Trafic rutier închis și pe alte străzi. În ce zone din oraș se toarnă asfalt

Holistic

(FOTO-VIDEO) În cadrul programului de reparații curente străzi derulat prin Direcția Servicii Publice Bistrița, Primăria Bistrița anunță următoarele:

”În perioada 27-28 iunie se execută lucrări de turnare mixtură asfaltică pe partea carosabilă a străzii Nicolae Titulescu;

În perioada 28-29 iunie se execută lucrări de turnare mixtură asfaltică pe partea carosabilă a străzilor Zimbrului și Ștefan cel Mare.

Pe perioada lucrărilor traficul rutier va fi închis. Toate lucrările vor fi semnalizate corespunzător. Rugăm participanții la traficul rutier să dea dovadă de înțelegere și să folosească trasee alternative”.

Potrivit viceprimarului Cristian Niculae, până acum s-a turnat asfaltul și sunt foarte aproape de finalizare lucrările pe următoarele străzi: Victor Babeș, Tănase Tudoran, Andrei Mureșanu (de la intersecția cu str. Năsăudului spre Drumul Dumitrei Vechi), Ștefan Octavian Iosif, Constantin Dobrogeanu Gherea, Zorilor, Vasile Alecsandri, Piața Mică, Toamnei, Narciselor, 1 Mai, Scurtă, Solomon Haliță, Simion Bărnuțiu, Sergent Major Octavian Popa, Lupeni, Ioan Luca Caragiale, Mihai Eminescu (între B-dul Republicii și str. Gh. Șincai). În aceste zile se toarnă asfalt pe str. George Coșbuc, str. Zimbrului, str. Nicolae Titulescu. Sunt în pregătire pentru asfaltare străzile Vasile Conta, Ion Minulescu, Sucevei, Cerbului, Tărpiului (între str. Dimitrie Cantemir și str. Drumul Cetății). ”Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate în trafic datorită închiderii acestor străzi, profităm de starea vremii pentru a finaliza aceste lucrări în cel mai scurt timp posibil”, spune viceprimarul Bistriței.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Cornel B

  Super inițiativă!
  Viceprimarul Niculae face nu stă la povești!
  Se vede că omul vine din mediul privat unde nu pică nimic din cer…
  Sper să o țină tot așa că de promisiuni suntem sătui si vrem fapte!
  Oare acum ce vor mai zice liberalii ? Nici asa nu-i bine ?

  (-16)
 2. Siserman

  Misto, celelalte deja au terminat treaba?
  Pai in ritmul asta asfaltam toata Bistrita anul acesta.
  Bravo domnu vice, treaba buna

  (-17)
 3. Cristi C

  Lingăi scărboşi și pupincuristi, sau aceleași laude făcute de nicolae sub nume false?. Oricum, jalnici! #fărăpsdistiînfuncțiipublice

  (-1)
 4. stefan

  Corectie: pe Stefan cel Mare s-a inceput asfaltarea in 27 in jurul orei 10, neanuntat, de umblau politistii locali dupa proprietarii de masini sa-i roage sa mute masinile… profesionisti, ca de obicei.

  (1)
 5. Ovidiu Florean

  Administratie PSD : administram prost taxele si impozitele cetatenilor , furam cat putem din taxele si impozitele cetatenilor , ne laudam cu taxele si impozitele cetatenilor , avem pretentii sa ne multumeasca cetatenii pentru asta si sa ne si voteze . Derbedeii astia au cheltuit la municipiu de cand e Cretu primar fix 600 de milioane de euro . Modul asta de lucru tine de conceptul de subminare economica , nu de cel de administratie publica .

  (8)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.