Tășuleasa Social: Pădurea Transilvania 4.0 se plantează în 28 octombrie. Înscrieri online

”A venit timpul să punem de o împădurire în această toamnă. Împădurirea va avea loc în 28 octombrie. Am ales locul de plantare la Tritenii de Jos, judeţul Cluj, comună care are mai puţin de 1% suprafaţă împădurită. Va fi o experienţă pe cinste, aşa cum ne-am obişnuit! Vă aşteptăm cu mult drag şi putere de muncă! Trăim în aceeaşi pădure!”, anunță Asociația Tășuleasa Social.

Tăşuleasa Social pune la dispoziţie transport din: Bistriţa, Tg. Mureş şi Cluj. Plecarea din Bistriţa va fi sâmbătă dimineaţă la ora 7:30 din parcarea din faţă Palatului de Justiţie Bistriţa, sunt rugați să se înscrie voluntari cu experienţă la cel puţin două alte acţiuni de împădurire cu Tăşuleasa Social.

Locaţia exactă de plantare este aproape de centrul satului, la 300 de metri de şcoală. Estimativ, acţiunea de împădurire va începe la ora 10:00, după împărțirea voluntarilor pe parcele, a brățărilor şi după o şedinţa tehnică şi de protecţia muncii. Brăţările vor avea o cifra care va trebui să coincidă cu numărul parcelei pe care va trebui să planteze voluntarul.

În jurul orei 13.30 vom servi masă şi sperăm că în jurul orei 15:30 să fie terminată treaba şi să ne întoarcem spre casele noastre.

Înscrierile se vor face AICI.

Eugen Gheorghe

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.