazite? Ca nu inteleg logica!
   As prefera sa am libertatea sa aleg o famile pe care sa o intretin eu luna de luna nu sa decida PSD cui sa imparta banii munciti de mine, bani ptr care eu astept altceva de la guvernanti!Sti tu despre ce vorbesc.
   Rau este ca sigur nu sunt cazuri izolate!
   Iar cei care se complac in aceasta situatie ar trebui sa platesca pentru complicitate la furt.

   (0)
  • Alan Dala

   Din cei 1750 de lei, doar vreo 250 sunt ciuntirea efectiva. Restul de 1500 se duc catre pensie si catre asigurarea medicala. Cred ca 400 se duc catre asigurarea medicala. Deci mai raman 1000 de lei pentru pensie, care se impart intre pilonul I si pilonul II.
   Banii respectivi ii platesti si daca e Ciolos la guvernare, ba ai fi plait chiar mai mlt, asta ca sa nu se prabuseasca tarisoara. =))
   Poti redirectiona cei 2% carte ce organizatie vrei, asta vine cam 5 lei pe luna.
   Nu te opreste nimeni sa donezi. Eu fac mai multe donatii in fiecare luna, in special pentru cazuri medicale, dar si sociale. Si nu am pretentia sa nu mi se mai „ciunteasca”. 😉

   Oricum, daca stam sa comparam acest caz cu cazuri de mare coruptie sau cu jaful facut de PDL, asta e penibil de derizoriu.

   Eu nu pot sa va consider de buna credinta, atata timp cat ati vrea ca Dragnea sa fie spanzurat pentru un prejudiciu de 1300 de lei pe luna, pe care l-a facut parca alaturi de alte 8 persoane si trebuie sa il lateasca in solidar, iar despre altii, pe care nu ii percepeti ca adversari politici, nici nu stiti nimic si nici nu ii urmariti sa ii linsati, indiferent de prejudiciile create.
   Un bun exemplu ar fi Costanda, care in urma manevrelor facute impreuna cu Basescu, a reusit sa obtina o despagubire de o 115 milioane de euro, asa din nimic. Costanda nu stiu daca e cercetat sau daca a fost cercetat, l-am amintit doar ca manevra prin care s-a furat o suma imensa.
   Altul despre care nu stiti si nici nu v-a interesat, care chiar daca a fugit din tara sa nu stea la puuscarie e celebrul Popoviciu, care a luat cu japca un teren pe care a construit un cartier. Inca nici nu s-a claculat prejudiciul, dar cred ca trece de 1 miliard la ce preturi au terenurile in Bucuresti. Si el e fugar, ca sa nu execute pedeapsa, dar nu v-a nteresat nici sa il vedeti condamnat, nici prins, nici extradat, pentru ca nu l-ati considerat adversar politic si pentru ca are origini sanatoase, fiind ginerele lui Ion Dinca, fostul ministru de interne al lui Ceausescu.
   Sunt multe cazuri, despre care nu am acuma timp sa scriu, dar ideea e ca nu va doriti upta anticoruptie si recuperari de prejudicii, voi va doriti numai sa ii vedeti la puscarie pe cei care nu va plac.

   (0)
  • Silvia

   Alan Dala, scuze dacă eu comentez strict la acest articol.
   Așa am eu prostul obicei.
   Îți mulțumesc pentru că m-ai făcut să zâmbesc .

   (0)
 12. dany

  PSD-isti uniti-va, faceti scut in jurul lui Dragnea, doar asa vom avea garantia ca vom scapa de puscarie toti care avem probleme penale si nu suntem putini. Facem legile in interesul nostru, sa ne salvam pielea, noi suntem STATUL, noi avem putere sa facem ce dorim TRAIASCA PARTIDUL. La naiba cu fraierii care muncesc cinstit. Oportunitatea o stabileste Guvernul si majoritatea Parlamentara, voi astia care vreti justitie independenta Ciocu’ mic, „ALTA INTREBARE”!!! mergem spre EST cu toata viteza INAINTE, ca inainte era mai bine….

  (0)
 13. eu

  Stau si ma intreb care e prostul/proasta ce a scris acest comunicat.
  Mai adoratilor din PSD, nimeni nu e dusmanul vostru si voi nu trebuie sa va dusmaniti cu nimeni. Pentru ca nu poti numi dusman pe omul care plateste taxe ca tu sa iti faci rahatul de ”program de guvernare”.
  Mai inteligentilor ati reusit performanta de a va auto gratula in asa hal incat traiti intr-o dimensiune paralela in care nefirescul ( sistemul bazat nepotism) a devenit firesc.
  Ma stiti care e problema voastra? Ati promovat prosti in posturile din administratie si mafioti la conducere.
  Acum sunteti atat de imbuibati incat parca va treziti din transa.
  Voi sunteti la fel ca membri BOB de dinainte de ’89.
  Apropo, aia de la comunicare , ridicati stacheta ca de acum trebuie sa-i convingeti si pe cei cu liceu.
  Va dau EU o continutul pe care voi azi trebuia sa-l comunicati : ”Filiala PSD Bistrita recunoaste si respecta hotararile oricaror instante judecatoresti. Recunoastem si nu suntem mandri de ce ce s-a intamplat in partid la nivel central, dar sistemul este construit de asa natura incat daca am face opinie separata impotriva deciziilor venite de la Bucuresti, acest judet nu ar mai fi primit bani pentru proiectele atat de importante pentru oameni.”
  Impactul ar fi fost altul.
  Baaa Ivan et comp , nu toti am facut scoala la XO !

  (0)
 14. Paparuda de iunie

  Nu v-ar fi rușine, au ajuns ardelenii, urmașii grănicerilor care l-au umilit pe Napoleon, cârpele de șters pe jos ale unui oltean penal. Nu mai sunt bărbați în PSD, Dragnea v-a emasculat pe toți.

  (0)
 15. Andrei

  Cum adica? De cand decizia unui judecator reprezinta o dovada de ura? Justitia nu mai reprezinta nimic in tara asta? Un mesaj greu de digerat din partea PSD, chiar si pentru simpatizanti. Adica toti cei care sunt judecati azi in tara si isi afla pedeapsa, sunt acolo datorita urii judecatorilor? D-le Moldovan de ce negati realitatea? Inteleg loialitatea, insa nu dincolo de moralitate.

  (0)
 16. 3,6 ani frumosi

  ”Ce au în comun Messi și Dragnea? Amandoi au luat 3, astăzi…”.

  ”Cum îl enervezi pe Liviu Dragnea? Șefu, ai un apel piedut!”.

  ”Dragi prieteni din bulele din teleorman, vaslui, dolj… aseara NU a fost condamnata Halep!!! E fake news!!”

  ”Cum îl înveselesc colegii din partid pe Liviu Dragnea?
  – Îi povestesc cum Nelson Mandela a ajuns presedinte abia după ce a făcut 27 ani de închisoare.”

  -”Când colegul de celula sta in patul de deasupra, ala e statul paralel”

  (0)
 17. ovidiu

  Numai agatati de dracnea puteti ajunge la 10% la alegeri! Ma bucara hotararea voastra pentru sustinerea penalului!! Nu este ura, este veselie!!

  (0)
 18. Cititor

  Chiar nu sunteti PSD-stilor in stare sa desemnati in fruntea partidului,guvernului,sa conduca ministere si institutii oameni corecti,cu carte,inteligenti si PATRIOTI? Ce e cu supusenia asta fata de Dragnea si alti condamnati?

  (0)
 19. Daddy bye bye

  Cred ca Dragnea are o singura varianta, fuga in Costa Rica sau Brazilia, pentru ca dupa astia 3,6 ani cu executare vine din urma dosarul Teldrum si de acolo mai i-a vreo 100 de ani de parnaie la ce prejudiciu s-a produs acolo, dar Radu Moldovan il va sustine in continuare=))

  (0)
 20. florin

  Voi, politicieni, din toate partidele, scapati-va de toti penalii si poate-poate, o sa functioneze si tara asta! Da’, mai ales PCR-ul transformat in PSD! Pune-ti oameni destepti si normali la cap sa conduca tara, nu toti analfabetii si agramatii… Țâc!

  (0)
 21. votant

  Măi Emile, nu știu ce a fost în capul tău când ai scris acest comunicat dar țiai dat cu dreptul în stângu. Păstrând proporțile ai reușit să faci ce a făcut Firea pe Arena Națională.
  Sper că ai trimis link-ul la șefu tău de la București, și el tea bifat pe listă cu un Bine și sper să nu-l fi citit foarte mulți oameni de la noi din județ, că altfel încep să fie probleme la secțile de votare. A să nu uit: și culcăte devreme mamă să fi odihnit pentru a evita să cominți și alte prosti.

  (0)
 22. cc

  Urmărind conferința de presă a dlui Dragnea împrovizată pe holurile Parlamentului, cu iluștrii membrii PSD în spate, de la bătăușul și gigoloul Ștefănescu care crede pe youtube în bubuli și extratereștrii, la dna Pană a cărei oboseală străbate prin ridurile obosite, la privirea în sus exasperată a celui din spatele lui Dragnea(uff..bun acu trebuie să-nghit minciuna fără vodcă)..mi-am dat seama.
  Oamenii ăștia sunt pierduți.
  Nu sunt capabili să gestioneze o criză în mod comunicare, ce să mai gestioneze o țară.
  Dragnea are capacități de actor. Dna a spus în fața judecătorului dar nu are capacitatea de a susține veridic adevărul- Nu am făcut asta- la modul personal.
  În rest, limbajul folosit -zdrobit sistemul- amenințările voalate- cu oamenii de pe listă din instituții ce trebuie schimbați ca să curgă râuri cu miere și lapte, din nou ar fi impresionante doar pentru cei slabi cu duhul.
  O partea din comunitatea #rezist s-a radicalizat, o parte din PSD crede în narațiunea lui Drangea și a acoliților săi.
  Guvernabilitatea va fi o alternanță de pe azi pe mâine, ba un protest, ba un comunicat al unei ambasade străine, ba o sancțiune de la UE, ba o scuză penibilă, ba un cadou pentru prieteni și altul pentru toți a cărui preț ca de obicei va fi facturat următoarei guvernări.

  Mă gândesc la *miile* de oameni nevinovați din închisori care au primit scuzele speciale ale dlui Dragnea.
  Nu se ține argumentar afirmația e doar un blabla să vrăjească pe cei care *suntem și noi oameni* din mai multe motive.

  – dacă ești la curent ca și administrație cu asemenea grozăvie , chemi Transparency International etc, asistență internațională dacă nu e ști capabil să gestionezi
  -insulți grav milioanele de români cinstiți, certându-ți iertare de la hoți.

  Factual. Preluare după Adrian Baboi-Stroe.

  Să vedem ce ne mai spun datele Administrației Naționale a Penitenciarelor.

  Total deținuți: 27.250
  Defalcat pe infracțiuni:
  – Luare de mită (254 CP) 18
  – Dare de mită (255 CP) 4
  – Trafic de influență (257 CP) 23
  – Luare de mită (289 L286) 49
  – Dare de mită (290 L286) 26
  – Trafic de influență (291 L286) 39
  – Cumpărare de influență (292 L286) 13
  – in baza Legii 78/2000 148

  Concluzia? Cei condamnați pentru corupție, aflați în închisoare, reprezintă cam 1,17% din populația încarcerată din închisorile României.

  Deținuți condamnat pentru diferite forme de omor: 6.156
  Defalcat:
  – Omor (174 CP) 612
  – Omor calificat (175 CP) 1642
  – Omor deosebit de grav (176 CP) 1316
  – Omor (188 L286) 2041
  – Omor calificat (189 L286) 545

  Deținuți condamnat pentru viol: 2018
  Defalcat:
  – Viol (197 CP) 747
  – Viol (218 L286) 1271

  Total deținuți condamnați pentru omoruri și violuri: 8174.(30% dintre deținuții din închisorile României).

  Oare ei sunt miile de români cărora le-a cerut iertare Liviu Dragnea?

  PSD-ul e destinat să se modernizeze într-un partid care va trebui să taie orice urmă cu trecutul comunist și să se redefinească în socialist-europeean, nu să mai meargă ca lupul cu blana de oaie la porți.

  Dar ce e de râs, România își taie bruma de credibilitate în anul Unirii, în anul în care trebuia să preia Preșidenția UE, dacă cineva își imaginează că celelalte țări nu au oameni, instituții care monitorizează ce se întâmplă pe flancul estic…ei sunt naivi. Bine au și ăia interesele lor, dar pentru garnitura lui Dragnea e o iluzie să creadă că atât timp cât acceptă un contract mare pe armament sau alte investiții care sunt serioase o să fie ținuți în puf și protejați la nesfărșit.
  Iluzia unui aliat în persoana lui Trump e din nou ipotetică, președintele american a încălcat linii , a adus disensiune a provocat groază în rândul propriei administrații deoarece s-a distanțat la ani lumină de valorile americane. Republicanii se află sub presiune enormă și fără îndoială Mueller va face lumină în cazul implicării Rusiei .Plus că mai toată lumea din G7 începe să vadă în USA un aliat capricios egoist.

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.