Tânăr din Năsăud, admis cu zece la Facultatea de Pompieri, felicitat de conducerea ISU

Holistic

(FOTO) Un tânăr din Năsăud, care a fost admis cu zece la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Pompieri, a primit o diplomă de excelenţă din partea conducerii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud care i-a urat mult succes la facultate şi i-a transmis că, la absolvire, îl aşteaptă la Bistriţa pentru a face parte din echipa ISU BN. 

„Orașul academicienilor nu se dezminte și arată, încă o dată, potențialul elevilor de pe Valea Someșului și ambiția lor de a face lucrurile aproape de perfecțiune. David Mircea Boţan, absolvent al Colegiului Național George Coșbuc din Năsăud a fost primit de comanda ISU Bistriţa-Năsăud pentru a fi recompensat cu o Diplomă de Excelență pentru rezultatul obținut la admiterea în cadrul Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” – Facultatea de Pompieri. Nota maximă (10.00) obținută la concursul de admitere încununează rezultatul muncii dedicate unui scop bine definit, cu sprijinul nemijlocit al părinților și al profesorilor coordonatori”, a scris ISU Bistriţa pe Facebook. 

 

Dintre cei 38 de candidaţi admişi la Facultatea de Pompieri, patru au intrat cu zece, inclusiv tânărul din Năsăud. El a obţinut nota maximă atât la Matematică, cât şi la Fizică. Rezultatele admiterii pot fi văzute AICI. 

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Un cetatean onest

  Da, este de admirat acest tanar studios, este doar meritul lui…
  Din pacate acesti copii buni la matematica si fizica nu mai sunt atrasi de universitatile tehnice, care nu le mai ofera astazi prea multe, ci de acele domenii care ofera salarii mari, munca putina si putine raspunderi, dar mai mult, o pensionare la mai putin de 50 de ani pe pensii cel putin decente!
  In acest sistem, insa, tinerii se vor zbate intre mediocritate, delasare si servilism(ma refer la cei din birouri, nu la cei ce intervin efectiv la incendii sau accidente). De exemplu desi azi au toate parghiile legale sa rezolve probleme din acest domeniu cu care se confrunta populatia(reglementate dupa Colectiv), ISU nu mai face mare branza in ce priveste prevenirea incendiilor si aplicarea normelor psi – vezi explozia de azi de la o scoala din jud. Mures si numeroasele incendii unele la locuinte chiar soldate cu victime, la care personalul de interventie alearga si isi risca uneori viata(chiar la noi in judet)!
  Dorim ca acest tanar sa finalizeze studiile la Academie tot cu 10 si sa fie multumit de ce a ales!

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.