Tânărul care şi-a inscripţionat motocicleta cu mesaje anti-PSD: E atitudinea unui om ajuns la saturaţie

Holistic

(FOTO) Un tânăr de 27 de ani din Bistriţa, care susţine că e artist, a decis să protesteze împotriva partidului de guvernământ folosind metoda devenită virală în acest sezon estival: şi-a decorat motocicleta atât în faţă, cât şi pe părţile laterale cu mesajul ce poate fi observat în fotografii.

 

Tânărul a fost filmat duminică seara de Cristian Berari de la AS TV, imaginile fiind postate pe pagina acestuia de Facebook (DAŢI CLICK AICI ). El l-a întrebat pe tânăr de ce a recurs la acest mod de a protesta.

„Depinde din ce perspectivă mă întrebaţi. PSD-istă? Ca să ştiu dacă pot să vorbesc, raţional sau pe partea emoţională. Aş putea să scriu un eseu întreg despre chestia asta, ceea ce, din păcate, nu îmi permite timpul”, a spus tânărul care a preferat să spună că îl cheamă Cristi ca să evite eventualele repercusiuni.

„Sunt bistriţean. Momentan lucrez pe partea artistică. Am făcut 12 ani de muzică clasică şi m-am reprofilat pe arta plastică. Provin dintr-o familie în care tata cânta muzică populară.  Am cântat şi eu în ansamblul folcloric, dar nu m-am adaptat foarte bine. Am cântat vreo 3-4 ani, dar nu era pentru mine. În România, dacă vrei să trăieşti din arte e foarte greu. Dacă vrei să trăieşti din muzica clasică trebuie să pleci în străinătate, dacă vrei să cânţi manele, ai o şansă aici, dar e un pic frustrant să înveţi atâţia ani muzică clasică, iar în final să te compromiţi şi să cânţi o muzică de clasa a III-a”, şi-a început el povestea.

Întrebat de ce a adoptat metoda şoferului venit din Suedia, el a răspuns: „Sincer m-am gândit la chestia asta înaintea şoferului din Suedia, dar mi-a luat-o înainte că nu eram în ţară atunci. Pentru mulţi s-ar putea să pară un pic vulgar, dar problema e că atunci când ai nişte aşteptări, când eşti frustrat an de an, ajungi ca, la un moment dat, în situaţii de genul asta, să iei măsuri radicale. Nimănui nu-i place să stea în stradă să protesteze, cred că asta e atitudinea unui om ajuns la saturaţie”.

Până acum, tânărul spune că nu a avut probleme cu Poliţia. „Eu am fost la Cluj la Untold. Poliţiştii de acolo sunt foarte deschişi. Nu am avut nicio problemă, ba chiar au venit şi şi-au făcut poze cu motocicleta. Neoficial, un echipaj chiar m-a felicitat. Majoritatea erau poliţisti sub 35 de ani. De la depărtare îmi făceau poze, ceea ce demonstrează clar că nu-s clienţi politici, că o instituţie e liberă să-şi facă treaba aşa cum trebuie, independent de clasa politică de la putere. Am apreciat foarte mult chestia asta. Aici (la Bistriţa-n.r.) nu am apucat să circul foarte mult. Am tendinţa să cred că s-ar putea să nu existe la fel de multă libertate ca acolo la Cluj, un oraş cosmopolit”.

Întrebat din ce trăieşte şi cum se descurcă, tânărul a spus că stă în continuare cu părinţii: „Am primit un contract în străinătate pe partea de arte plastice şi am tratat cu managerul să mă duc când vreau şi să mă întorc când vreau, fără să fiu nevoit să stau acolo. Sper ca, într-o zi, lucrurile să se aşeze şi să fie mult mai ok, să avem într-adevăr o ţară europeană şi faptic, nu doar cu numele. Sper să ia o amploare cât mai mai mare semnăturile cu #Fără Penali în funcţii publice. Eu, unul, am semnat”.

Şoferul care a început seria protestelor anti-PSD utilizând această expresie lucrează în Suedia şi se numeşte Răzvan Ștefănescu. El a intrat în România pe 17 iulie 2018. Primul echipaj de Poliţie l-a oprit în Hunedoara. A constatat că autovehiculul este înmatriculat în Suedia, țară care permite și înregistrarea de plăcuţe personalizate pentru 640 de euro, şi i-a urat drum bun. Șoferul a fost lăsat să circule în țară. În tot acest timp, poliția a căutat să afle dacă are sau nu voie cu numerele obscene. Ofițerii au cerut clarificări din Suedia. Primul răspuns a venit pe 20 iulie, dar bărbatul a șofat și după această dată.

Abia la 13 zile de la revenirea lui Răzvan Ștefănescu în țară, polițiștii au luat măsuri. La ora 6 dimineața, un echipaj l-a oprit în drumul spre mare cu familia, undeva pe Bulevardul 1 Decembrie. I-au ridicat plăcuțele pe loc, pe motiv că sunt ilegale, dar și permisul de conducere. Bărbatul s-a ales cu dosar penal, dar ulterior Poliţia a cerut Parchetului clasarea dosarului său.

„Mi se pare un lucru corect clasarea dosarului, pentru că de la bun început m-am simțit nevinovaat, nu am săvârșit nicio infracțiune. E un lucru normal. Momentan, vreau să plec două-trei zile, am un prieten la Cluj, m-a invitat la Untold. Aștept rezoluția de la procuror și apoi vedem. (…) Nu am crezut că o să am probleme, de aceea am mers și cu numere. Dacă încălcam regulile de circulație, probabil. Mi s-a părut incorect, puteau să mă anunțe de la bun început că nu am voie cu numerele. (…) Mi-au stricat concediul”, a declarat Răzvan Ștefănescu, în fața Brigăzii Rutiere din Capitală.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Comentarii

 1. Gelu

  Avem si noi naucii si dobitocii nostrii….atata are in cap….restu ii goooooooooooooool…..Chestia asta va avea un efect invers…..victimizeaza PSD-ul care castiga voturi si simpatizanti..

  (0)
  • raspuns

   niciodata in romania asa ceva nu va duce la cresterea voturilor psd….
   in romania e clar…nivelul iq a unei categori este direct proportional cu cei ce voteza psd
   ca sa voteze si altii cu psd trebuie doar sa le umbli la …cerebel…
   eu sper ca cei cu iq scazut sa faca eforturi si sa-l depaseasca sa adopte cloganul mpuie mpsd!

   (0)
  • E trendy să fii obscen

   Ai dreptate! Majoritatea tăcută o să se razbune la vot. Toți MUIANEZII ăștia i să-și ia m..a înapoi cu dobândă !

   (0)
  • La alegeri n-aveți nicio șansă

   Da, asta o dovedesc zilnic Dracnea, Nicolicea, Șerban. Însă trebuie cineva să le explice cuvântul trendy deoarece la pesediști engleza este un fel de black box. În schimb voi puteți să vă puneți de-a latul ca dalatul și să vă dați de-a halaripul ca lovele, că de data asta la Bistrița, la alegeri, n-aveți nicio șansă. Știți de ce? Pentru că și la Bistrița, m..e PSD.

   (0)
  • Tudor

   Saracul PSD… probabil ca se simte foarte lezat! Iti dai tu seama, asemenea abuz asupra PSD’ul?!

   (0)
  • Alan Dala

   Nu e vorba de abuz asupra PSD-ului, e vorba ca poti afisa public asemenea mizerii.
   Banuiesc ca la voi in familie asa se vorbeste si de aceea esti foarte incantat de asemenea mesaje.

   (0)
  • Alan Dala

   Oare secta fratelui Robi Roberto nu si-a exprimat nicio parere in legatura cu aceste „forme de protest”?

   (0)
  • Dracnea și sataniștii

   Dracnea este Satana ori lupta împotriva lui Dracnea, cu o cohortă de sataniști bistrițeni este o idee foarte bună, poate chiar câștigătoare. Atenție că la Bistrița, Satana are un plan, și-a activat deja câțiva sergenți. Cel mai prost este Lovele, un needucat agramat cu care nu se poate deloc negocia. Rabinul și Alan Dala sunt doar doi plutonieri sfertodocși, „intelectualii” lor. Atâta pot ei scoate. Troienii au pierdut războiul. În schimb sataniștii bistrițenii, în lupta lor cu pesedeii, trebuie să câștige. Bravo băiatului cu motocicleta!

   (1)
 2. obbywan

  mda alt nebun
  suntem oricum o rasa ciudata noi romanii cred ca si extraterestrii daca vin, o sa se mire din ce dreaq aluat suntem facut, dezbinarea e oricum munca psd, pdl, pntcd, romania mare, udmr, usr, pnl, unpr, pmp, toti da toti au muncit sa creeze dezbinarea asta intre noi, asta plus IQ si capsorul fiecaruia, scoala, educatia toate impreuna fac ca tara sa fie asa cum e subdezvoltata, como si dice, pe ultimele locuri la orice…orice….suntem si fuduli of course, e mare antipesedist peste noapte ca a vazut la alt nauc, dar trebuia intrebat ce cacat au facut ceilalti, autostrazi, metrou, basescienii, pacat va la varsta mea ma duce gandul sa plec de tot, como si dice sa emigrez, cand o sa il calce o masina pe marele motociclist, o sa se intrebe de ce nu am avut spitale etc infrastructura si sigur cu puie psd s-a rezolvat

  (0)
 3. Alan Dala

  Bine ar fi sa mearga la Munca Undeva In Europa.
  Mie mi se pare o parodie totala faza asta cu m*istii din disaspora si faptul ca Bot s-a dus la aia care striga m*ie. Cum sa umble Bot dupa m*ie prin toata Europa? =))
  Deja s-au aglomerat drumurile ca au inceput sa vina lopătarii si clinăresele.
  Sper sa le graveze cineva masinile cu celebrul mesaj, daca tot le place Munca Undeva In Europa.

  (-1)
  • Dala și M..a, cu majuscule

   La „Muncă Undeva în Europa”. Ați priceput mesajul dalatului? Șmecher ca tătâne-so Dracnea. Nu. M..a v-o dăm vouă aici, acum. Rapel: dalat înseamnă nu numai bistrițean cu creier neted, ci și unul spălat pe creier.

   (0)
  • M?ie PSD

   Normal :Comuniștii s-au arătat tot timpul mai patrioți ca restul.JOS COMUNISMUL!!!!!!!!!

   (1)
 4. no name

  UN neadaptat ce sa te astepti de la el,chiar el afirma ca nu sa- putut adapta nici intre ceterasii lui decum cu altii.Noi #REZISTAM la toate cretismele.

  (0)
 5. Alan Dala

  Am vazut ca au pus mesajul si pe gardul casei memoriale a lui Liviu Rebreanu.
  Ce sa astepti de la niste lopatari?

  (0)
  • Lopătari și ospătari

   Bravo, dalatule! La fel spunem și noi: Ce să aștepți de la niște ospătari?
   Pentru cei care nu știu, la Bistrița dalat înseamnă unul cu creierul neted.

   (0)
  • Mesaj de la Liviu Rebreanu

   Mesajul de pe casa Liviu Rebreanu este inspirat din romanul Răscoala – Se mișcă țara! Trebuie să vă dăm și meditații? Nu vă ajunge doar m..e?

   (0)
 6. obbywan

  daca un cretin joaca kiki miki joaca si ei
  daca un cretin cauta pokemoni cauta si ei
  daca unul joaca balena albastra hop si ei
  daca unul scrie je suis la poza de profil hop si ei
  daca un cretin sorosist scrie rezist hop si ei
  daca un cretin il aclama pe HAMSTERUL psdist hop si ei
  acolo unde se duc ei sa munceasca nu au timp de nazbatii daca vor sa faca banu’
  acolo respecta legea draconic, aici lasa-ma sa te las o sa fie plin de accidente tocmmai ca nu respecta nimic
  oare parintii lui cum l-au crescut in era, epoca care dreaq?
  stiu parintii ce face, nu cred!!!
  daca unul pune ceva pe chinuitorul facebook, e trendy deci sa pun si io
  daca unul scrie o prostie hop si eu ca asa e la moda sunt COOL

  uite geniule ce spune un alt artist, e drept mai mare:
  Mircea Cărtărescu: „Dacă veniţi cu «m..e PSD», pe mine să nu contaţi

  si marile publicatii si Tv se intreaba
  Libertate de exprimare sau insultă inacceptabilă?, scrie Euronews.

  Mai lipseste regretatul pt unii SAPPORO cu tricou Puie PSD

  Pt parinti
  Acuma explicati si copiilor minori ce inseamna m…e

  (0)
  • Alan Dala

   Parintii astora de obicei sunt si ei la fel. Din familie invata, eventual le arata practic ce e aia.

   Cand ma uit la ce … din diaspora se intalnesc cu Bot …, eu nu as avea curajul sa le dau lopeti pe mana. Ar scap si de numele de lopatari. =))

   (0)
  • Lopătarii noi

   Dalatule, noii lopătari ai României se cheamă Dragnea, Volcov & comp. Deja cu târnăcopul aceștia au exersat puțin prin morminte, fie ca să voteze moroii și morții, fie ca să ascundă acolo valori. Dalatule, la brutărie se lucrează tot cu lopata. Bistrița le ține pumnii noilor lopătari.

   (0)
 7. F.S.B.N.

  După tot acest festival grețos de ură imbecilă, o să vină alegerile și PSD o să șteargă pe jos cu toți MUIANEZII și cu propaganda care-i injecrează. DEMOCRAȚIA SE FACE LA URNE nu înjurând în stradă ! Vouă MUIANEZILOR dacă sunteți gălăgioși, violenți, adresivi și triviali vă lasă impresia că sunteți mulți, dar din fericire sunteți doar o minoritate abjectă !

  (-1)
  • Alan Dala

   Nu-i neaparat o problema ca injura, toti s-au obisnuit cu ei si cu vulgaritatile lor. Oare strainii de ce zic ca sunt tigani? Normal ca i-au vazut si ei cum se comporta.
   Ei asa vorbesc in familie, asa vorbesc chiar si copiii cu mamele si mamele cu copiii, la ei in familie. Deci nu cred ca a luat pe nimeni prin surprinere limbajul lor.
   Ceea ce deranjeaza este faptul ca au inceput sa-si afiseze vulgaritatile si mizeriile pe strada, astfel incat ne deranjeaza pe noi, cei care nu vorbum asa in familie. Pe net pot sa urle toata ziua toate injuraturile pe care le au in repertoriu, dar sa fie decenti pe strada. Stiu ca am asteptari prea mari de la lopatari si de la copiii lor, dar eu nu mai vreau sa vad pe strada astfel de mesaje. Eu nu stiu de ce politia nu ii ameneaza pentru vulgaritati.

   (0)
  • Dalatule, patinezi!

   Dalatule, atenție la ortografie că patinezi. Îți scapă frânele ca la Dracnea.

   (1)
 8. Noi, muianezii din Bistrița

  Îți mulțumim pentru mesaj însă noi, muianezii din Bistrița, credem în continuare că minoritatea abjectă sunteți voi, dracniștii, nicolicii, șerbanii și alte jeguri care s-au cocoțat pe țară pentru a o face curva lor de serviciu. Auzi, M..e PSD!

  (0)
  • Lovele

   Oricum niște speci cum rar vezi…din țara au plecat 10 %calitate de resursa umană și 10%oameni modești și simpli care au vrut un trai mai bun .,.,,rest sunt pleava societăți ,niște analfabeți cu 5 clase care au făcut 5-10 mi euro și-au luat o mașina ,mesteca guma de parcări vaca la rumegat ,conturi de facebuk…și ei cu lepădați #rezist#au inventat romania!!oameni agresivi ciobani duși in tari civilizate și când vin dd acolo cred ca sau educat la căpșuni și lopata ,și încep frate cu schimbat guverne și președinți lor li se cuvine tot…de i lași de mâna Numa cu gipies pe ei i aduci din București frate ..îs culți din calea afara…dacă le trebue guverne sa stea in țara și sa i suporte pe toți userisiti lor,…..gunoaiele societăți……ei cred ca dacă vorbesc mult vorbesc bine ….

   (0)
  • Lovele - ministrul pesedist al culturii

   Lovele este așa de prost încât în viitorul guvern o să fie numit ministrul culturii. Radu l-a remarcat. Emite pe aceeași lungime de undă cu PSD-ul.

   (0)
 9. cc

  Alan Dala de crezi că au pregătit un fals document de înaltă trădare pt Johannis?
  Pentru că PSD-ului îi ESTE FRICĂ DE URNE!!!! în acest moment.
  Ştiu că furia străzii i-ar mătura .
  Încearcă să cumpere pe toți cu cadouri şi promisiuni. Concedii, zile libere, pensii speciale, pensii mărite pentru funcționărimea obedientă. Cei care încă resistă autotarismului populist şi demagogic sunt pedepsiți prin tăieri prin tăieri de bugete , neangajări nemotivate rațional.

  (0)
  • Cele două Românii

   Degeaba încerci să le explici ceva dalatului, falsului rabin, cu atât mai mult lui lovele. Ei au sistemul virusat, creierul spălat. Fac parte din altă lume decât noi. Ei nu știu ce vrem. Ne socotesc statul paralel, numai pentru că nu suntem ca ei. De fapt nici acuma ei nu pricep de ce Regele Mihai nu a fost oprit în 90 la graniță, de ce România noastră le dă m..e.

   (0)
  • Alan Dala

   Asta e strategia lor si programul lor de guvernare. Normal ca scopul lor final e sa obtina mai multe voturi, scop pe care il are orice politician si orice partid.
   Uite ca Olguta si-a riscat libertatea, comitand o fapta care nu exista, mai exact capital electoral constand in aplauze. =))

   Voiai sa vina si ei cu M..EPNL, M..eUSR, M…KLAUS? Nu se coboara ei la nivelul vostru!
   Ei au de lucru, sa ridice nivelul de trai al populatiei.

   (0)
  • Pentru Cî Cî

   CC ! Du-te că ți se răcește supa PHO de la kaufland cu 1,90 lei plicul !

   (0)
  • cc

   Alan Dala , un program de guvernare n-ar trebui să fie de tipul *după noi Dzeu cu mila*
   Evident că următorii guvernanți că vor fi PSD sau PNL sau oricine – vor fi obligați la măsuri drastice de austeritate economică extreme şi extrem de puține alternative la o populație economică îmbătrânită demografic, iar un alt segment demografic prost educat şi suprareprezentat în şomaj. Deja există problema cu recrutarea forței de muncă, se va acutiza major în viitorul apropiat . Normal cei care vor fi obligați la măsuri extrem de impopulare, de nevoie nu de voie vor apărea ca nişte monştri în ochii populației. Decalajul organizatoric şi tehnologic se va adânci. În timp pentru fermierul din România a ajuns un titlu de glorie sã-şi deschidă un chioşc la piața locală să-şi vândă produsele, tinerii fermieri olandezi au piață de valorificare mondială …poate exagerez dar potențialul de dezvoltare e încă redus.

   (0)
  • Alan Dala

   De unde e asa de evident pentru tine ca vor trebui luate masuri de austeritate?
   Sunt sigur ca daca ar veni PNL sau USR + ciolos la guvernare, ar lua masuri de austeritate in scop electoral, sa arate ca ei sunt salvatorii si ce rau a facut PSD. Repet, ar face asta fara sa fie nevoie, doar in scop electoral. Prostanii ar pune repede botul si si-ar dori si mai multa austeritate, taxe mult mai mari si reducere si mai mare a veniturilor.
   Tot ziceti ca anul viitor se prabuseste tot. Din 2012 aceeasi placa. Ziceati ca Ponta da pomeni pentru a iesi presedinte, dar ca din 2014 incolo e dezastu si indiferent cine ramane la putere, PSD sau opoziti, vor fi obligati sa ia masuri drastice. Atunci cantati prohodul datorita unor mici mariri de salariu minim. Urlati cat va tineau plamanii ca pleca investitorii, ca pleaca Leoni, ca Leoni are deja pregatit planul de mutare …. si alte aberatii. De atunci au mai fost mariri ale salariului minimi si nu a plecat nimeni, ba chiar nu gasesc oameni sa angajeze.
   Nu mai bine ati ramane voi ceterasi si sa ii lasati pe altii sa isi dea cu parerea pe chestiuni economice?

   (0)
  • cc

   De unde ştiu?
   Scrie în stele, glumesc.
   Din indicatorii statistici.
   Inflația curentă, nivelul ROBOR, nivelul investiţiilor private, evoluția numărului de firme mici şi mijlocii. Poți să generezi impresia de bunăstare temporar încurajând economia bazată pe consumul prin mărirea de salarii pensii etc, ca apoi să tai din revenit sub alt nume cu o altã taxă dar e un ciclu vicios, nu generează prosperitate pe termen lung şi generează talmeş balmeş generalizat. Corelat cu pericolul războaielor comerciale ce abia încep…nu e de bine.
   Îmi aştept cele 10 dislikeuri.
   Între timp pentru tinerii membrii PSD care vor să înțeleagă lumea mai bine, o mică lectură de vacanță, de ce ortodoxia locală promovată ca mentalitate e contraproductivă la nivel de economie.

   http://documents.worldbank.org/curated/en/303241522775925061/pdf/WPS8399.pdf

   (0)
  • Alan Dala

   Sper ca te-ai updatat cu inflatia curenta. Inclusiv UE da pentru anul viitor o inflatie estimata de 2,3% sau 2,5% (nu retin exact). Deci inflatia respectiva ce iti zice?
   Ce treaba are ROBORUL cu prabusirea?
   Cat de temporar reusesti sa generezi impresia de bunastare, 10-20-50-100-1000 de ani si pe urma face poc? Ca nu mai este mult si se scurg 10 ani.
   Haideti recunoasteti si voi ca taxele au scazut foarte mult din 2012 si, chiar daca tot ziceati ca scade o taxa si baga alte 10 taxe, uite ca nu au bagat si tot nu am facut poc.
   Ba nu, razboaiele comerciale pot fi si de bine daca stim sa profitam.
   Nu v-ati saturat sa tot NU aveti dreptate si sa faceti preziceri care iau muie de la realitate (inteleg ca muie a devenit ceva nevulgar)?

   (0)
  • cc

   Care realitate?
   https://tradingeconomics.com/romania/inflation-cpi
   Robor se traduce în prețul în care plătesc românii pentru credite.
   Cu cât e mai mare, cu atât le este mai greu celor care au rate la credite pentru locuințe , mașini etc.
   Pe 5 iulie 2018 a atins un al doilea maxim anual 3,48%
   Văzut dacă măririle de salarii acoperă măririle de dobânzi la credite.
   E un punct de vedere, poți să fii de acord ori ba.
   Trăim în realități paralele, foarte adevărat.
   De altfel personal cred că o grevă a românilor din diasporă ar fi mult mai eficientă ca mijloc de protest civic,

   (0)
 10. Sile

  Daca asta este nivelul mediu al intelectului romanului de rand, atunci nu ne-a ramas deca o optiune : emigrarea.
  Prostia si incultura sunt infinite la o populatie totusi finita.
  Cum naiba, cu ce organ incearca sa gandeasca unii, de se exprima atat de sarac si dificil.
  Pentru a scrie si enunta 2-3 idei nici nu-ti trebuie scoala.
  Daca este real ca omul se trage din maimuta, comentariile sunt semnul ca a inceput procesul invers.

  (0)
  • Pavianul cu mantie

   Omul este însuși maimuța. Cel puțin la pesede, ăsta e un lucru sigur.

   (0)
 11. De ce n-are dalatul păreri personale

  Dalatule, tu n-ai circumvoluțiuni absolut deloc. Ești la fel de neted ca Trotzki, zis tovarășul Partidul din Undeva la Palilula. Cel puțin Ovidiu le are crețe.

  (0)
 12. DEX -pentru cine nu stie

  LOPATAR= persoana care s-a intors in tara, in vacanta, in Romania..in scop bine definit…sa de-a m..e cu LOPATA la pesedisti

  (0)
  • Alan Dala

   Astia cu dorinte legate de m..e se numesc m..isti, chiar daca dorinta lor e sa dea. Ca si la box, se numesc boxeri atat cei care dau, ct si cei care iau.

   (0)
  • Lopătarul (n. șt. Dala dala)

   Lopătarul (n. șt. Dala dala) este pesedistul cu coarnele lățite ca lopata, care, în perioada boncănitului, se lasă ademenit chiar și de-un pavian.

   (0)
 13. Observatorul

  Din nefericire Cristian Bodiu (tinarul din articol si imagini) nu a inteles un lucru esential : ca acest gest pueril si vulgar de foarte mare prost gust nu denota decit mari carente educaționale , de bun simt sau chiar o nevoie acuta de a iesi in evidenta cu orice pret si in orice context.
  Au o vorba unii din ziua de azi : cind nu te baga nimeni in seama te bagi singur! sau mai e una care spune: prostul nu e prost indeajuns daca nu si semnalizeaza!
  Oare parintii acestui baiat l-au felicitat pt isprava?

  (0)
  • Felicitări, Cristian Bodiu!

   Cristian Bodiu, felicitări pentru părinții care te-au născut și crescut. Cât despre vorba ceea: i se potrivește perfect lui Liviu Dragnea. Să-ți dai muie singur l-a Antena 3, asta da performanță. Când nu te bagă nimeni în seamă te bagi singur. Prostul nu-i prost destul dacă nu semnalizează. Repet: Este vorba despre Liviu Dragnea. Câțiva pesedei o să și priceapă.

   (0)
  • Liber la MUIE

   Părinții lui cristian sunt ca și el, părinții sunt oglinda copiilor. Și dacă șeful statului paralel a dat liber la MUIE, atunci MUIE SRI ! MUIE CIUMA NEAGRĂ SRI-DNA ! MUIE PROPAGANDEI SRI ! MUIE SUSȚINĂTORILOR STATULUI PARALEL ! Ori suntem triviali ori nu mai suntem !

   (0)
 14. Nea Ion

  Doamne cat de jos am ajuns si din pacate inca suntem in cadere libera.Un articol gen Tuhaus spectacol de teatru la Centrul Cultural Dacia are 175 de vizualizari ,0 comentarii,iar un articol despre inculti si incultura se apropie de 6000 de vizualizari si zeci de comentarii…Tara asta sa intors cu susul in jos.Prostia ,ura,rautatea sunt la putere.Nu cred ca intr-o tara civilizata lucrurile merg in aceiasi directie ca la noi,apoi ne miram in ce hal au ajuns copiii nostri.Ca la noi la nimenea.Cum ii crestem asa ii avem,dar sa-i si felicitam pentru obscenitati,sa-i incurajam…cred ca e mult prea mult.Din pacate unii isi merita soarta.
  PAREREA MEA!

  (0)
  • Felicitări, Cristian Bodiu!

   Cristian Bodiu este un băiat deștept. Punct. Că pesediștii n-au organul cu care să perceapă acest lucru face parte din cu totul altă poveste.

   (0)
 15. Dinu

  Un frustrat, nerealizat in viata, exemplu clasic, el crede ca de vina pentru esecurile lui ii de vina altcineva…el nu are nici o vina..meri ba si te apuca de munca, de ceva folositor…incult si needucat…

  (0)
  • Felicitări, Cristian Bodiu!

   Voi nici acuma nu vă dați seama că cu câteva mii de tineri ca Cristian Bodiu, cu mulți tineri ca Cristian Bidiu, s-ar putea salva toată România?

   (0)
 16. Adrian Bechis

  Va rog, sa imi dati un exemplu al unui mare erou al Romaniei, care cu adevarat a salvat Romania, si care la randul sau s-a folosit de obscenitati sau de asemenea lucruri murdare, in demersurile sale de a salva tara. Nu cred ca veti gasi unul !!! Daca asta este modelul marelui patriot care vrea sa salveze Romania, vai de noi si de tara noastra.

  (0)
 17. Unul din multinationala ce da muie lu' PSD

  Cine sustine PSD? Bugetarii, pensionarii, cei din firmele private ce i finanteaza in campanie si primesc apoi contracte prin licitatii trucate.
  Cine da muie lu’ PSD? Majoritatea din multinationale. Pt ca si castiga banul din ce produc si exporta. Si i tin in carca pe toti ceilalti lingai.
  De ce sa dam muie lu’ PSD? Pt ca nu sustin real creasterea economica. Impulsul pt sprijinirea investitiilor private este imperceptibil.

  (0)
 18. Bravo, Cristian Bodiu!

  Ce nu pricep mulți bistrițeni este faptul că zilele regimului Dragnea sunt numărate. Cristian Bodiu a înțeles acest lucru și un protest în plus contează.

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.