Tânăr din Bistrița arestat pentru trafic de droguri

Holistic

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT din Bistrița-Năsăud, cercetează un tânăr de 25 de ani din Bistrița, care a fost depistat având asupra lui mai multe plicuri cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, destinate comercializării. Cel în cauză a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

La data de 11 iunie, polițiști bistrițeni de ordine publică au depistat, pe raza municipiului Bistrița, un tânăr de 25 de ani din localitate, iar în urma controlului corporal au găsit asupra lui o pungă din plastic cu substanță vegetală uscată și 22 de pliculețe ce conțineau substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, precum și un cântar electronic, toate fiind ridicate pentru continuarea cercetărilor.

În urma verificărilor, polițiști specializați în combaterea criminalității organizate din Bistrița-Năsăud, sub coordonarea procurorilor DIICOT- BT Bistrița-Năsăud, au stabilit că tânărul ar fi procurat substanțele respective de pe raza municipiului Cluj-Napoca, intenționând să le comercializeze în Bistrița.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada iulie 2017 – iunie 2018, acesta ar fi comercializat, tot în Bistrița, substanțe susceptibile să producă efecte psihoactive.

În cursul zilei de astăzi, cel în cauză a fost prezentat Tribunalului Bistrița-Năsăud, fiind arestat preventiv pentru 30 de zile.

Google Ads

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.