Unii localnici din Sîngeorz-Băi spun că au semnat pentru asfalt, nu pentru demiterea primarului

Holistic

Unii localnici din Sîngeorz-Băi l-au luat la rost pe primarul Traian Ogâgău legat de modernizarea unor străzi, ei spunându-i că au semnat pentru ca să-l ajute să modernizeze infrastructura oraşului. În realitate însă, susţine primarul, semnăturile au fost folosite de cei care cer organizarea referendumului pentru demiterea sa.

„No dom’ primar, cân asfaltezi că așa nu să mai poce?!  Știu, când o să aprobe Guvernul proiectul DEPUS DE ANUL TRECUT pentru asfaltări, lele Ioană, dacă nu o să luăm credit bancar și asta e…!

…pă cum, că o fost pi la mine Morar cu eștia să semnez ca să te ajiutăm să ne asfaltezi, să ne faci puncea, să fași șeva!

Te-o mințit lele Ioana, au adunat semnăturile să facă referendum nu să mă ajute, să ne încurce!

… O mire-să lumea ge tălantu lor azi șî mâine, nu li lor rușâne, nu li bugăt cât o furat… ?! Pui, Domne iartă-mă… !”, a reprodus pe Facebook primarul un dialog cu o localnică.

Tot aici, el a adăugat: „Așa cică umblau prin oraș după semnături impostorii care au mâncat din cămara sîngeorzenilor atâta timp! …. semnați aici să ajutăm primarul să facă treabă!!!  Mare ți-e gradina, Doamne! Oare cine îi învață!? Se autosesizează domnul prefect? Ne dă și nouă UN SINGUR MOTIV pentru ca să pot justifica atunci când vom cheltui banii sîngeorzenilor pentru referendum??? Sau e directivă? Vom vedea, dar nu ne mai luați de proști!”, a scris Traian Ogâgău.

Întrebat de Timp Online dacă mai sunt şi alte cazuri de cetăţeni care au fost induşi în eroare, edilul a răspuns: „Absolut. Am mai auzit că au mai fost păcăliţi oamenii să semneze ca să nu se facă în locul sălii de nunţi capelă, diverse aberaţii, dar asta a pus capac la toate. Au folosit apoi semnăturile pentru ca să ceară organizarea referendumului. Prefectul nu vrea să la dispoziţie nici în Justiţie, nicăieri, o motivare, o justificare a cererii pentru organizarea referendumului ca să poată fi votat un buget în acest sens. Să pună listele cu semnături la dispoziţie ca să le verifice Poliţia. Ei tot așa spun că sunt semnăturile și e suficient, dar nimeni nu le-a verificat! Păi așa facem oriunde referendum”, a declarat Traian Ogâgău.

Potrivit primarului, localnicii din Sîngeorz-Băi au numeroase alte nevoi şi nu sunt de acord să cheltuiască banii oraşului, şi aşa puţini, pe referendum.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. MIHAI

  Felicitari primarului Traian Ogagau care a ilocuit uritu,perimatu si vechiu la primaria singeorz bai cu noul ,modernul si frumosul.Sanatate maxima si spor la munca primarului modern din orasul care-l conduce. .

  (0)
 2. Lovele

  Dl.primar are halucinații !!!dute lasă poveștile și pune niște piatra pe străzi ,peste apa ca Numa de Facebook și de scandal ești bun…nu o făcut nimic concret de când o venit Numa scandal și circ…,ne rupem mașinile peste apa și cică trăim in oras stațiune !!!ai încurcat oameni cu minciunile tale pentru a putea sa îți atingi scopu…..

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.