Tineri din Bistrița, prinși de jandarmi cu droguri asupra lor (VIDEO)

Holistic

Doi tineri de 19 respectiv 30 de ani s-au ales cu dosar penal deoarece deţineau asupra lor droguri de risc. Ei au recunoscut că au și fumat substanțele respective.

O patrulă de Jandarmerie aflată miercuri 16 mai într-o acţiune în zona Subcetate din Bistrița, a sesizat că două persoane aveau un comportament ciudat. Imediat, jandarmii s-au apropiat de tineri şi au observat că aveau asupra lor un plic transparent din plastic, cu dimensiunea de 3-4 cm, care conţinea o substanţă de culoare maronie.

”Fiind întrebaţi de unde au acest plic, cei doi au afirmat că l-au cumpărat de la o persoană necunoscută şi au recunoscut că au consumat prin fumare această substanţă. Pe numele celor doi au fost întocmite actele de sesizare, pentru infracţiunea de “deţinere de droguri de risc”. Ulterior, persoanele au fost predate către IPJ BN în vederea continuării cercetărilor”, informează Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud.

Conform legii, “cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc, pentru consum propriu, fără drept, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani, sau cu amendă”. Totodată, pentru drogurile de mare risc, pedeapsa este închisoarea de la 6 luni la 3 ani.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.