Ultima creaţie a lui Maxim Dumitraş revoluţionează designul interior (FOTO)

Holistic

Ultima creaţie a artistului plastic Maxim Dumitraş revoluţionează construcţiile interioare. Timp de trei săptămâni a lucrat la „bijuteria” pe care prietenii lui nici nu ştiu cum să o numească: sobă, şemineu, monument sau operă de artă. Când au văzut fotografiile, unii nici măcar nu şi-au mai găsit cuvintele.

„Undeva, în Bucureşti, o nouă bijuterie marca Maxim Dumitraş. Sobă-şemineu-monument-operă de artă… Perfect funcţională. După trei săptămâni de muncă”, a scris pe Facebook Florin Toma, redactor la revista „Viaţa românească”, care a ataşat şi mai multe fotografii.

„Incredibil de frumoasă! Felicitări!”, a scris Ioan Burlacu, „Frumoasă şi provocatoare!”, a adăugat Dalina Bădescu. „Frumoasă și caldă , două atribute feminine …chiar dacă este, „sobă ” !”, a comentat şi Suzana Fântânariu. „Mai corect: prea frumoasă pentru o sobă!”, a adăugat Ioan Burlacu. „Sau: artă şi căldură!”, a scris Gabriela Cristu. Nicolae Fleissig a spus doar atât: „BRAVO MAX !!!!!!!!!!!!”, iar Roxana Vlad a ţinut să remarce: „Absolut superbă! Maxim Dumitraş eşti genial! Felicitări!”.

Cel mai apreciat comentariu a fost al criticului de artă Pavel Şuşară: „Nasol, Max! Este singura sobă care se vinde cu casa bonus”.

Sursa foto: Facebook 

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Adrian C.

  Domnul Dumitraş a reuşit să facă ceea ce Uniunea Scriitorilor, Guvernul României si Consiliul Judetean Bistrita-Nasaud nu au reuşit.
  Satul de creatie al artistilor plastici din Dosul Gârciului înfiintat de domnia sa este funcțional, pe când Casa Scriitorilor de la Valea Vinului este o ruină.
  Vedeți de asta merg prost companiile de stat CFR, Tarom, Poşta Română etc., pentru că statul este cel mai prost administrator.

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.