Terraqua Open 2019: Jucători din 23 de orașe, 40 de meciuri pe zi, emoții, bucurii, surprize

Holistic

(FOTO) Fiecare ediție a Terraqua Open este o poveste despre oameni: tineri, vârstnici, copii, amatori ai jocului de tenis de câmp. Unii veniți să joace, cu gândul la trofeul de campion, alții să-și susțină prietenii, dar și foarte mulți pentru a se bucura de atmosfera creață.

Așa a fost și cea de-a VI-a ediție a turnelui de nivel PLATINUM care s-a desfășurat în weekend-ul ce tocmai a trecut la baza sportivă Grand Slem Tennis Club-Bistrița.

Desfășurată în parteneriat cu Circuitul național Tenis Partener și având ca Title Sponsor firma bistrițeană Terraqua Water Systems, competiția a stârnit interesul jucătorilor veniți din 23 de orașe, de la cele mai apropiate: Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Satu Mare, până la cele mai îndepărtate: Timișoara, Sibiu, Brașov și chiar din capitala Republicii Moldova, Chișinău.


Patru zile cu peste 40 de meciuri în fiecare dintre ele, cu emoții, bucurii și dezamăgiri. Patru zile în care organizatorii au reușit să țină terenurile de joc în cele mai bune condiții, iar jucătorii să ofere spectacol celor veniți să-i susțină.

Nu au lipsit surprizele deja tradiționale oferite la tombola BMW Artizan și cele două seri cu gulaș la ceaun, totul într-o atmosferă de sărbătoare, astfel încât toți cei prezenți au putut să simtă că acest turneu este pentru și despre ei.

Și pentru că acest turneu a fost dedicat tuturor, am folosit bucuroși prilejul să le vorbim celor veniți din diversele colțuri ale țării despre unul dintre cele mai frumoase și îndrăznețe proiecte marca Tășuleasa Social, VIA TRANSILVANICA.

Le mulțumim tuturor pentru implicare!

Pe de o parte, organizatorilor, Grand Slem Tennis Club și Tenis Partener, sponsorilor: RCB Electro`97, Romfulda, Carpath Weld Industries, Acetica Company, Sepia Print, GSB Electric și BMW Artizan și pe de altă parte, jucătorilor, fără de care acest turneu nu ar există și fanilor prezenți ai acestui sport, în care găsim două caracteristici esențiale și sperăm noi, universale: fair play și respect!


Ne revedem la ediția a VII a Terraqua Open – 2020”

Echipa Terraqua

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Victor

  Frumos, Este atmosfera faina si terenuri bune.
  Lipseste insa o trecere de pietoni semaforizata in dreptul intrarii pe care entuziasti tenisului de toate varstele sa poata traversa strada Drumul Cetatii, Este nevoie de aceasta trecere semaforizata mai ales din cauza ca trotuarul exista numai pe partea cealalta a strazii Drumul Cetatii si traficul auto pe aceasta strada este putin mai mult decat aglomerat.

  (6)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.