”Suflet de stea”: Spectacol caritabil pentru copiii cu autism, la Sinagoga Bistrița

Holistic

În data de 23 iunie, ora 18.00, la Sinagoga Bistriţa va avea loc un spectacol caritabil în vederea strângerii de fonduri pentru Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ Bistriţa.

Spectacolul este organizat de artista Ioana Ardelean care, alături de Cornelia Ardelean-Archiudean, de profesorul Aurel Mustăţea, pianista Deak Melinda şi micii artişti Eduard Dragu Sălăgean şi Miruna Bologa vor susţine un recital de folclor cu pian.

„Suflet de stea” este un spectacol caritabil, un eveniment care a pornit de la ideea că fiecare dintre noi are ceva de dăruit și de învățat, că binele atrage binele, că empatia și generozitatea au cu adevărat forță abia atunci când se materializează în fapte. „Suflet de stea” este un spectacol dedicat Asociaţia Autism Europa Bistriţa și Centrul de Resurse şi Referinţă în Autism Micul Prinţ Bistriţa, devenit posibil grație credinței de nezdruncinat că fiecare dintre noi putem face ca lumea din jurul nostru să fie una mai bună, și nu doar pentru noi, dar și pentru cei de lângă noi. Pentru că orice comunitate, și societatea per ansamblu, are nevoie de exemple pozitive și de fapte bune. Iar acest lucru este, fără doar și poate, la îndemâna fiecăruia dintre noi. Cântecul mi-e casă, acasă, vis înalt, alinare, împlinire. Fericirea aceea deplină, rotundă, am aflat-o în profunzimile lui, în unduirea duioasă și caldă a sunetelor, în sensul lui adânc și greu. Cântecul mă apropie de oameni, mă învață generozitatea, simplitatea, firescul.
Vineri, 23 iunie 2017, cântecul mă poartă acasă, în Bistrița mea dragă, cu oameni faini, mărinimoși, sinceri. Alături de ei și împreună cu ei vom da glas și ființă Suflet(ului) de Stea”, a explicat Ioana Ardelean.

”Ținem să ne păstrăm calitatea de ONG și să oferim cât mai multe servicii gratuite cu ajutorul partenerilor și prietenilor noștri. Asta presupune o implicare și eforturi supraumane din partea părinților, răbdare și sacrificii din partea terapeuților, eforturi supraumane pe care le facem toți, părinți și specialiști pentru a oferi servicii specializate de calitate beneficiarilor cu tulburări de dezvoltare din Bistrița-Năsăud și județele limitrofe. În acest scop, în cadrul spectacolului vor avea momente speciale doi beneficiari ai Asociaţiei, pasionaţi de muzică”, se arată într-un comunicat.

Toate fondurile care se vor strânge în urma vânzării biletelor și în urma donațiilor vor ajunge la Asociaţia Autism Europa Bistriţa, asociație care oferă, de la înființarea sa în 2007, servicii de informare, conștientizare, consiliere și educare, organizare de cursuri de instruire în beneficiul copiilor cu tulburări din spectrul autist din județul Bistrița-Năsăud, al familiilor acestora, al specialiștilor și al comunității.

Prețul unui bilet este de 60 de lei și constituie o donație minimă pentru susținerea activității CRRA Micul Prinț.

Google Ads-sub articol

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.