TNL BN: Mai avem nevoie de Tineret şi Sport?

Holistic

”Tineretul Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud îşi exprimă nemulţumirea în ceea ce priveşte desemnarea pentru funcţia de ministru al Tineretului şi Sportului a domnului Marius Dunca. Într-un moment de cumpănă în care se află cele două domenii atât de importante pentru societatea românească, coaliţia care se află vremelnic la guvernare a ales să trimită în fruntea ministerului de resort o persoană care nu are nicio legatură cu domeniul tineretului şi sportului, mai grav, această persoană fiind demisă de la conducerea instituţiei (Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor) pe care o coordona în urma tragediei de la Clubul Colectiv din toamna anului 2015”, spune, într-un comunicat, președintele executiv al TNL Bistrița-Năsăud, Cosmin A. Moldovan.

”După rezultatele sub aşteptări obţinute de către sportivii ţării noastre la Jocurile Olimpice de la Rio desfăşurate vara trecută, pregătirea unui nou ciclu olimpic reprezintă o prioritate pentru cei care conduc frâiele sportului. Implicarea în tot mai mare măsură a politicului în sport, ne-a dovedit, mai ales în ultimii ani, că afectează obţinerea de performanţe, un exemplu fiind recentele alegeri de la şefia COSR când sistemul politic a încercat să îşi impună omul, lucru nereuşit de altfel. Acest lucru trebuie să dispară pe viitor, iar guvernul, prin ministerul tineretului şi sportului, trebuie să adopte urgent reforme, măsuri şi programe care să ducă la revigorarea sportului în România pentru următoarele cicluri olimpice. În ceea ce-i priveşte pe tineri, aceştia trebuie să beneficieze în primul rând de măsuri de îmbunătăţire pentru plasarea pe piaţa muncii, Pentru ca acest lucru să dea rezultate, bugetul alocat tineretului trebuie să devină o prioritate pentru integrarea tinerilor pe piaţa muncii, pentru a evita creşterea pe viitor a costurilor şi a diminua cât se poate plecarea tinerilor în străinătate după finalizarea studiilor şi nu numai. Cu speranţa că toate aceste lucruri se vor implementa, sperăm că în structurile ministerului vor fi cooptaţi oameni competenţi si specialişti care sa ducă la îndeplinire reformele necesare pentru revigorarea domeniului tineretului şi sportului”, menționează sursa citată.

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Rebrişoreanul

  Ce înseamnă vremelnic la guvernare măi oacheşule_ S-au de fapt ce competenţe te îndreptăţesc pe tine să-ţi dai cu părerea? Stai cuminte în banca ta, vremea politicii pt. voi a trecut iar pt. tine mânzule, probabil că e prea devreme să judeci pe cineva. Vedeţi-vă de pluguşorul vostru.

  (0)
 2. Adrian C.

  In România se exagerează. Toți cred că ministrii trebuie să fi activat in domeniul pe care in conduc, sau să fie tehnocrați.

  90% dintre ministri din Danemarca sunt foşti membri ai organizatiilor de tineret ale partidelor politice. Au studiat stiinţe sociale si nu au muncit niciodată.
  1. Student stiinte sociale
  2. Te inscri in TSD sau TNL
  3. Ajungi ministru
  Ministri se descurcă foarte bine, chiar dacă toți au studiat stiinte sociale.

  (0)
 3. grigore rus

  Adevarul e ca in TNL Bistrita-Nasaud trebuie o schimbare de sus in jos… nu atrageti tineretul deloc , lider slab la TNL..

  (0)
 4. Liviu

  Mai gargara putreda,ati pierdut alegerile la scor,acum ciocu mic sa vedem de ce sunt in stare cei alesi.Voi ati demonstrate ca sunteti slabi si impotenti,atat politic cat si technocrat.

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.