Tânăr originar din Sîngeorz-Băi, o speranţă a modei masculine

Merigo

Un tânăr originar din Sîngeorz-Băi este primul bărbat care a prezentat o colecție exclusiv masculină la “Romanian Infofashion Festival-Spirit of beauty 2017” de la Buşteni. Ionuţ Andresi a fost invitat la acest eveniment de Marius Seceleanu, fondatorul Infofashion Festival, după ce, în iunie, la Cluj-Napoca, acesta din urmă a fost impresionat de colecţia sa  „The Godfather”, prezentată în cadrul Galei UAD.

Potrivit bloggerilor de modă, la Gala UAD care a avut loc la sfârșitul lunii iunie în Cluj-Napoca, tineri absolvenți, dar și cei de la master şi-au expus lucrările de licenţă. Creaţiile lui Ionuţ Andresi, reunite sub numele „The Godfather”, au primit premiul de cea mai originală colecție din partea Tempting Brands.

Designerul a prezentat costume din perioada în care existența gangsterilor era marcată de doza de eleganță şi a scos în evidenţă stilul excentric adoptat de aceștia. Structura de bază a colecției a fost costumul masculin bespoke din perioada gangsterilor, inclusiv al unuia din cei mai mari gangsteri din istoria Americii, Nașul, şi al lui Michael Corleone, mezinul familiei Corleone. El a folosit lână şi casmir de la Carnet. „Ionuţ a înțeles că nu e suficient să fi designer și să nu ai cui să-i vinzi colecțiile indiferent de cât de creative sunt ele. A ales ceva practic de care bărbații au nevoie”, a scris stilmasculin.ro.

În urma galei a fost invitat de Marius Seceleanu, fondatorul Infofashion festival, să fie primul bărbat care prezintă o colecție exclusiv masculină. În cadrul acestui eveniment, petrecut la Bușteni, au fost invitați designeri pentru a îmbrăca diverse modele. Andresi Ionuț se ocupă în prezent de costume bespoke la Royal Craus. Firma are sediul social la Sîngeorz-Băi.

Sursa foto: stilmasculin.ro 

Cristiana Sabău

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.