Teatru la Palatul Culturii

Holistic

La Palatul Culturii din Bistrița va avea loc în 31 mai, ora 18.00, spectacolul cu piesa ”Un capricorn sub stele”, regia: Brândușa Novac. Distribuție:  Magda Catone, Anca Sigartău, Andrei Duban

O comedie efervescentă, de calitate, care te va face sa trăiești împreună cu actorii emoțiile pasionale ale vieții!

Într-o atmosferă a filmului, își face aparitia teatrul de bună calitate, dar nu oricum, ci folosind mijloacele cinematografice în spectacol. Este un spectacol în care artele se întrepătrund creându-se un tot unitar magnific! Magda Catone, Anca Sigartău și Andrei Duban nu numai că interpretează roluri magistrale pe textul marelui dramaturg Alexei Galin, ci vin și cu harul lor în muzică, în muzica live pe care o vor cânta împreună cu Gorgon Band. Și dacă palmaresul celor trei protagoniști nu mai are nevoie de nici o trimitere la zecile de roluri jucate în teatru și film, iar succesul lor este incontestabil, vă atragem atenția și asupra instrumentiștilor. Gorgon Band au susținut mii și mii de spectacole în toată lumea, cântând la 15 instrumente de suflat și au câștigat în cariera lor nenumărte premii internaționale de valoare, culminând cu premiul pentru muzică obținut la Festivalul de la Monte Carlo. Muzica acestui spectacol nu este aleasă întâmplător, ea punctând și crescând valoric momentele emoționale sau cele de comedie. Muzica nu apare ca un pretext, ci este liantul forței și nobleței unui spectacol de o inestimabilă valoare. Suntem în lumea filmului și a teatrului prin decorurile realizate de Noni Molete, un consacrat scenograf în arta spectacolului și a filmului. Este eleganță, este stil și este profesionalism într-un spectacol pus în scenă de bagheta regizorală a Brândușei Novac, care la rândul ei a primit în cariera sa artistică zeci de premii nationale si internationale. O echipă de exceptie, care vă propune un spectacol de excepție, într-o locație la fel de exceptională, astfel încât veți intra în lumea filmului prin teatru și în lumea teatrului prin film!

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.