Tribunele stadionului, pline. Ioan Repede: Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru libertatea de a organiza asemenea întâlniri (VIDEO)

Merigo

Tribunele stadionului „Jean Pădureanu” s-au umplut din nou miercuri după-amiaza când, la Bistriţa, a ajuns Grupul „Speranța și Prietenii”, alături de grupul „The Messengers” care au inclus oraşul nostru în turneul de evanghelizare din acest an. Sute de credincioşi penticostali, baptişti şi de alte confesiuni au venit să-i asculte cântând, dar şi să audă cuvântul de învăţătură al pastorului Nelu Brie.

 

Amfitrionul evenimentului a fost omul de afaceri Ioan Repede care a spus în deschidere: „Vă mărturisesc faptul că totdeauna când particip la întâlniri în care este cinstit Domnul Isus Hristos, Mântuitorul meu şia l dumneavoastră, am o deosebită bucurie. Astăzi, împreună, noi cei din Bistriţa, cu musafiri din ţară şi străinătate, îl vom lăuda pe Domnul Iisus Hristos în acest stadion. Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru libertatea de a organiza asemenea întâlniri şi crem ca tot ce se va face în această după-amiază să fie sub domnia lui Iisus Hristos. Şi să se facă cu resursele lui Dumnezeu”.

Ioan Repede l-a scuzat apoi pe primarul Ovidiu Creţu care, deşi iniţial a spus că va participa la evanghelizare, nu a mai reuşit să ajungă.

„Vă transmit salutul domnului primar (al Bistriţei, Ovidiu Creţu -n.r.) care iniţial ne-a transmis că va fi cu noi, dar a apărut ceva care l-a reţinut să fie cu noi în seara aceasta. Aş vrea să îl scuz pentru că totdeauna a fost disponibil să participe la asemenea evenimente. Şi îi mulţumim lui Dumnezeu că avem un primar creştin care apară în public valorile creştine. Dumnezeu să îl binecuvânteze în tot ceea ce face în municipiul Bistriţa!”, a spus Ioan Repede. La aceste cuvinte, tribunele au răsunat: „Amin!”.

Participanţii la evanghelizare au cântat alături de membrii grupului „The Messengers”, format din români stabiliţi în Statele Unite ale Americii şi de „Speranţa şi Prietenii”.

Grupul Speranţa şi Prietenii a mai susţinut un concert la Bistriţa, tot pe stadion, în urmă cu trei ani, iar „The Messengers” s-au aflat pentru prima oară în oraşul nostru.

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. Vasile

  Dacă niște tineri ar solicita să joace un meci de foutsal in casa lor de rugăciune ar sări drept in sus.Meciul de fotbal dintre Voința Cetate si U Cluj nu sa putut disputa pe stadion,motivînd executorul judecătoresc că este in litigiu,de ce pentru unii mumă și pentru altii ciumă? Penticostali sunt mai presus de lege?

  (34)
  • Lovele

   Niște prosti care comentează la orice!.,cum sa comentezi un asemeni articol care îndeamnă lumea la bine și pace ,fotbalu aduce ura și multă prostie,Evanghelizarea duce la apropiere de Dumnezeu .,roagate sa nu fi pedepsit ateule!!!!!

   (-37)
  • Arpad

   @ lovele
   Daca n-ai fost ironic atunci esti prost gramada!
   Vasile are dreptate !

   (21)
 2. Podean

  Cretu nu a putut participa pentru ca i se vad frunzele de la morcovul pe care il are dupa controlul curtii de conturi.

  (19)
 3. alin

  Domnilor „pocaiti”,va rog sa-mi raspundeti sincer la urmatoarele intrebari si conform Bibliei. De ce luxul si opulenta sunt la loc de cinste in viiteli voastre? De ce liderii vostri sunt implicati in politica intr-un mod lucrativ? De ce fetele,femeile voastre sunt cele mai materialiste fiinte ? Persoane mai superficiale decat pocaitii de BN eu nu am mai vazut,si am umblat in Europa.Ei promoveaza teoretic vesnicia langa Cristos in Noul Ierusalm dar practic adora lumea de aici,isi construiesc cela mai mari si frumoase case,masini de lux(Doamne si fereste ca masina sa fie de fabricatie autohtona)cauta doar finantari grase(ciorle)prea putini angajati in fabrici o sa gasesti,se trateaza la cele mai tari clinici(asa incredere au in ce-i asteapta,de aceea mai vor aici) In concluzie pentru mine sunteti cei mai mari fatarnici…Si sincer nu am treaba cu doctrina

  (30)
  • Joseph Porta

   La origine sunt ortodocși , majoritatea , așa că așchia nu sare departe de trunchi…astea sunt ,,religii” de fațadă , în fapt întreprinderi comerciale pentru care singurul lucru sfânt este BANUL.

   (7)
 4. Ionut

  La frații noștri botezați în apă de ploaie totul se învârte în jurul BANULUI!
  Uitați -va un pic la ei duminica când ies de la adunare (mai ales cei din Decebal )ce „saraci”sunt! !??
  Nu vedeți ca în orașul ăsta cele mai mari afaceri le dețin așa zișii „pocăiți „!?
  Da ,foarte mulți au trecut oceanul, s-au botezat din ION în JOHN ,au încasat cateva mii de dolari și acum ne arată calea spre rai!
  Chiar cred unii ca toti suntem prosti? ?
  Despre zeciuiala lunara nu pomenesc nimic dar știu sa zică ca ortodocșii sunt așa și așa. …
  Da fraților ,ortodocșii beau ,dansează, unii fumează, dar VOI LE FACEȚI ÎN ASCUNS MULT MAI BINE! !!
  ÎI întreceți pe farisei și cărturari! Felicitări

  (15)
 5. Dio

  Daca pocaitii ar fi cei mai saraci sti ce ai zice?
  „Pocaitii,ce Dumnezeu mai au si pocaitii ca toti sunt saraci si vai de ei”nici cum nu e bine.
  Chiar daca unii dintre ei te-au dezamagit,si poate pe buna dreptate zici asa,nu uita Alin,mantuirea e personala.
  Dumnezeu sa te binecuvinteze!

  (-7)
 6. Bistrițean

  Sunt ortodox si nu am de gand sa schimb ceva la religia mea dar nu am cum sa nu apreciez un om ca domnul Repede. Am văzut foarte multe comentarii răutăcioase dar va spun doar atât: nimeni nu va oprește sa faceți bine sau sa va ajutați intre voi și domnul Repede este cel mai bun ecemplu! Ceea ce au realizat acești oameni se datorează faptului ca se ajuta intre ei. Pentru asta foarte multe afaceri sunt conduse de penticostali și adventiști.

  (2)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.