TeraGlass are un nou director general

Holistic

TeraGlass, compania care deține portofoliul de tâmplărie termoizolantă al Grupului TeraPlast, are un nou director general. ”Grupul TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, anunță numirea lui Bela Varga în poziția de director general al TeraGlass. Bela Varga activează de peste 20 de ani în domeniul tâmplăriei PVC, iar în ultimii patru ani a condus în calitate de director general unul dintre cei mai importanți producători de pe piață”, anunță compania.

”La TeraGlass, avem obiective ambiţioase şi proiecte ample în derulare, pentru care expertiza în domeniu este esenţială. Parcursul profesional al d-lui Varga şi experienţa sa internaţională îl recomandă întru totul pentru această poziţie. Astfel, suntem încrezători că TeraGlass va avea o creștere susținută, în acord cu obiectivele setate pentru următorii ani”, a declarat Alexandru Stânean, administrator TeraGlass.

”Sunt încântat să fac parte din Grupul TeraPlast, unul dintre cei mai mari şi dinamici jucători din sectorul construcţiilor. TeraGlass s-a dezvoltat frumos în ultimii ani și există în continuare perspective favorabile de creștere. Împreună cu echipa vom continua dezvoltarea brandului atât pe plan local, cât și internațional”, a declarat Bela Varga, noul director general TeraGlass.

Bela Varga are o bogată experiență în domeniul tâmplăriei PVC, ocupând de-a lungul timpului funcţii în departamente diverse, precum vânzări sau infrastructură, din poziţii de Sales Manager sau Șef birou regional vânzări. Acesta a beneficiat, de asemenea, de expunere internaţională, având atribuţii în regiune, în calitate de Șef departament infrastructură pentru România, Macedonia și Ungaria. A fost, totodată, membru în Consiliul de Administrație în cadrul unei companii producătoare de soluții pe bază de polimeri.

TeraGlass, compania care deține portofoliul de tâmplărie termoizolantă al Grupului TeraPlast, deține o fabrică în Bistrița cu o capacitate de 120.000 unități/an. Anul trecut afacerile companiei au crescut cu 26%, față de anul 2017. Mai mult de 70% din cifra de afaceri a TeraGlass din 2018 a provenit din export, cele mai importante piețe fiind cele din Germania, Ungaria, Cehia, Austria, Slovenia sau Slovacia.

Având în vedere cererea aflată în creștere, TeraGlass și-a propus extinderea capacității de producție. Astfel, a fost demarat un proiect finanțat prin schema de ajutor de stat, în valoare totală de 3,5 milioane de euro. Fabrica TeraGlass din Bistrița va fi modernizată la cele mai înalte standarde și va beneficia de un flux de lucru complet automatizat pentru producția ferestrelor și ușilor din PVC. Finalizarea proiectului va avea loc în toamna acestui an, iar producția pe noile linii va începe în prima parte a anului 2020.

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.