”Vara nu dorm!”. Connect-R, Lora, Smiley şi foc de artificii la finalul Zilelor Becleanului

Holistic
Zilele Becleanului 2014 s-au încheiat cu un spectaculos foc de artificii, la miezul nopţii, după ce cunoscuţii interpreţi Connect-R, Lora şi Smiley au încins atmosfera în Piaţa Mare duminică seara, unde au fost prezenţi mii de oameni care au savurat hituri precum ”Vara nu dorm” sau ”Nemuritori”.

Sărbătoarea Becleanului a adunat şi în ultima seară mii de oameni care au fost încântaţi de concerte şi artificii.

Primul dintre artiştii de renume care au urcat pe scena amplasată în Piaţa Mare a fost Connect-R. El a încântat publicul cu piese cunoscute din repertoriul său, dar şi cu unele autentice româneşti. Înainte de ultimul hit, ”Vara nu dorm”, Connect-R a interpretat o variantă mai modernă a melodiei populare ”Ionel, Ionelule”. Connect-R a fost aclamat de public şi a fost rechemat pe scenă. El a mai cântat două piese, în uralele spectatorilor.

Următoarea pe lista invitaţilor a fost Lora, care a concertat mai bine de 40 de minute. Apoi, până la miezul nopţii a cântat Smiley. ”Cai verzi pe pereţi”, ”Nemuritori”, ”Oficial îmi merge bine” sau ”Acasă” au fost melodiile care au încins atmosfera la Beclean, iar Smiley şi trupa lui au fost impresionaţi de numărul mare de oameni prezenţi în Piaţa Mare, care ştiau versurile pe de rost.

La finalul concertelor, primarul oraşului Beclean a numărat împreună cu publicul secundele rămase până la startul focului de artificii, care a încununat Zilele oraşului. Înainte de spectacolul pirotehnic, Nicolae Moldovan a ţinut să le mulţumească celor prezenţi la concert pentru alegerea făcută, dat fiind faptul că artiştii aduşi anul acesta la Beclean au fost aleşi în urma voturilor cetăţenilor.

”Aţi ales bine! Vă mulţumesc şi la mulţi ani, Beclean!”, a spus primarul Nicolae Moldovan.

1 connect-r beclean 2 public beclean concert 3 lora beclean 4 public beclean 5 denes moldovan concert iun 6 smiley beclean 7 poublic beclean 8 artificii beclean

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.